Gość: Radar Re: Kody do GTA IV IP: *.bb.online.no 05.02.09, 19:02 podajcie mi jakiś fajny kod ja wam podam taki 4825550100 to jest na życie pełne i na bronie super warto naprawde warto no ateraz wy mi jakiś fajny kod powajcie :B :C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Kody do GTA IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 18:25 JA Pie... jakie zjebani idioci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Kody do GTA IV IP: 212.160.111.* 12.02.09, 18:36 ja szukam kodu na nieśmiertelność tylko oto mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radar Re: Kody do GTA IV IP: *.bb.online.no 13.02.09, 18:46 nie wiem jaki ale znam taki 4825550100 superowy kod masz dodatkowe życie i splówy super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Kody do GTA IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 14:19 Nie wiecie jak zapisać grę? Musisz założyć konto offline w games for windows. I możesz zapisywać potem. Jeżeli nie założysz konta offline nie bedziesz mogl zapisywac. Wpisujesz swoj login i dajesz zaloz. Jak to zrobisz to idziesz do domu, przy lozko wciskasz f i ci sie zapisuje. Proste nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zieczek Re: Kody do GTA IV IP: *.mt.pl 20.02.09, 18:36 ja wiem jak sie kody wpisuje trzeba po prostu dać do gury strzałeczkę i potem jeszcze raz i gdy sie ją da tak 2 razy do gury to wtedy mamy tabele numeruw i wpisujemy kod a wtedy gdy napiszemy klikamy lexy przecisk myszki i po robocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radar Re: Kody do GTA IV IP: *.bb.online.no 22.02.09, 13:47 teraz każdy to wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radar Re: Kody do GTA IV IP: *.bb.online.no 04.03.09, 15:19 ej ggg może tak konkretniej podaj tylko stronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radar Re: Kody do GTA IV IP: *.bb.online.no 04.03.09, 15:29 sprubowałem ale wszystko po angielsku jak zapisać gta 4 san andreas było odrazu a tu strona potszebna kurde blacha dlaczego :{ :{ Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: Kody do GTA IV 07.03.09, 17:30 "do gury", a myślałem, że bardziej inteligentni ludzie grają w GTA IV. Osobiście kilka godzin temu przeszedłem główny wątek fabularny (coś pięknego) i teraz przymierzam się do kodów, bo przecież liczy się dobra zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radar Re: Kody do GTA IV IP: *.bb.online.no 07.03.09, 22:34 ja chce tylko wiedzieć jak się zapisuję gtaIV! jasne kto wie kurde blacha czy nikt nie zna strony a i tym bardziej żeby była po polsku a jak nie to piszcie co i jak ok ??? X?? ???? ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Re: Kody do GTA IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 18:22 buahahhaha jakie niedojeby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radar Re: Kody do GTA IV IP: *.bb.online.no 11.03.09, 16:32 chwila chwila kurde ktoś wie jak się rozwiązujevmisje z Faustinem ty w grze jeśli tak to niech da znać ok ta misja jest dość trudna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radar Re: Kody do GTA IV IP: *.bb.online.no 11.03.09, 16:54 ej bannanan jaka jedna strzałka w gurę jedną strzałką to się wyciąga komurke by dzwonić albo coś tam jeszcze ale aby wpisać kody to 2 razy a laptop nie ma nic do tego na w,a,s,d się chodzi a mam pytanie ktoś wie jak w gta4 robi się tak aby pisało wszystko po Polsku he he he jeśli tak to niech da znać i odpiszcie jak się rozwiązuje misję z Fałstinem w GTA IV ok oby szybko :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kody do GTA IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 15:11 a ja mam penisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelbiker11 Re: Kody do GTA IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 09:49 jak masz xboxsa to rub masz dwie kulki do sterowania tojest taka ktura jest w [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[lewym rogu i przeczymaj do gury;{}{}{}!!!!!!!!!!!!!!!]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelbiker11 Re: Kody do GTA IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 09:52 ej znacie może jakis kod na zajebistol fure ?????? bo ja znam tylko na porshe ferari bufrallo cognosc ent super GT znacie jeszcze jakies ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radar Re: Kody do GTA IV IP: *.bb.online.no 29.03.09, 19:12 detektywistyczny jetmax 9385550100 znam więcej ale nie chce mi się wymieniać chyba że wiecie jak się rozwiązuję misję z Faustinem jak tak to dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: Kody do GTA IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 22:52 dzienki d ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelbiker11 Re: Kody do GTA IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 16:19 ej ja tez znam na motorówke muj ulubiony samochud to porsze jak znasz fajniejszy to pisz ale dzienki za ten kod ;] d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radar Re: Kody do GTA IV IP: *.bb.online.no 31.03.09, 17:54 motorówka to wiadomo 9585550100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psonom Re: Kody do GTA IV IP: *.gprs.plus.pl 04.04.09, 08:51 ja mam Xbox 360 w gta IV nie moge przejsc misji z kierownikiem pralni pomozcie napiszcie kod na przejscie misji plz plz Odpowiedz Link Zgłoś