19.03.09, 21:02
Poprosze o klikanie i pobawienie sie z moimi zwierzatkami. W szczegolnosci
kamyczka:https://www.unicreatures.com/pet.php?id=149072bo
brakuje mi tylko jednego klika do wylegniecia
Obserwuj wątek
    • oliwia5000 Re: Kliki 19.03.09, 21:03
      kliknietesmile
    • loola_kr Re: Kliki 19.03.09, 21:12
      jak je widze to zawsze się nimi bawię smile
      • ania.drzyzga Re: Kliki 20.03.09, 07:30
        pobawiłam,poczesałam,nakarmiłam(nawet żabe poczesałambig_grin)
        • lenkaaa Re: Kliki 20.03.09, 10:16
          tez kliknelam i nakarmilam tego kamyka, ale dlaczego on sie jeszczenie wylagl ?
          czy moze tak wyglada po wylegnieciu ? bo mowilas, ze tylko 1 klika mu brakowalo,
          to jak to ?
          • edycja_kopiuj_wklej Re: Kliki 20.03.09, 19:32
            No byl maly kamyk,teraz jest troche wiekszy kamyk smile
            Tam jak chcecie wiecej poklikac to na Edycja i wszystkiemoje elementy sa obecnie
            do klikania.
            Nawet zaczynami sie to podobac, po pierwsze nic nie umiera, a nawet dostaje sie
            prezenty za klikanie innym, wlasnie
            dostalam:https://www.unicreatures.com/pet.php?id=158719ihttps://www.unicreatures.com/pet.php?id=164634

Jak ktoras bedzie chciala, tomoge potlumaczyc o co chodzi. Nie wszystko jeszcze
            zalapalam, ale ogolnie wiem o co chodzi.
            • lenkaaa Re: Kliki 20.03.09, 19:43
              to potlumacz tak w wielkim skrocie bo ja jestem ciekawa smile Co to za prezenty ?
              • edycja_kopiuj_wklej Re: Kliki 20.03.09, 20:02
                Zakladasz konto, najpierw biorac jakies jajko lub jakiegos mlodzika. Chyba kazdy
                na poczatku dostaje troszke wyrosniete. Mozna wziasc sobie do 5 jajek. Najlepiej
                roznych. Lista jajek zmienia sie co godzine. Wiec najlepiej sobie poczekac i nie
                brac wszystkich. Mozna tez kupic jajka za zdobyte punkty np. ja kupilam takie
                https://www.unicreatures.com/pet.php?id=156565.
                Mozna tez kupic za realne dolary, ale to ja sobie daruje smile
                Za klikanie innym uzytkownikomczasami wyskakuje prezent. W prezenciemoze byc
                jajko lub punkty.
                Kazdy typ jajka rezprezentuje rozne cosiki co sie z nich wykluja. Takie wyklute
                sie trenuje, na co sie ma odpowiednia pule punktow. Punkty sie odzyskuja co1,5
                minuty.
                Pozniej mozna je wystawiac do walk, za ktore ma sie punkty na zakupy ksiazek lub
                innych jajek.
                Jest tez jakas zakladka na przygody, gdzie sie wybiera rozne odpowiedzi na
                pytania i cos sie za nie dostaje, ale tej czesci nie za bardzo zrozumialamo co
                chodzi.
                Zalety: nic nie umiera, dobra grafika i serwer na ktorym to dziala, duze
                urozmaicenie gry. U kazdego zwierzatka widzisz ile ma punktow,a takze ile
                potrzebuje do dalszej ewolucji, ktora czasami jest nawet 5 poziomowa
                Wady: rozwoj tylko za fizyczne kliki,nie dzialaja wiec zadne nabijacze. Jak sie
                chce nabijac punkty na zakupy totrzeba troche siedziec i klikac, aleto
                nieobowiazkowe
                • lenkaaa Re: Kliki 20.03.09, 20:51
                  To, to juz jest prawdziwe "role playing" chiba nie ? Bo DC takie lajtowe jest,
                  zbyt wiele roboty nie ma przy tych smokach i nie traci sie czasu, nie pochlania
                  az tak bardzo smile Noooo, stosunkowo nie az tak bardzo wink
                  Jednak te nasze DC smoki to mi najbardziej odpowiadaja w porownaniu z
                  Unicreatures i Dragonadopters -bo sa najprostsze w obsludze smile
                • loola_kr Re: Kliki 23.03.09, 11:09
                  to dla mnie chyba za bardzo skomplikowane...
                  Bardziej przejrzyste ale te stwory do mnie nie przemawiają. Ale w Twoje Edycja
                  klikam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka