Dodaj do ulubionych

Killzone 2 - już gramy

• radek.zaleski Re: Killzone 2 - już gramy 23.01.09, 09:33

"Jedna rzecz z relacji mnie rozsmieszyla: "bohaterowie wygladaja jak zywi". Przy okazji ilu gier juz to czytalem?smile Jak zywi byli goscie z Mortal Kombat, Max Payne, postaci z UT2003 i z milion innych. Za rok-dwa ten tekst bedzie czytany z sentymentalnym usmiechem. smile"

--

dokładnie tak będzie! dlatego gry z super-duper grafiką mnie nigdy do końca nie "jarają". wolę dobry gameplay.
    • Gość: Pc.adrian Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.centertel.pl 25.01.09, 03:41
      Halo halo
    • Gość: Pc.adrian Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.centertel.pl 25.01.09, 04:08
      A co ty mi tu chłopie z crysis wylatujesz...my tu o dobrej rozrywce a ty o gniotach...jak mi się podoba rajska wyspa to lecę na kanary a nie wpatruje sie w monitor i jaram się byle czym bo reszta tego crapa to porażka to ma być fps...to czemu w roku w którym sie ukazał cod go zmiażdżył...no i potem ci kosmici hehe parodia...a mój brat któremu nakładli do jego młodej głowy ze cris to bóg dalej w to tlocze i to niby nie jest komercja?heh widzę ze kilku z was mama właśnie poszukuje no jusz sio do spania...a na serio kilzone 2 nie grałem więc po co mam się wypowiadać...wstępnie tylko nie jest dobrze...jest lepiej niż to sobie można wyobrazićwink
    • Gość: wlodi Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.ds3.univ.gda.pl 05.02.09, 17:10
      gieromaniak.pl/gra__6750__Killzone_2__recenzja.html recenzja killzone 2
      • Gość: Janek Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 15:50
        Gry zawsze kupuje tutaj sklepgekon.pl/ maja niskie ceny i
        duzy wybór,jeszcze nigdy sie nie zawiodłem.
    • Gość: jakis Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 11:13
      Mnie osobiscie podobaja sie gry tego gatunku
      sklepgekon.pl/product_info.php/cPath/34_35/products_id/1201/nh/Elder_Scrolls_IV_Oblivion_X360_Gry.html
      RPG sa najlepsze a w tym sklepie widze bardzo atrakcyjne ceny,więc
      chyba zamówie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka