Gość: dobra_rada Re: GTA 5 na ps3 IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.13, 22:12 Jak najbardziej rozumiem chęć sprzedaży. Jeden powód, ale jaki - ku przestrodze: w singlu wszystko ładnie śmiga i można z ogromną przyjemnością grać, jednak jeśli chodzi o online, to jest tragedia... Po prostu szkoda nerwów. Doczytujące się otoczenie, ciągłe, a do tego długie loadingi. Więcej czasu traci się na czekanie niż samo granie, co potrafi nieźle zirytować. Do tego póki co jest dość nudno po dłuższej zabawie. Nie żebym robił antyreklamę Polecam tylko jeśli komuś zależy wyłącznie na singlu, a w innym przypadku radzę poczekać na wersję PC lub PS4/XOne. Mam nadzieję, że pomogłem Odpowiedz Link Zgłoś
pipsreview Re: GTA 5 na ps3 20.10.13, 21:16 Jak masz kiepskiej jakości połączenie to już twoja wina, wystarczy czytać informację od R* które pojawiają się podczas ekranu ładowania. Jeżeli teren w okół ciebie długo się doczytuje, auta nie jeżdżą płynnie to znaczy że ktoś w pobliżu ciebie ma kiepskie łącze. Ja platynę normalnie wbiłem. Odpowiedz Link Zgłoś