Dodaj do ulubionych

Akcja Agent X-KOM.PL

18.04.12, 20:13
Cześć smile
Napewno, że wielu z was niejednokrotnie pomagało rodzinie czy znajomym w wyborze sprzetu komuterowego. Jeśli cieszycie się opinią eksperta komuterowego to mam dla was nie lada gratke wink
Ruszyła akcja Agent X-KOM.pl, dzięki której możecie wykorzystać swoją wiedzę z korzyścią dla siebie.
Sprawa jest prosta, będąc Agentem uzyskuje się dostęp do interaktywnego panelu gracza, w którym będą się gromadził specjalne punkty, nazywane ‘’jednostkami X’’. Można je uzyskać dokonując samodzielnego zakupu lub poprzez polecenie produktu marek Samsung, Dell, Lenovo - IBM, ASUS, Logitech oraz Microsoft. W panelu można wygenerować link do każdego produktu partnetów akcji oznaczony (dla każdego gracza indywidualnie) unikalnym ID, a potem wystarczy wkleić go w dowolnych miejscach w sieci (portalach, forach, stronach www, portalach społecznościowych, blogach, komunikatorach czy e-mailach). Po dokonaniu zweryfikowanego zakupu przez dany link, na konto danego gracza wpłynie odpowiednia kwota "jednostek X". Najbardziej opłacalną formą zdobywania punktów jest polecanie premiowanych 48 produktów z agenckiego arsenału znajdującego się wewnątrz panelu gracza. Za ich sprzedaż można uzyskać nawet ośmiokrotnie więcej punktów niż w przypadku standardowych produktów.
Polecam i zachęcam wszystkich do wzięcia udziału w akcji wink
Obserwuj wątek
    • pierrem1234 Re: Akcja Agent X-KOM.PL 21.04.12, 05:11
      Ciekawe, czasem gdzieś coś podsyłam znajomym. gdzie to sie trzeba zalogowac?
      • agentxkom Re: Akcja Agent X-KOM.PL 22.04.12, 00:04
        Zalogować możesz się na stronie agent.x-kom.pl/ znajdziesz tam też wszystkie informacje na temat akcji wink
    • ripper_666 Re: Akcja Agent X-KOM.PL 29.04.12, 10:07
      Proszę was... Kolejny program partnerski typu "payback". Kup sprzęt za 100 000, a dostaniesz od nas myszkę. Jasno sprawę stawiając - punkty dostajesz po zakupie, czyli zamiast spamowania jakimiś grami przeglądarkowymi, będą linki z X-komu, jednego z najdroższych sklepów ze sprzętem komupterowym (zaraz po komputroniku). Jak dla mnie zwykłe naciąganie i strata czasu.
    • ronald_25 Re: Akcja Agent X-KOM.PL 30.04.12, 00:00
      agentxkom napisał:

>Samsung, Dell, Lenovo - IBM, ASUS, Logitech oraz Microsoft.

hmm zaciekawił mnie ten konkurs, szczególnie biorą w niej udział całkiem przyzwoite, poważne marki
      nie pogardził bym też nagrodą ^^
      no no x-kom się wyrabia
    • break-thru Re: Akcja Agent X-KOM.PL 30.04.12, 15:00
      Ciekawe ile fake odpowiedzi na temat jeszcze zobaczymy. smile
      "Zupełnie nie wierzyłem, że to prawda ale w tydzień wygrałem nagrody o wartości 10 000 złotych". "Taka marka jak Microsoft nie może być zamieszana w jakiś głupi spam."

WYPIEPRZAĆ ZE SPAMEM!
    • peterd2 Re: Akcja Agent X-KOM.PL 26.05.12, 22:29
      Witam,

To ja w takim razie mam pytanie do samej firmy X-KOM. Dlaczego - wobec Waszego postępowania z klientami - w ogóle kupować u Was?

Przez 10 dni po zakupie sprzętu u Was prowadziłem z Wami korespondencję, po której jestem totalnie zniesmaczony i Waszą firmę będę omijał szerokim łukiem. To samo będę doradzał wszystkim, którzy planują zakup laptopa.

Szczegółowo sprawę opisałem m.in. tutaj:
      forum-laptopy...&p=49743#p49743
      Satysfakcja gwarantowana? Ale czyja satysfakcja, bo chyba nie klienta?

Jeśli kogokolwiek w Waszej firmie w ogóle interesuje satysfakcja klienta (a z mojego doświadczenia szczerze w to wątpię - dostałem również wiadomość od kogoś kto miał również z Wami do czynienia, że "niepokornych" klientów wolicie straszyć sądem) to proszę sprawdzić korespondencję dotyczącą zgłoszenia RMA - 2012-05-16 09:47:19

Ja się rozprawy z Wami nie boję. I zapraszam na nią zarówno media jak i wszystkich czytelników forum, ZANIM zdecydują się na zakup u Was.
      • peterd2 Re: Akcja Agent X-KOM.PL 28.05.12, 18:15
        OK, wycofuję pytanie - sytuacja została rozwiązana. Dziś zadzwonił do mnie kierownik Działu wsparcia technicznego X-KOM, przeprosił za ten cały problem i przyznał, że zgadza się ze mną, że taka sytuacja nie jest normalna. Ich pracownik, który zarzucał mi próbę wyłudzenia i groził sądem podobno został ukarany. X-KOM ma rozwiązać problem czytników, a ja otrzymałem mailem link do pobrania oprogramowania do - czytnik nareszcie działa smile

W mailu kolejne przeprosiny, które pozwolę sobie zacytować:
        "Jednocześnie jeszcze raz chciałem Pana bardzo przeprosić za wszystkie niedogodności i nieprzyjemności wynikłe w toku realizacji Pana zgłoszenia dot. braku tego oprogramowania. Z zaistniałej sytuacji spółka X-KOM wyciągnęła wnioski, które w przyszłości pozwolą uniknąć takich sytuacji i umożliwią podniesienie poziomu obsługi Klienta. Jesteśmy Panu bardzo wdzięczni za wyrozumiałość oraz przekazane uwagi."

Zatem - zakończyło się szczęśliwie, ale szkoda że dopiero po moich wpisach w necie. Mam nadzieję, że dzięki temu inni Klienci kupujący laptopy unikną moich problemów z oprogramowaniem do czytników (przydałoby się tu jakieś bardziej oficjalne stanowisko X-KOM), a jak nie - to zawsze macie do dyspozycji tak potężne narzędzie jak opinie w necie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka