bohdanpodlaski Re: Spore - nasza recenzja 02.10.08, 10:31 Wow pierwsza dobra recenzja jaką przeczytałem o tej grze! Aż postanowiłem się tu zarejestrować by pogratulować odwagi lub po prostu oczu recenzentowi. Nie wiem czym się zachwycają ludzie dając tej grze po 8 czy 9/10. Jestem zapalonym graczem od wielu lat i gram praktycznie we wszystko z drobnym wyłączeniem gier sportowych. Spore to była katorga... poziom trudności bez względu na wybrany poziom jest zero, opcji rozwoju bardzo mało, (nie mówię o tworzeniu potworka bo to jedyne co jest interesujące). Gra jest bardzo przeciętna i jak na mój gust skierowana powinna być do młodszych odbiorców. Porównanie tego do Cywilizacji to profanacja ))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
latino-lover Re: Spore - nasza recenzja 21.10.08, 16:10 Mnie osobiscie gra się bardzo podoba. Mam ją od niedawna ale juz nie mogę się doczekać aż wrócę z pracy i usiądę i sobie pogram. Bardzo podobają mi się fazy w tej grze, i to jak pokazana jest ewolucja, choć myślę, że można jeszcze lepiej. Grafika stoi na niezłym poziomie no i najlepsze jest to, że sami wpływamy na to jak nasz stworek wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mission Re: Spore - nasza recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.08, 11:54 Jedna z lepszych gier ostatnich miesiecy, zreszta mozna samemu sprawdzic za darmo mozliwosci edytora stworow i zrobic cos ciekawego: eu.spore.com/whatisspore/creaturecreator.cfm?lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modem Re: Spore - nasza recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 11:05 Gra jest dobra. Zastosowane ciekawe rozwiążania, grafika dobra do tego rozbudowana możliwość budowy naszego malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia4000 Re: Spore - nasza recenzja 27.10.08, 14:29 mam swojego stworka ze spore mogę pokazać, gram w to tez, póki co: faza plemienia, podoba mi się, gra jest taka inna, niestandardowa I tworzenie stworków jest śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaciekawiona :P Re: Spore - nasza recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 09:43 spoko ja probuje stworzyc stworka ktory wygladalby albo czlekoksztaltnie albo jak ufolud z archiwum x PPP moze ktos potrafi tak zrobic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Spore - nasza recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 09:45 hmmm jak widac sa opinie na tak i sa opinie na nie, kwestia ile z tych opinii pochodzi od osob ktore faktycznie zagraly i nie mowie o takich maniakach, ktorzy ambicyjnie postanowili udowodnic ze gra jest kiepska i sie czepaiaj wszytkiego. gram troche nie mam za wiele czasu wiec dla mnie jest to gra na duuuuzo wieczorow i jakos tak dobrze sie gra, pomysl jest wedlug mnie ciekawy - a rozgrywka jest do opanowania dla kogos, kto nie gra zbyt wiele, co dla mnie jest ogromnym plusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UltimaOnline Re: Spore - nasza recenzja IP: *.chello.pl 10.12.08, 12:15 Wszystko jest wynikiem badan marketingowych - targetem dla wydawcy nie sa starzy wyjadacze MMO tylko corki farmera z Nothing Village - ma byc latwo, przyjemnie i bron Boze nie wpedzac w kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suix-4 Re: Spore - nasza recenzja IP: *.stk.vectranet.pl 20.07.09, 22:57 No dobrze, gra mi się bardzo podoba i pomysł też. Gram w to już długo, mam "śmieszne i straszne" i "kosmiczne przygody". Ten 2 dodatek na prawdę dużo daje grze. Można by to było rozbudować bardziej, pewnie, że można. Wszystko by można było rozbudować, nie tylko Spore. A pamięta ktoś pierwszą część Simsów? Ekstra ciekawe też to nie było, w sumie dopiero w drugiej części było czym się zająć. Trzecią znam tylko z reklam, więc nie wiem ale wygląda bardzo fajnie. A Spore jest jak Sims1 - super idea, która na pewno będzie kontynuowana i dopracowana 10x. Moim zdaniem Spore ma szanse pobić Simsy z tego powodu, że pole do popisu jest o całą galaktykę większe :]. A Spore wcale nie jest nudne, mimo, że nie goni cię stado wilków po moście nad urwiskiem (chyba, że masz dodatek xD) Odpowiedz Link Zgłoś