Dodaj do ulubionych

Bulletstorm

19.02.11, 18:09
Graliście w demo? Jak Wam się podobało?
Ja szczerze mówiąc jestem nastawiony sceptycznie do tej gry. Sama rozgrywka całkowicie mnie nie kręci. No nie wiem, kopanie w jaja jest średnio śmieszne, a ilość możliwości zabójstw, jakie można wymyślić przez 8h kampanii single player też jest w jakiś tam sposób ograniczona. Czy to nie będzie po prostu nudne?
Obserwuj wątek
    • arczisan Re: Bulletstorm 19.02.11, 18:19
      Klimat, sceneria, fabuła, wykonanie wydają się świetne. Minus jest taki, że osobiście nie przepadam za różnego rodzaju bawieniem się w zbieranie punktów, bicie rekordów itp itd. Dlatego też nie bawię sie w achievementsy, jak i trofea. Z tej więc strony Bulletstorm mnie odpycha.
      Drugim problemem dla mnie jest to, że ważniejsza dla mnie zawsze jest kampania single, dopiero potem multi. W modzie ostatnimi czasy są jednak krótkie fpsy i o to też boję się w Bulletstorm, natomiast multi z góry mi się nie podoba, jeśli jego głównym celem jest.....to co najważniejsze w tej grze, czyli grupowe zbieranie punktów poprzez wymyślne zabijanie przeciwników.
      Reasumując, kiedyś pewnie kupię grę z myślą o co-opie w single, ale zakupię w momencie, jak cena stanie się dwucyfrowa tego tytułu.
    • suchy_ Re: Bulletstorm 19.02.11, 23:13
      Mnie też nie kręci zbieranie tych punktów. Podoba mi się za to po prostu ta czysta rzeź. Taka bezstresowa wyrzynanka. Tego brakowało od dawna.
      • marko1005 Re: Bulletstorm 19.02.11, 23:54
        Demko ciekawe, jednak z zakupem pełnej wersji poczekam aż cena trochę spadnie. Oprawa AV prezentuje się bardzo fajnie, ale system Kill with Skill kompletnie do mnie nie przemawia, fabuła niezbyt wysokich lotów ale to chyba można wybaczyć, chodzi przecież tylko o rzeź na ekranie tongue_out Bulletstorm będzie świetną odskocznią od tytułów obecnych na rynku, chociaż przewiduje że będę musiał ją sobie dawkować, bo dłuższa "sesja" mogła by mnie zniechęcić do tego tytułu wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka