Gość: jorek Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 17:23 a co niby z falloutem 3 jest nie tak? dla mnie gra rewelacyjna - masa wątków, zadań i świat ogromny. gram juz ponad 25h a dopiero 1/4 swiata widzialem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.09, 15:15 diablo.a23.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniac Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: 80.50.192.* 07.06.09, 22:16 Taaa tylko ze diablo 3 potrzebuje direkta 10 a to jest na viscie czyli 3gb ramu i 2 rdzeniowy procek to podstawa a o grafice to juz nie wspomne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.09, 12:19 hehe dobre naprawde tylko nie zapaomnijmy ze d3 kiedy bylo zaczete odnosnie produkcji. w cale sie nie zdziwilem odnosnie specyfikacji gdyż silnik graficzny ludzie jest z okresu okolo 2004 roku wiec nie moze miec wymagan wysokich pomysle zanim cokolwiek powiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.09, 12:19 hehe dobre naprawde tylko nie zapaomnijmy ze d3 kiedy bylo zaczete odnosnie produkcji. w cale sie nie zdziwilem odnosnie specyfikacji gdyż silnik graficzny ludzie jest z okresu okolo 2004 roku wiec nie moze miec wymagan wysokich pomysle zanim cokolwiek powiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe:D Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 21:58 Ludzie,ludzie,ludzie .... O czym wy rozmawiacie co??To forum o diablo czy jakieś sprzeczki??Najpierw dwaj się kłócą czy to fajna gra ,..... potem następny dochodzi i gada coś o sarkazmach , następnie kolejny wypowiada się czy RTS-y to strategie itd.....Każdy ma inne zdanie na temat gry i ma prawo mu się podobać lub nie , ale nie musi o tym gadać na okrągło i kazać innym przestać w to grać(zrozumieliśmy)A co do tych wszystkich waszych "mądrych" słów , nie każdy musi się na wszystkim znać.Oczywiście druga osoba może mu to wytłumaczyć , ale nie musicie wszyscy obrzucać się nawzajem , a potem znowu zmieniać temat na jakiś bezsens.Czytając wasze komentarze nawet się uśmiałamJak można zmienić forum o Diablo na takie rzeczy Tak wiem , pewnie tez mnie zaraz obrzucicie jakimś komentarzem(np. ,że gadam bez sensu,że źle się wypowiedziałam lub , że się powtarzam) i co z Tego??To w końcu nie o tym forum!! A co do Diablo 3 to także na nie czekam , bo grałam w Diablo 2 i bardzo mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonSunim Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 23:56 HeroMaxus zgadzam sie z twoja opinia na temat wymagań, nie które dużo starsze gry miały takie wymagania:] gothic 1 ma nie dużo mniejsze wymagania od tych z Diablo 3:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MlodY Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 11:40 hmm... w sumie grafika na zapowiedziach nie jest powalająca... ja uważam ze wymagania będą nieco wyższe od wiedzmina. te ktore są podane są troche za niskie ale kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.wroclaw.mm.pl 01.07.09, 22:34 wymagania raczej nie będą odbiegały za bardzo od podanych ponieważ ja wcześniej już pisano blizzard chce trafić do wielu graczy a szczególnie tych którzy też grali w diablo II i np. nie zmieniali za bardzo komponentów kompa. Premiera zaś jest możliwa w podanym terminie tylko nie wiadomo do końca jak bedzie z samą grą- czy to bedzie wielkie nowe Diablo czy też zostanie podzielone na mniejsze części emitowane co rok. Ale, to tylko przypuszczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inferno Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: 94.72.110.* 03.07.09, 23:10 Miejmy nadzieje, ci ktorzy maja mocniejsze maszyny ze bedą opcje do grubszego i mocniejszego podostrzenia grafiki i detali w diablo. chociaż mam nadzieje ze i slabsze kombajny tez dadza rade pociagnac... Jakby D3 rownało grafiką z np.gothiciem 3 mimo wymagan, czego jestem pełny nadzieji to bedzie rewelacja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dNM Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.47.119.135.dynamic.cablesurf.de 07.07.09, 20:07 Myslalem ze wymagania beda bardziej ;] widze ze nawet brachol sobie pogra na starym kompie nawet ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLEK Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: 92.0.229.* 13.07.09, 09:15 Mnie sie wydaje ze na Diablo 3 to jeszcze troche poczekamy.podobno jakies pol roku temu gra byla juz ujonczona w 90% czy cos takiego...Ale jak szef Bilzarda czy jakas inna szycha, zobaczyl co chlopaki wymodzili,to powiedzial ze mu sie niepodoba i ze maja zaczac od nowa...nie wiem czy to prawda czy jakas plotka , pozostawie to waszej ocenie.. pozdrawiam wszystkich Diablo-wiczów Ps. Anti-Diablo idz pograj w pacmana 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quarel Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.xdsl.centertel.pl 15.07.09, 16:39 Widziałem gameplay'e z Diablo 3... na moje oko to wymagania są fałszywe. Grafika wygląda na ładna ale.. karta 128mb?Albo Procek 1.4? Jeżeli by tak było... to z pewnością gra działała by na moim 6-letnim kompie Możecie się z tym nie zgodzić ale to jest moje zdanie Cya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbghnbx Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: 83.238.23.* 20.07.09, 12:32 zgvdfds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pf Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.dsl.digiweb.ie 27.07.09, 14:40 pan ktory uznal ze RTS to nie strategia ma po czesci sporo racji. w kazdym RTS-sie na trynku wystarczy opanowac pewien algorytm gry i jest sie w niej mistrzem - co zreszta tyczy sie kazdej gry. diablo nigdy elemenow strategicznych nie mialo i nie bedzie miec, tak samo jak seria C&C miala ich tyle co kot naplakal - jak i Starcraft itp itd. nie bez powodu na zawodach wygrywaja ci ktorzy klikaja 30 razy na sekunde i znaja kazdy element gry po ciemku i wiedza dokladnie ile cos "sie buduje".... oczywiscie, kontrargumentem niby jest ze w RTS-ach prowadizmy wojny i armie - ale nei do konca. nie prowadzimy wojen, ale lokalne potyczki, i nie dowodzimy armia, ale malymi grupami jednostek. pomijam fakt "budowania" barakow i "zbierania surowcow" co skurtecznie odrealnia potyczke niestety. jedynym tytulem w tej dziedzinie ktory aw miare zbliza sie do definicji styrategii to seria Sudden Strike ktorej mlodsi gracze niestety albo nei pamietaja albo nie chca grac bo grafika slaba. tam trzeba faktycznie pomyslec - i nei da sie budowac zadnych idiotycznych budyneczkow, sa jednostki i koniec, uda sie albo nie. plus calkowicie realne i bardzo dokladne odwzorowanie pojazdow i jednostek z WWII. no ale to nie to forum.... tak ze zapalencom RTS zycze uciechy z ich gier, ale nei przesadzajmy z ta "strategicznoscia" RTS-ow, to naprawde nie wypada. aha, mr.lipton jak zwykle, adekwatnie do ksywki, "lipa" wacpan. patronizacja, zarozumialstwo i ego rozbuchane jak jowisz. nie tedy droga, ale ucz sie sam, albo zycie cie nauczy jak juz wyjdziesz z domu i pojdziesz na swoje. tylko wtedy nie placz ze cie dupa zaboli.moze wtedy swoje frazesy schowasz do pustej lodowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_internauta Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.telpol.net.pl 27.07.09, 15:52 Diablo 3 przedstawiony na zrzucie ekranu przymina mi trochę grę Trine (oba tytuły nie mają nic ze sobą wspólnego). Tamta zacina mi się nawet na średnich ustawieniach, a co dopiero na pełnych (jak pokaz slajdów). Sprzęt mam w sumie niedawno kupiony i nie najtańszy... Zresztą. A może Blizzard zoptymalizuje grę tak, aby poszła na 5 letnim komputerze? - Zobaczymy. Ja uważam, że to byłby fajny prezent dla fanów serii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 00:38 Ludzie zrozumcie, że te wymagania są prawdopodobne: gameplay nagrywany był na w najlepszej grafice jakiej tylko się da i najlepszym sprzęcie jaki wtedy był dostępny, a jeśli odpalimy ją we wszyslim na low'ie to będzie o wiele mniej wymagała od naszego komputera :] Pozdrawiam wszystkich fanów gry Diablo . Niech wychodzi jak najwcześniej, trzymajmy kciuki ;p POZDRP ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.CNet.Gawex.PL 30.07.09, 15:26 moim zdaniem to minimalne wymagania, a co do gry to nie wiadomo czy bd w tym roku full game... to jedynie przesady sa... blizzlike lubi zmieniac daty wydania gier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zvir Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 17:05 A ja chciałbym usłyszeć w co gra Anty-Diablo skoro dla niego ta gra jest nudna? a ja nie chce żeby wyszlo za wcześnie, znjąc blizzard chcą obie Gry D3 i SC2 wyszlifować jak diamenciki i dobrze...poczekamy i zobaczymy. a co do wymagań i grafy...niech nikt nie zapomina że Blizzard od lat dba o szerokie grono graczy i nigdy żadna gra nie miała ogromnych wymagań... W3 ma ładną grafikę a wymagania znikome...brawa dla nich...po za tym nie za grafikę kochamy Blizzard ich gry są grywalne i wciągają i to na pewno nie tylko dzięki grafice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neozomowiec Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 18:07 Niech sobie A-D gra w co chce i uważa Diablo 3 za najgorszą grę na świecie. Dużo to o nim mówi przy okazji, że ocenia coś, czego na oczy nie widział. Niech wyrazi swoją opinię - wolność słowa przysługuje nawet jemu. Tylko po co wypowiada się w tym temacie 10 razy? Tak, A-D... wiemy, co sądzisz o D3. Nie zmieni tego ilość powtórzeń tej opinii. Napisałeś i dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.09, 15:55 Ha!! Od razu kupuję, mam nadzieję, że wersja MAC będzie kosztowała tyle samo co na PC. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buhaj Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: 195.205.202.* 18.08.09, 10:16 Przy wymaganiach zapomnieli dopisać MINIMALNE (-_-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kARPATEK Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 14:32 TA...minal czas premiery i nic... Odpowiedz Link Zgłoś