darth_raven 19.08.13, 12:17 Jeżeli ktoś jest zainteresowany, oto moja recenzja naszerecenzje.wordpress.com/2013/08/16/diablo-iii-book-of-cain/ Książka idealna dla osób czekających na premierę Diablo III na konsolach i generalnie dla wszystkich fanów uniwersum Diablo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soultimer Re: Recenzja Diablo III - Book of Cain 19.08.13, 17:35 darth_raven napisał(a): > Jeżeli ktoś jest zainteresowany, oto moja recenzja > > naszerecenzje.wordpress.com/2013/08/16/diablo-iii-book-of-cain/ > Książka idealna dla osób czekających na premierę Diablo III na konsolach i gene > ralnie dla wszystkich fanów uniwersum Diablo Przeczytane; masz może info, czy jest szansa na polską wersję? Odpowiedz Link Zgłoś
darth_raven Re: Recenzja Diablo III - Book of Cain 19.08.13, 19:05 Z tego co czytałem kiedyś na forum BattleNet, to szans nie ma, a szkoda, bo to zacna pozycja. Inna sprawa, że w tym roku wychodzi Book of Tyrael, która pewnie będzie powiązana z dodatkiem do Diablo III Odpowiedz Link Zgłoś