03.09.05, 16:37
www.godtower.com
trzeba znać dobrze angielski, i znać sie na rebusach. Ale baaaardzo trudnych
rebusach. Powodzenia.
Obserwuj wątek
    • smitte Re: God Tower 03.09.05, 16:56
      Się zaciekawiłam i chciałam spojrzeć do hints and rules, ale wyświetlają mi się
      jakieś dziwne krzaczki zamiast liter. Czy ktoś też tak ma? Zmiana kodowania
      znaków niestety nie pomaga tak od razu. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
      • conry Re: God Tower 03.09.05, 17:04
        ja wogule tam nie patrzyłem. Obecnie jestem na 6 poziomie i stoję.
        • smitte Re: God Tower 03.09.05, 17:07
          Tylko w związku z tym, że w innych miejscach tej strony pokazują się krzaczki
          nie wiem, czy mam wykobinować coś z tych znaczków, które mi się pokazały na
          poziomie 1, czy też one są jakimś dziwnym wymysłem mojego komputera?
          • conry Re: God Tower 03.09.05, 17:09
            z tego co wiem to jest lustrzane odbicie zwykłego pisma.
            • smitte Re: God Tower 03.09.05, 17:14
              OE.Y(odwrocone)O+TM@ Coś mniej więcej takiego mam na 1 poziomie. Czy tak powinno
              być? Nie wygląda to na po prostu odwrócone pismo.
              • conry Re: God Tower 03.09.05, 17:24
                a jednak jest prawidłowosmile
                podpowiedź:
                a spróbuj zobaczyć w tym obrucone GMT+04.30
                • smitte Re: God Tower 03.09.05, 17:30
                  Ano o to mi chodziło, dzięki, czyli w grze jako takiej jest OK. Teraz będę
                  kombinować.
                  • smitte Re: God Tower 03.09.05, 17:59
                    GMT +4.30 to jest czas dla Afganistanu, nic się nie dzieje, ani na Kabul nie
                    reaguje ani na Afghanistan, odwrotnie też wpisałam i nic, chyba za trudna ta gra crying
        • tweety8 Re: God Tower 03.09.05, 18:37
          Ja utkwiłam już na trzecim sad może jakaś wskazówka? oprócz tych które są już w
          samej grze?
          pozdrawiam
          • smitte Re: God Tower 03.09.05, 22:28
            Jednak coś było nie tak z czymś, albo z moim komputerem albo z tą stroną, poszło
            dalej. Ale wciąga, trzeba przyznać, na razie myślę nad trzecim.
            • conry Re: God Tower 03.09.05, 22:47
              hmm, a spróbuj popatrzyc jak by te godziny z prawej wyglądały na zegarze
              analogowym...
            • conry Re: God Tower 03.09.05, 22:50
              hmm... ciekawe. Na razie rekordzista przeszedł 67 z 95 poziomów... ciekawe...
              • tweety8 Re: God Tower 03.09.05, 23:18
                nieźle! jakoś mnie dalej nie może oświecić sad
                • smitte Re: God Tower 04.09.05, 11:04
                  No z zegarkami to wpadłam, ale to chińskie jakieś to nie wiem, muszę jeszcze
                  pomyśleć. Na belce na górze się wskazówki pojawiają, gdyby ktoś nie zauważył.
                  Pozdrawiamwink
                • smitte Re: God Tower 04.09.05, 11:08
                  Już mam czwarte! Sory, że się tak chwalę, ale taki nastrój jakiś dzisiaj wink)))
                  • conry Re: God Tower 04.09.05, 14:30
                    czwatre jest banalne. Przeszedłem bez podpowiedzi. Piąte przeszedłem gładko
                    (akurat kończyłem czytać władce pierscieni-to podpowiedź) Szóste teź mi się
                    udało dzięki mojej zakładce do ksiązki-pomyliłem tylko jedną literę
                    • smitte Re: God Tower 04.09.05, 15:47
                      Doszłam do 13, ale 10, przyznaję, ściągnęłam i dalej nie rozumiem co to niby ma być.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka