Dodaj do ulubionych

Fallout 3 Goty -problem

13.01.11, 14:01
witam,pół roku temu kupiłem sobie Fallout 3 GOTY na pc,wszystko niby okej ale po jakimś czasie gry (w krypcie)gra wywala bo mam emulatora,nie mogłem go znaleźć ale jakoś mi się udało go usunąć.Potem postanowiłem usunąć fallouta 3 ale coś źle zrobiłem,niby już gry nie ma na moim sprzęcie ale nadal gdy wkładam płytkę to wyskakuje że muszę usunąć z systemu bo niby się na nim znajduje,więc usuwam i wtedy dochodzę do końca mego problemu,wyskakkuje błąd: bład numeru:0x80040702
opis:nie załadowano pliku DLL:GameuxInstallHelper
Instalator zakończył pracę.

Proszę was o pomoc ponieważ ten problem mnie trzyma już zbyt długosadsciana
Obserwuj wątek
    • 5mieszek Re: Fallout 3 Goty -problem 13.01.11, 15:44
      Jaki emulator?

Mozesz ja zainstalowac? Sprobuj wlaczyc setup.exe na plycie (nie autoruna), i jezeli uda ci sie wlaczyc instalke, zainstaluj w DOKLADNIE to samo miejsce, gdzie instalneles poprzednio. A potem skasuj, poprzez dodaj/usun.
      • pavlo3721 Re: Fallout 3 Goty -problem 13.01.11, 16:25
        niestety nie powiodło sięsad
        może polecicie mi jakiś zewnętrzny darmowy program do usuwania programów lub inny sposób usunięcia??? crying
        • 5mieszek Re: Fallout 3 Goty -problem 13.01.11, 19:12
          Reczne usuniecie pozostalych katalogow (moje dokumenty moze miec stare save'y czy pliki konfiguracyjne), i moze EasyCleaner, albo RegCleaner wystarcza?
          • fix_poland Re: Fallout 3 Goty -problem 13.01.11, 19:38
            Może "dodaj lub usuń programy" w 100 % usuwa całą gre wink . Jeżeli nie da rady no to format pozostaje .
            • 5mieszek Re: Fallout 3 Goty -problem 14.01.11, 08:26
              Dodaj/usun potrafi platac figle, i w tej sytuacji wyglada na to, ze nic nie pomoze.

Ale "format pozostaje" - najlepsza porada roku, jak bedzie wybierany najzabawniejszy tekst na forum poly w 2011, to jako pierwszy cie nominuje.
    • angh Re: Fallout 3 Goty -problem 13.01.11, 20:49
      ccleaner i sprawdz rejestr, a poza tym sprawdz foldery appdata i my documents w folderach uzytkownika, czy nie ma tam plikow konfiguracyjnych/save game.
      • lagmanic Re: Fallout 3 Goty -problem 14.01.11, 00:34
        regedit i w soft znajdziesz i usuń
        • pavlo3721 Re: Fallout 3 Goty -problem 14.01.11, 18:37
          nic nie pomogło,pozostaje mi więc sformatować dysk ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka