Gość: pierwszy komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 00:41 Jedynka była lepsza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drugi komentarz Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 00:50 Mam nadzieję, że będzie otwarty świat tak jak w Carmageddonie a nie tylko ściśle wyznaczonya trasa, lepsze AI też by się przydało. Bo wtedy nawet nie można mówić, że choćby oryginałowi do pięt dorasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 01:25 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maribot Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.dot-com.net.pl 04.03.09, 03:08 Czy ktos przy okazji gry z 50 centem nie narzekal na bezmysla, niczym nieuzasadniona przemoc w grach? A terez ludzi by sie rozjezdzalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.hsk.com.pl 04.03.09, 07:00 Mysle ,ze juz wyroslem z tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEAMON Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.09, 07:17 hmm liczę ze gra biedzie ciekawa to wreszcie jakaś odmiana bo jadzie spokojnego kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon 04.03.09, 07:49 Sam mam teraz nieodpartą chęć rozjechania paru osób. Szkoda że w naszym świecie jest to karalne... ------------------------ oj taaaak... szczególnie jak się jedzie do pracy rano i paru takich jedzie 30 na godzinę (przypominam w mieście jeździ się 50), albo wyprzedza na skrzyżowaniu (!!!) a przechodnie przebiegają przez ulicę na ich czerwonym, albo w ogóle jakieś 300 metrów od najbliższej zebry.... Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon 04.03.09, 07:49 rozumiem że PC only? Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon 04.03.09, 07:51 bym zapomniał Złota era gier fpp/tpp fotoforum.gazeta.pl/72,2,1222,92061515.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.colc.cable.ntl.com 04.03.09, 07:55 Good old dayz !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marloon Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.chello.pl 04.03.09, 08:20 Ostatni raz grałem w coś podobnego przy premierze Carmagedon TDR 2000. Jakoś mnie teraz do tego nie ciągnie.. A ciekawe czy tutaj też gałki oczne pieszych dosłownie wylatuuuuują z orbity Odpowiedz Link Zgłoś
heileris Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon 04.03.09, 08:30 Panie PP, a jakby nie było karalne to byś z chęcią rozjeżdżał? Może na przyszłość trzeba zastanowić się pare razy przed napisaniem takich bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieciu Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.dfqs.pl 04.03.09, 09:20 ku**a po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33eurocent Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.dfqs.pl 04.03.09, 09:21 niedawno pisal ktos ze 50cent to najglupsza gra, not anymore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markok Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 09:33 pamietam jak gralem w carmageddon 2 jakis dodatek jeszcze i bylo nawet nawet ale grafa... wiec czekam na to Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon 04.03.09, 09:52 Prosty powod dla ktorego nie chce siadac za kolkiem...w przechodniach widzialbym punkty . Gierke mozna sprawdzic pewnie oryginalowi nie rososnie do piet ale kto wie moze mnie zaskocza. Kiedys sie w carmageddona zagrywalem. Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon 04.03.09, 10:34 Widać, że gra perfidnie udaje Carmageddon (nawet tytuł), ale.... mi to dynda ;D. Carmageddon to wg mnie jedna z najgłupszych gier na świecie i nigdy nie potrafiłem zrozumieć jej fenomenu. PS. Zombie? Z tego co pamiętam Max Damage rozjeżdżał zombiaki w ocenzurowanych wersjach ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon 04.03.09, 10:51 Nawet samochod ma podobne ksztalty z tego co widac na screenie . Tyle ze im nazwy niepozwolili wykorzystac albo byla za droga a tak carmagedon 3 jak sie patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
okoolarnik Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon 04.03.09, 12:45 Ojaaa, w koncu ktoś kontynuuje wspaniałą idee z carmageddon ;D a tekstu o szkodliwości gry z 50centem jak widać nikt z komentujących chyba nie skumał ;< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 13:20 A pamietacie Quarantine ? To chyba bylo jeszcze przed Carmageddon'em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Player Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 14:09 martwi mnie że tak mało gier "rosyjskich" wychodzi u nas...a są ŚWIETNE.lepsze od 'zachodnich". COLLAPSE devastated world-bije nagłowę Gears of War (wg mnie)...SLEDGEHAMMER-taki flat out plus giwery i ciężarówki (wspaniała gra , boska), Deathtrack ressurection...The Swarm, The Hunt...czemu nie wychodzą w POLSCE?????Jak ktoś nie wierzy niech zagra w dema wyzej wymienionych gier a przekona sie co to za hity by były...wydaja jkies szajsowate Specnaz 2 itp a dobrych tytułów nie ma...PLISSS!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 14:21 Ja nie myślę o robieniu prawka (a powinienem ) i z chęcią bym pograł. No co, mają mi prać moozga syfiastymi grami to czemu nie wariacją Carmageddona. I jedynka najlepsza jest i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_dred Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon 04.03.09, 16:38 Nie wiem czy to wina filmiku ale zdaje się że ta gra ma grafikę spóźnioną o co najmniej 4-5 lat. W tego typu grach niestety dyskwalifikuje to wyżej opisywany tytuł.Domyślam się tez niestety że grywalność też będzie na niskim poziomie. Sam pomysł też spóźniony i to o sporo,jedyna nadzieja że może dodadzą coś więcej od siebie sami twórcy gry. A tak ogólnie to nic ciekawego ja tego na pewno nie kupię. Z drugiej strony jednak znajdzie się wystarczająco chętnych żeby zakupić Armageddon Riders. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xebus Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.insat.net.pl 06.03.09, 15:56 szkoda ze to nie carmageddon 1 z grafa next-gen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: Armageddon Riders - prawie jak Carmageddon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 21:18 Całkiem udana gra tylko trochę mało wozów i w dodatku bonusowych nie można ulepszać.Mało misji w których mżna walczyć z innymi samochodami na arenie. Odpowiedz Link Zgłoś