fisz96 30.12.10, 00:08 Tekst linka Po prostu czy warto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reven Re: Figurka Enzio 30.12.10, 00:16 Czy ja wiem... widziałem ją na żywo i jakiegoś szału wielkiego nie robi Ja bym w każdym bądź razie tyle nie dał Być może identyczna będzie do wygrania u nas w konkursie, więc czytaj polygamię, a nuż się uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shibby Re: Figurka Enzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 00:17 Sam jesteś ku... Enzio. Jak mnie wku...a dzisiejsza młodzież, co nie czyta tego co napisze przed wciśnięciem "wyślij". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Figurka Enzio IP: *.sinusnet.pl 30.12.10, 14:11 za taka kase i w dodatku biednie wykonane ///duzy wybor znajdziesz cos dla siebie Aliensgroup.pl ///nie czepiajcie sie na siłe chłopak pisał na szybkiego Odpowiedz Link Zgłoś
paulinea Re: Figurka Enzio 30.12.10, 14:57 Właśnie, ta jest bardzo fajna (w dodatku kiedyś o niej był artykuł) -> www.aliensgroup.pl/3145_Gry_i_komiks_Assassins_Creed_ASSASSINS_CREED_2_EZIO_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kubuz7 Re: Figurka Enzio 30.12.10, 15:21 Jeżeli bardzo lubisz zabawki, lub jarasz się kolekcjonerstwem. Ja osobiście wolałbym dołożyć tę kwotę do nowej gry lub gitary.. Odpowiedz Link Zgłoś