azaki 12.03.09, 20:24 na screenach robiło lepsze wrazenie niz w ruchu (animacja to jakiś koszmarek) ale poczekamy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ale_glupota Re: Trailer: Batman: Arkham Asylum 12.03.09, 20:29 Łaaa jestem kupiony!! Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Trailer: Batman: Arkham Asylum 12.03.09, 20:36 Animacja zła nie jest, ja czekam z niecierpliwością, choćby żeby się przekonać czy da się zrobić porządną grę na podstawie filmów/komiksów. Odpowiedz Link Zgłoś
dukakabubu Re: Trailer: Batman: Arkham Asylum 12.03.09, 21:14 Tylko jedno ALE. Batman nie zabijał, a tu to będzie niczym seryjny morderca z tego co widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: Trailer: Batman: Arkham Asylum 13.03.09, 11:37 no właśnie, ani w komiksach ani w nowej seri filmów, Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Trailer: Batman: Arkham Asylum 13.03.09, 11:41 Z trailera raczej nie można stwierdzić czy zabija. Poza tym nawet jeśli to mi to nie przeszkadza, nie wymagam dokładnej kopii uniwersum, zmiany mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
totonek Re: Trailer: Batman: Arkham Asylum 14.03.09, 01:33 Mam wrażenie że będzie to Splinter Cell w stroju Batmana. Odpowiedz Link Zgłoś