rockboy84 05.12.08, 21:03 Czy komuś działa ten trailer? Bo u mnie nawet odtwarzacza nie pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p4n0pt1c0n Re: Trailer: Batman: Arkham Asylum 05.12.08, 21:05 u mnie tez go nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: Trailer: Batman: Arkham Asylum 05.12.08, 22:29 Tym co da się wyłapać z tego krótkiego i słabo jakościowego trailera, jest fakt, że gra rzeczywiście wygląda mrocznie. Spore wrażenie zrobił na mnie to "Bydle" czyli Killer Croc. Wolałbym jednak pozwiedzać całe Gotham, chociaż może to i dobrze, że akcja będzie działa się w zamkniętym budynku, bo moglibyśmy dostać miasto jakościowo podobne do tego z Incredible Hulk i Spidermana. Odpowiedz Link Zgłoś
cux87 Re: Trailer: Batman: Arkham Asylum 06.12.08, 00:57 Marna jakosc, trudno cokolwiek powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Trailer: Batman: Arkham Asylum 06.12.08, 12:11 Mam podobne odczucia co autor niusa. Chyba ta gra wskoczy na moja listę zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Trailer: Batman: Arkham Asylum 06.12.08, 19:45 Zapowiada się bosko. Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Trailer: Batman: Arkham Asylum 07.12.08, 03:30 Szkoda ze tak niewiele widac... Trzeba poczekac na cos wiecej, niewatpliwie gierka zapowiada sie bardzo ciekawie(ostatnio chyba najbardziej zainteresowal mnie wlasnie Batman i "nowa" odslona Riddicka) Odpowiedz Link Zgłoś