ascarib 14.11.08, 11:38 Ja już oglądałem film Dead Space(szczególnie polecam ), a komiks ME czytałem już ME zapowiada się raczej fajnie, tylko spodziewałem się czegoś więcej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_puppy Re: Mirror`s Edge nie zawiódł 14.11.08, 12:01 lipa z ta obsuwą ale przeżyjemy. przecież jest w co grac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaimonFrey Re: Mirror`s Edge nie zawiódł IP: 80.72.45.* 14.11.08, 12:34 Co mi się nie podoba w tych recenzjach: narzekanie na kiepskie strzelanie w grze, w której chodzi zupełnie o coś innego, równie dobrze można powiedzieć, że fifa jest do kitu bo strzelać nie można do przeciwników. Narzekanie na pewne wyzwanie jakie gra stawia przed graczem w rodzaju znalezienia właściwej ścieżki. Obawiam się przez to, że kolejna część może być do bólu uproszczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Mirror`s Edge nie zawiódł IP: *.ds14.agh.edu.pl 14.11.08, 12:35 dziś premiera Football Managera 2009 a tu jakas beznadziejna jednorazowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j_uk_dev Re: Mirror`s Edge nie zawiódł IP: 80.169.42.* 14.11.08, 13:24 @dalmonFrey, też zwróciłem na to uwagę. EA przecież jasno powiedziało, że ME jest grą "action-adventure" a nie shooterem. Dotarłem do 4 rozdziału i jeszcze ani razu nie użyłem broni - choć czasami korci Chcę jednak zdobyć trofeum "Trial of Faith", a więc przejść grę bez użycia broni palnej. EA gwarantuje, że tak się da. Walka wręcz jest dosyć uproszczona, ale wystarcza to, aby skutecznie obezwładnić przeciwników. Nie spróbowałem co prawda jednej rzeczy - jeśli znajdę się blisko wroga, to czy trzymając broń strzelę, czy go uderzę bronią A fakt, że gra jest trudna? Raz gracze narzekają na uproszczenia i zbyt łatwe gry, a gdy trzeba troszkę się napocić by przejść grę, to... też narzekają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr zoom Re: Mirror`s Edge nie zawiódł IP: *.chello.pl 14.11.08, 14:47 d3mb5ky.wordpress.com/2008/11/11/alcorus-shine-mirror-edge-theme/ w googlach znalazłem linka gdzie można pobrać Theme z ME Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Mirror`s Edge nie zawiódł 14.11.08, 16:25 Raz gracze narzekają na uproszczenia i zbyt łatwe gry, a gdy trzeba troszkę się napocić by przejść grę, to... też narzekają ---- bo to banda malkontentów jest Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Mirror`s Edge nie zawiódł 14.11.08, 16:29 "Ja natomiast, wiedząc że premiera jest przesunięta o dobre kilka miesięcy, obojętnie patrzę na te oceny. No a przynajmniej się staram, bo najchętniej by mnie ogarnęła wściekłość, w końcu coś nowego miało się pojawić, a tutaj taki numer." Redaktor chyba nie wie ze pocztakowo gra miala w ogole nie wyjsc na PC, wiec zamiast psioczyc ze wyjdzie z opoznieniem, nalezy sie cieszyc, ze w ogole wyjdzie. Takie to ciezkie czasy nastaly dla pctowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Mirror`s Edge nie zawiódł IP: *.icpnet.pl 14.11.08, 17:18 Wyglada na cos pokroju Portala - fun w pigulce. Bede sie musial za tym rozejrzec jak wyjdzie na pc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Mirror`s Edge nie zawiódł IP: *.chello.pl 14.11.08, 19:23 narzekają że kiepsko się strzela, ocb? Przecież na wersję pc trzeba jeszcze poczekać ;] Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: Mirror`s Edge nie zawiódł 14.11.08, 19:41 dlaczego gry znajdują się w dziale "technologia", a nie "rozrywka" obok bravo girl i artykułach o dodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Mirror`s Edge nie zawiódł 14.11.08, 19:45 @priller - właśnie dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mirror`s Edge nie zawiódł IP: *.acn.waw.pl 14.11.08, 19:50 jestem pod dużym wrażeniem recenzji. swietna robota Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxer Re: Mirror`s Edge nie zawiódł IP: *.pete.cable.ntl.com 15.11.08, 00:26 Grałem w demo na xboksie 360 i fakt jest fajne ale za duzo kombinowania czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxer Re: Mirror`s Edge nie zawiódł IP: *.pete.cable.ntl.com 15.11.08, 00:26 Grałem w demo na xboksie 360 i fakt jest fajne ale za duzo kombinowania czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: Mirror`s Edge nie zawiódł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 11:20 ME jest na prawdę super pozycją! ciesze się że EA zrobiło właśnie ten tytuł zamiast jakiegokolwiek innego..Szkoda że inni producenci nie idą w ślady EA i nie kombinują z wydaniem czegoś równie "innego"niż tylko kolejne shootery (a może kombinują tylko im nie wychodz lub boją się porażki takiego tytułu na rynku.. Wydaje mi się że ME jest takim przecieraczem szlaku i jeśli jemu się uda to możemy w przyszłości spodziewać się podobnych koncepcji pokroju właśnie ME. Odpowiedz Link Zgłoś
x0z0x Re: Mirror`s Edge nie zawiódł 17.11.08, 14:31 Swietna gra oprocz sprawnych paluchow czasem wymaga poglowkowania. Dla mnie 9/10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Mirror`s Edge nie zawiódł IP: 156.17.38.* 23.04.09, 21:51 Bardzo ciekawy pomysł na grę. Lubię "staromodne platformówki". Jest to "Gra na którą czekałem latami". Oczekiwałem bardzo dobrej grywalności, a na koniec okazało się jak zwykle. Niepotrzebne wykorzystanie silnika Unreal 3 spowodowało, że wymagania sprzętowe podskoczyły znacznie. Grafika uproszczona do minimum a mimo to nie powala ilością klatek nawet na HD 4850 na stacjonarnym komputerze. O laptopie z HD2300 lepiej nie mówić, mimo iż Bioshock na Unrealu 2.5 chodzi, gdzie oferuje znacznie więcej wrażeń wizualnych niż sterylny Mirror's Edge. Szkoda, że EA odcina się od sporej ilości potencjalnych odbiorców wykorzystując armatę na muchę. Do tego ciągle brak dema na PC i SDK. Mirrors Edge jednak mnie zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś