edycja_kopiuj_wklej 19.03.09, 21:02 Poprosze o klikanie i pobawienie sie z moimi zwierzatkami. W szczegolnosci kamyczka:bo brakuje mi tylko jednego klika do wylegniecia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.drzyzga Re: Kliki 20.03.09, 07:30 pobawiłam,poczesałam,nakarmiłam(nawet żabe poczesałam) Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Kliki 20.03.09, 10:16 tez kliknelam i nakarmilam tego kamyka, ale dlaczego on sie jeszczenie wylagl ? czy moze tak wyglada po wylegnieciu ? bo mowilas, ze tylko 1 klika mu brakowalo, to jak to ? Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Kliki 20.03.09, 19:32 No byl maly kamyk,teraz jest troche wiekszy kamyk Tam jak chcecie wiecej poklikac to na Edycja i wszystkiemoje elementy sa obecnie do klikania. Nawet zaczynami sie to podobac, po pierwsze nic nie umiera, a nawet dostaje sie prezenty za klikanie innym, wlasnie dostalam:i Jak ktoras bedzie chciala, tomoge potlumaczyc o co chodzi. Nie wszystko jeszcze zalapalam, ale ogolnie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Kliki 20.03.09, 19:43 to potlumacz tak w wielkim skrocie bo ja jestem ciekawa Co to za prezenty ? Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Kliki 20.03.09, 20:02 Zakladasz konto, najpierw biorac jakies jajko lub jakiegos mlodzika. Chyba kazdy na poczatku dostaje troszke wyrosniete. Mozna wziasc sobie do 5 jajek. Najlepiej roznych. Lista jajek zmienia sie co godzine. Wiec najlepiej sobie poczekac i nie brac wszystkich. Mozna tez kupic jajka za zdobyte punkty np. ja kupilam takie . Mozna tez kupic za realne dolary, ale to ja sobie daruje Za klikanie innym uzytkownikomczasami wyskakuje prezent. W prezenciemoze byc jajko lub punkty. Kazdy typ jajka rezprezentuje rozne cosiki co sie z nich wykluja. Takie wyklute sie trenuje, na co sie ma odpowiednia pule punktow. Punkty sie odzyskuja co1,5 minuty. Pozniej mozna je wystawiac do walk, za ktore ma sie punkty na zakupy ksiazek lub innych jajek. Jest tez jakas zakladka na przygody, gdzie sie wybiera rozne odpowiedzi na pytania i cos sie za nie dostaje, ale tej czesci nie za bardzo zrozumialamo co chodzi. Zalety: nic nie umiera, dobra grafika i serwer na ktorym to dziala, duze urozmaicenie gry. U kazdego zwierzatka widzisz ile ma punktow,a takze ile potrzebuje do dalszej ewolucji, ktora czasami jest nawet 5 poziomowa Wady: rozwoj tylko za fizyczne kliki,nie dzialaja wiec zadne nabijacze. Jak sie chce nabijac punkty na zakupy totrzeba troche siedziec i klikac, aleto nieobowiazkowe Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Kliki 20.03.09, 20:51 To, to juz jest prawdziwe "role playing" chiba nie ? Bo DC takie lajtowe jest, zbyt wiele roboty nie ma przy tych smokach i nie traci sie czasu, nie pochlania az tak bardzo Noooo, stosunkowo nie az tak bardzo Jednak te nasze DC smoki to mi najbardziej odpowiadaja w porownaniu z Unicreatures i Dragonadopters -bo sa najprostsze w obsludze Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Kliki 23.03.09, 11:09 to dla mnie chyba za bardzo skomplikowane... Bardziej przejrzyste ale te stwory do mnie nie przemawiają. Ale w Twoje Edycja klikam Odpowiedz Link Zgłoś