edycja_kopiuj_wklej 28.10.10, 06:33 Chcialabym sie pochwalic, ze przy okazji porannego klikania wyszedl mi splash i mam teraz rybke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganoreg Re: Udany splash 28.10.10, 09:34 Gratulacje. U mnie nadal nic (chociaz ostatnio zaniedbalam). Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Udany splash 28.10.10, 10:41 gratulacje! ja tak zaniedbałam smoki,nawet nie wiem co to jest splash... Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Udany splash 28.10.10, 22:12 Splash to u tych nowych pomaranczowych, co na poczatku myslelismy, ze nic nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Udany splash 16.11.10, 10:02 Od tamtego Twojego wpisu próbuję splashu i dziś wyszło mi coś takiego (trzy poprzednie pomaranczowe "nothing happened"): LWANGA ARCHELAUS DOMNINUS has no moves left! LWANGA ARCHELAUS DOMNINUS used STRUGGLE! LWANGA ARCHELAUS DOMNINUS is hit with recoil! Ktoś rozumie o co chodzi? (Smok sam w sobie się nie zmienił) Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Udany splash 16.11.10, 15:37 Takie cos sie pojawia jak uzyjesz splasha (and nothing happened) i odswiezysz strone. Ale nie wiem, co to oznacza. Nie znam sie na pokemonach. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Udany splash 30.11.10, 16:39 Mnie tez sie w koncu udalo. Za to nie wychodza mi paskowe ani kamienne alty. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Udany splash 30.11.10, 20:27 Aga: wez sobie ktores lub nawet wszystkie alty kamienne Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Udany splash 30.11.10, 22:58 Edycjo, dzieki, ja bardzo chetnie, ale mam nadal fatalne lacze i nie dam rady przeniesc chyba ze tobie sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Dziekuje! 01.12.10, 16:04 Dzieki za kamyczka Tak przy okazji, to jutro sie znowu przeprowadzam (no comments...), tym razem juz na dluzej, internet zamowilam szybki, tylko kwestia, kiedy dostane pakiet startowy. Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: Udany splash 02.12.10, 13:51 a co się wogóle zmienia? tylko opis czy wygląd jakoś też? bo nigdy nie próbowałam nawet uruchomić tej funkcji... Odpowiedz Link Zgłoś