Gość: biboo Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.maxnet.net.pl 08.12.08, 19:08 OWCA z Worms... tym razem musi wygrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:AcHiLLeS124 Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 19:08 Vader Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSZ Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.chello.pl 08.12.08, 19:08 Jon Irenicus Jon Irenicus Jon IrenicusJon IrenicusJon Irenicus Jon Irenicus Jon Irenicus Jon Irenicus Jon Irenicus Jon Irenicus Jon Irenicus Jon Irenicus aha no i ten Jon Irenicus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michasss Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: 193.239.62.* 08.12.08, 19:10 Diablo z Diablo 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeczot Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 19:14 Have no fear Vlad is hear! (Vladimir z Max Payne2) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar3k Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.devs.futuro.pl 08.12.08, 19:14 Rzeznik z diablo 1 Odpowiedz Link Zgłoś
helixking Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje 08.12.08, 19:16 SUWEREN (Sovereign) z Mass Effect, choć wiem, że na gamecornerze jest niestety bardzo wielu "hardkorowych" graczy, którzy ME nie znoszą i nie poznali tej mega istoty. "We. Are. Eternal". Po prostu mega. Chciałem zaproponować Vergil'a z Devil May Cry 3, ale tym bardziej nie przebiłbym się z tym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marl;oon Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.chello.pl 08.12.08, 19:22 G-Man. Ciekawe kiedy przyjdzie nam z nim stanąć w szranki. Może w HL3? Odpowiedz Link Zgłoś
kas_ptas Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje 08.12.08, 19:25 Frank Horrigan z F2 czy Master... Join Die Join Die: Moj głos wędruje na Mastera z Fallouta 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 19:26 SAREVOK z Baldur's Gate!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cahir Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.08, 19:31 Jon Irenicus! Właśnie przechodzę Baldura 2, jestem w 2 rozdziale, ale już uwielbiam tą postać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cahir Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.08, 19:34 Tak przy okazji po Baldura sięgnąłem właśnie dzięki Deatchmatchowi, i nie żałuję ani trochę. Najlepsze RPG w jakie grałem, i pomyśleć, że głosowałem na Wiedźmina...który grą jest dobrą, ale z Baldurem nie ma ŻADNYCH SZANS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baa Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.08, 19:35 Sovereign z ME. Z ostatnich gier jedyna postać, jaką się przejąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trakos Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.08, 19:37 Diablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzqrc Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 19:41 kurw nie znacie się na rzeczy max payne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfghk Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 19:45 diablo imax payne to góra no ku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wzaq Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 19:51 ( RTCW )Return to Castle Wolfenstein .Heinrich I - główny boss ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torment! Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: 80.48.225.* 08.12.08, 19:58 Ravela z Tormenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lde Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: 87.204.115.* 08.12.08, 19:59 Sephitroth z Final Fantasy 7! I te.. króliki z Rayman Raving Rabbids Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guuren Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:06 alien a avp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:13 Zdecydowanie: Master (Richard Gray) z Fallout Za: najlepszy psychologicznie, najbardziej tragiczny (w sensie tragizmu, nie mylić z bezndziejnością) ze wszystkich znanych mi czarnych charakterów. I jest chyba jedynym, którego znam, do którego się można przyłączyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PauL Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:14 Arthas, lub Illidan, ale zostaje przy Arthasie. Nie rozumiem jak mozna nie docenić tych mrocznych bohaterów, w sumie bardzo ciekawych z resztą Odpowiedz Link Zgłoś
alien_000 Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje 08.12.08, 20:16 Xardas z Gothica!!!!!!!!!! Azar Javed Z Wiedźmina!!!!!!!! Piramid Head Z Silent Hill!!!!!!!!!!!! Lord Vader Z Empire at War!!!!!! (tego nie zabroniliście) Mefistofeles z NWN Hordes of Underdark!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: not Re: GameCorner Deathmatch - Eliminacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 20:28 Te, alien z zerami, wiesz może, jaka panuje opinia na temat ludzi, którzy zdania kończą wieloma wykrzyknikami? Nie? Tak myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś