leny. 04.11.13, 19:59 Witam, czy wie ktoś może gdzie w Poznaniu dostanę zwykły kabel AV do PS3? Jeszcze sie nie dorobiłem telewizora HD, a kabel który był dołączony do PS3 zwyczajnie zgubiłem podczas przeprowadzki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigbird Re: Kabel AV do PS3 05.11.13, 12:34 Leć do pierwszego Media Marktu albo Saturna, tam powinni mieć takie coś - najpewniej na pólce z akcesoriami do PS2 (bo wtyczka jest taka sama). Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_it Re: Kabel AV do PS3 05.11.13, 20:15 Jeśli masz monitor, to rozważ, czy nie warto grać na monitorze, w razie problemu napisze Ci jakie kable musisz mieć i jak uzyskać dźwięk itd, a jeśli o TV chodzi to najlepiej kup sobie taki kabelek, jaki ma Playstation 2. Jeśli masz monitor w HD to naprawdę warto grać na monitorze, ja czasem gram na monitorze, a czasem na rodzinnym TV Samsung Smart TV Obraz na telewizorze jest znacznie lepszy, bo maskuje niedoskonałości obrazu, ale np. GTA V na telewizorze tnie naprawdę mocno, że ciężko mi było to ogarnąć, a na monitorze jakoś tego nie czuję, tzn czasem są spadki, ale nie przeszkadzają mi w zabawie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczwanygapa Re: Kabel AV do PS3 09.11.13, 13:36 Ten twój samsung ma pewnie dużego input laga i dlatego ci gta przycina. Sprawdź czy telewizor nie ma trybu GRA albo coś w tym stylu. Ewentualnie wyłącz wszelkie ulepszacze ekranu.Albo kup plazmę Panasa Nie do każdego monitora da się PS3 podłączyć. W sumie podłączyć się da ale nie każdy obsługuje HDCP. Odpowiedz Link Zgłoś