jakubs13 11.11.06, 13:32 Witam! Mam pewnien problem, bo nie wiem w jaki sposób zrobić dziecko. Nie wiem w jaki sposób wykonać "bara-bara" Proszęo pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiorek3177 Re: Dziecko w Sims 2 11.11.06, 13:50 kliknij na łóżko, wybierz "odpręż się" kliknij na drugą osobę, wybierz "zaproś" i potem "postaraj się o dziecko" podobnie możesz w dużej wannie, w przebieralni w sklepie jeśli masz dodatki do gry to możesz też w windzie, w budce ze zdjęciami, samochodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorek3177 Re: Dziecko w Sims 2 11.11.06, 13:51 oj ;D to miała być instra na "bara-bara" a nie "dziecko" więc wybierz "bara-bara" - www.pamietnik-anonima92.blog.onet.pl KLIKNIJ Odpowiedz Link Zgłoś
sonia0014 Re: Dziecko w Sims 2 11.11.06, 13:52 Simowie muszą sie kochać (chyba wiesz jak to zrobic).Bara-bara(lub postaraj sie o dziecko o ile twoja simka nie jest za stara)moga zrobic w łóżku tz. dajesz zeby sie odpęzyli(na dwuosobowym łóżku) i potem masz taka opcje bara-bara albo postaraj sie o dziecko, we jacuzzi (tyle ze tam simowie najpierw musza sie objac .Bara-bara mozna tez zrobic we przebieralni (tu jeden sim musi byc w przymierzalni a drugi wchodzi do niej po wcisnienciu odpowidnej opcji)na parceli publicznej w budce fotograficznej i w samochodzie.Jak simka zaszla w ciąze sygnalizuje ci o tym taka charakterystyczna muzyka po calym zdarzeniu .. Odpowiedz Link Zgłoś