olcia159 17.01.06, 14:16 Jak zrobić podziemny garaż w the sims 2 nozne zycie?????? Napiszcie dokładną instrukcje! plissssss!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly_jelen Re: Jak zrobić podziemny garaż w the sims 2 nozne 17.01.06, 18:47 Na www.thesims.pl/poradniki masz poradnik. a nie bede kopiowac, bo to i tak nie to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
olcia159 Re: Jak zrobić podziemny garaż w the sims 2 nozne 17.01.06, 18:53 mogłabyś to skopiować bo nie iwedze tego a tam chyba trzeba sie zalogować.... wiem że ze mnie sierota ale no coż Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Jak zrobić podziemny garaż w the sims 2 nozne 18.01.06, 11:46 Oj, Olu, juz szukam! Jutro to tutaj bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
olcia159 Re: Jak zrobić podziemny garaż w the sims 2 nozne 18.01.06, 12:07 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
olcia159 Re: Jak zrobić podziemny garaż w the sims 2 nozne 20.01.06, 13:28 czekam na tą instrukcje i sie nie mogę doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: Jak zrobić podziemny garaż w the sims 2 nozne 20.01.06, 15:15 Bo koiowania jest be ;p A co to za problem sie zarejestrowac ? _________________________________________________________ Blondynki bawią się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
olcia159 Re: Jak zrobić podziemny garaż w the sims 2 nozne 20.01.06, 17:13 Nie ciebie prosiłam o pomoc więc nie pisz sowich g...... komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Jak zrobić podziemny garaż w the sims 2 nozne 20.01.06, 17:19 Zastanowilam sie jeszcze raz i...DUPA! Nie dostaniesz niczego ode nnie, olu. Juz mnie tak wkurzylas, mam dosyc! Zarejestruj sie , dziecko slonca, to bardzo proste jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Jak zrobić podziemny garaż w the sims 2 nozne 20.01.06, 17:19 UU...ale cenzura slowa "glupich", no, no! Odpowiedz Link Zgłoś
olcia159 Re: Jak zrobić podziemny garaż w the sims 2 nozne 21.01.06, 12:07 Juz nie potrzebuje twojej pomocy bo wkoncu mi sei udało zarejestrować bo wcześniej miałam jakis bład.. A tak wogóle to nie jestem zadnym 'dzieckiem słońca'bo napewno znam sie lepiej na komputerach od ciebie wiec sie nie wymądzaj.. a co do tej cenzury swłowa głupich to była tylko dlatego ze nie chciałam nikogo obrazić!! a więc się ode mnie odwal!! Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Jak zrobić podziemny garaż w the sims 2 nozne 21.01.06, 13:17 Zaraz sprawdzimy czy wiesz wiecej ode mnie! 1)Gdzie trzeba kopiowac cracki? 2)Jak nazywaja sie programy do sciagania? 3)Co to jest szybkosc HHD? 4)Co to jest folder glowny? 5)Jaki Windows jest najlepszy? 6)Co to jest ASCII code? 7)Co to jest html? Odpowiedz mi na te siedem prosciutkich pytan! Odpowiedz Link Zgłoś
olcia159 Re: moje odpowiedzi 21.01.06, 19:45 no prosze bardzo... : 1.do katalogu z gra 2.przyspieszacze bo są to programy przyspieszające ściąganie,ogólnie nazywają się one Download Managers (Menażery Ściągania), Download Accelerators (Przyśpieszacze Ściągania) 3.to musze sie ciebie najpierw zapytac czy napewno chodzi ci o HHD czy nie czasem o HDD 4.nie sprecyzowałaś pytania wieć odpowiem ze jest to główny folder 5.Windows XP Professional 6.tablica wszystkich znakow ktorych mozna uzyc z klawiatury 7.jezyk programowania ktorym sie posluguje przy robieniu strony internetowej A teraz kilka prościutkich pytanek ode mnie: 1.Najlepszy system operacyjny 2.co to jest ip 3.Jaka czestotliwosc taktowania ma procesor AMD AThlon 3000 + 4.co to jest sensitivity 5.co to jest e-book 6.co to jest dpi 7.Najbardziej wykorzystywany jezyk programowania No to czekam na odpowiedzi geniuszu... Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: moje odpowiedzi 21.01.06, 20:02 Zarzucilas paroma pytaniami i myslisz, ze swiecisz dziecko ? Jak nawet glupiego podziemnego garazu nie umiesz zrobic a wiesz jaka jest czestotliwosc taktowania w Athlon'ie 3000+. Nie osmieszaj sie, bo te odpowiedzi to jedynie zasluga kopiuj i wklej. _________________________________________________________ Blondynki bawią się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
olcia159 Re: moje odpowiedzi 21.01.06, 20:17 Rusz troche główką i zobacz ze to nie ja pierwsza zarzuciłam pytaniami... z garazem to juz sobie dawno poradziłam! ciekawe czy ty cokolwiek umiesz z robić w the sims 2?? I wiem jaka jest czestotliwość taktowania tylko jej nie bede pisać bo przeciez takie zadałam pytanie! A te odpowiedzi to sama napisałam bo troche pomyślałam co tobie chyba z trudem przychodzi!!! A ta twoja ksywa to chyba dokładnie opisuje jaka jesteś : jedna wielka kupa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: moje odpowiedzi 21.01.06, 20:18 no prosze bardzo... : > > 1.do katalogu z gra Nie, do glownego folderu, czyli w zaleznosci lokalizacji Dysk C/ <Nazwa gry>, albo Dysk C/ program files. ZLE! > 2.przyspieszacze bo są to programy przyspieszające ściąganie,ogólnie nazywają > się one Download Managers (Menażery Ściągania), Download Accelerators > (Przyśpieszacze Ściągania) Nie sa to programy do przyspieszenia sciagania, ona po prostu sciagaja gry i cracki. Nazywaja sie "programy emulacyjne". ZLE! > 3.to musze sie ciebie najpierw zapytac czy napewno chodzi ci o HHD czy nie > czasem o HDD Niewazne, juz. Skoro nie wiesz, ze podana przez ciebie nie istnieje, to ja ci juz serdecznie dziekuje! ZLE! > 4.nie sprecyzowałaś pytania wieć odpowiem ze jest to główny folder A dokladniej, katalog, gdzie znajduje sie sama gra, updates i "readme". > 5.Windows XP Professional Pelna nazwa to "Windows XP professional home > 6.tablica wszystkich znakow ktorych mozna uzyc z klawiatury Nie! Jest to specjalny kod, dzieki ktoremu mozna sobie przekazywac tajne i chronione numery seryjne, poniewaz w ASCII code 1 to 6, 7 to 0 i tak dlaej, mowiac prosto. ZLE! > 7.jezyk programowania ktorym sie posluguje przy robieniu strony internetowej > Dobrze! Wiec, Olu, zafunduj sobie korepetycje u Ali. > 1.Najlepszy system operacyjny Opinie sa rozne, ale ja uwazam , ze jest to MANDRIVA LINUX 2006 8CD > 2.co to jest ip Krotko mowiac, adres komputera w sieci. Nie bede wnikac dalej, bo to ci powinno wystarczyc. > 3.Jaka czestotliwosc taktowania ma procesor AMD AThlon 3000 + Procesor AMD Athlon 64 wykorzystuje technologię AMD64, która radykalnie zwiększa wydajność oraz udostępnia wbudowaną obsługę przyszłego 64-bitowego oprogramowania - umożliwiając nawet jednoczesne uruchamianie programów 32- i 64- bitowych. Czestotliwosc taktowania to 1 800 MHz > 4.co to jest sensitivity Zalerzy czego!!! Jesli ustawimy wysoka sensitivity myszki, bedzie ona 2 razy bardziej wrazliwa na nasze ruchy. > 5.co to jest e-book Odpowiem prosto, zeby cie nie przeciazyc jak ostatnio, i zebys znowu nie zaczela mowic o Wedlu i Wanesce. Z agielskiego electronic book. > 6.co to jest dpi Im wyższa wartość dpi, tym lepsza jakość obrazu powstałego w wyniku skanowania. > 7.Najbardziej wykorzystywany jezyk programowania -C/C++ Zdecydowanie najbardziej zaawansowany język programowania, który powstał w wyniku pracy nad uniwersalnym językiem dającym możliwość pisania programów na różne platformy. W Polsce pojawił się on dość późno gdyż komputery wyposażone były przede wszystkim w systemy typu DOS, które potrafiły interpretować polecenia BASIC-a (język wykorzystywany niegdyś między innymi w Commodore i ZXspectrum), a jedynym popularnym językiem dostępnym na ten system był Turbo Pascal firmy Borland. Na zachodzie natomiast, zastosowanie we wszystkim, co było związane z komputerami znalazł przede wszystkim Unix, który do tej pory jest najlepiej opracowanym systemem. Doczekał się wielu mutacji i wersji w zależności od potrzeb i zastosowania. Kompilator C/C++ wchodzi w skład podstawowych narzędzi niemal każdej wersji tego systemu (za wyjątkiem systemu Xenix, który jest bardzo ubogi). Z założenia, programy napisane w C mają być małe, szybkie i zajmować mało pamięci, co ma swoje odbicie w wygodzie pisania programów i nauce programowania. Kod programu, w stosunku do innych języków, zawiera znacznie mniejszą ilość znaków poprzez stosowanie krótszego zapisu, który (w przeciwieństwie do np.: Pascala czy Basica) z reguły nie jest logiczny- The biggest happiness in my own life is to love and be loved...EVER! GRY PC, Xbox, PS2 Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: moje odpowiedzi 21.01.06, 20:24 Jestes zalosna, Olu! Umiem robic sciezki (tak aby byly proste, a nie takie bazgroly, jakie ty robisz), garaze, garaze podziemne, garaze w sianie, krzywe schody, wysepki, kaniony i wiele, wiele innych! Przyslas tu. Jakos cie tolerowalam i myslalam "im nas wiecej, tym lepiej". Potem zaczelas byc infantylna. Bylo to smieszne, ale do czasu. Teraz normalnie mnie to ciekawi, co nowego napiszesz, jak podlizesz sie tym razem, czego nie bedziesz znowu umiala. Bawisz mnie, czuj sie zaszczycona! Jeszcze nigdy nie bylam tak zaintrygowana jakas amatorka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: moje odpowiedzi 21.01.06, 20:24 Znaczy garaze w scianie Nie w sianie Odpowiedz Link Zgłoś
december_eyes Re: moje odpowiedzi 21.01.06, 20:28 Boze, zeby takiego banalnego pytania o ASCII code nie skumac! "Folder glowny to folder glowny!" . A co, niby folder glowny moglby byc czerwonym kapturkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
december_eyes Re: moje odpowiedzi 21.01.06, 20:30 A jakbym cie zapytala co to jest: Pascal: i:=i+1; (7 znaków) Basic: 10 I=I+1 (8 znaków) C++: i++; lub ++i; (4 znaki) No, co to? Odpowiedz Link Zgłoś
olcia159 Re: moje odpowiedzi 21.01.06, 20:34 Powiem ci tylko jedno: moze i jesteś lepsza z informatyki więc odrazu przyznaję ci racje bo nie bede sie tu wykłucać ( nie jestem zarozumiała) wieć oczywiście wielke sorry za to ze powiedziałam ze sie lepiej znam na komputerach bo odrazu widać ze tak nie jest...(choć tez nie jestem pewna czy nie skopiowałaś tych odpowiedzi..szczególnie ostatniej..) Acha i jeszcze jedno.. chyba mnie z kimś innym pomyliłaś bo to nie ja opowiadałam jakieś historie o Wedlu i Wanesce porownaj sobie nick! to papa! ale swojego zdania co do "kupeczki" to nie zmieniam.... Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: moje odpowiedzi 21.01.06, 20:36 Wcale nie mam do ciebie zawisci Tak, ostatnia odpowiedz jest troszke skopiowana. Tu masz racje. Dziwie sie tylko, bo jaki to problem poszukac odpwiedzi? Pamietaj: "Swiat zna wszystkie odpowiedzi, tylko my nie znamy pytan!" Trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: moje odpowiedzi 21.01.06, 21:03 A ja leje z gory na dol cieplym moczem na to co o mnie myslisz. _________________________________________________________ Blondynki bawią się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
haklina Re: moje odpowiedzi 21.01.06, 22:55 Od razu weselej, jak przyjaciele w komplecie Odpowiedz Link Zgłoś
olcia159 Re: moje odpowiedzi 22.01.06, 10:39 Aha i jeszcze z ciekawości chciałam zapytać ile masz lat?? To pytanie skierowane oczywiście do: maly_jelen Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: moje odpowiedzi 22.01.06, 12:24 12. Czyli ani dziecko, ani nastolatek. Jak ja nie lubie swojego wieku! Odpowiedz Link Zgłoś