Dodaj do ulubionych

Braid - wideo recenzja

• don_wroc_love Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:20
      no dobra big_grin a kiedy kolej Pawła ?

mam propozycję - może do następnej recki wbić Sławka w ramoneskę? big_grin np. jak będzie recenzował Brutal Legend albo Guitar Hero Metallica? ;D
    • radek.zaleski Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:23
      Pawła kiedyś przetestujemy. Na razie nie chce chłopak dać swojej fotki na stronę główną, więc sam nie wiem...

Moim zdaniem Sławek w następnej recenzji dostanie pieszczochę.

Ja za to wystąpię z książką pod pachą.
      • radek.zaleski Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:26
        BTW to nie był mój pierwszy występ przed kamerą. Tutaj mi dopiero źle poszłosmile)))

wyborcza.pl/12,82983,6425957,Demokracja_cyfrowa___przyszlosc_polityki_.html
        • don_wroc_love Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:28
          demonizujesz big_grin
          • don_wroc_love Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:31
            btw - czemu emerytowany naukowiec? przecież Socjo to taka piękna nauka - czasu brak?
    • d_pawel Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:33
      Paweł nie nie chce dać fotki, ale nie może jej zrobić, a to różnica!

Paweł będzie zapewne dopiero w czerwcu stawiał swoje pierwsze kroki w tym demonicznym przedsięwzięciu suspicious.
    • kas_ptas Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:33
      Fajnie to wyszło, tylko jak się posłucha to mi się rzuciło w oczy, a raczej w uszy, że w jednym zdaniu zostało użyte chyba z pięć razy określenie-"takie" takie pytania o takie... no wiecie.
      tak żeby słownictwo było wzbogacone.
      ale na "dziewiczy" raz poszło rewelkabig_grin
      • don_wroc_love Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:39
        hahahah big_grin no faktycznie - zrobienie fotki w czasach aparatów fotograficznych w komórkach nawet, to spory problem wink

Pawle - dorwałeś już GRAW2 na chlebaczek?
    • radek.zaleski Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:37
      "takie" się powtarza, bo my spontanicznie (no, prawie) robimysmile
    • Gość: mr zoom Re: Braid - wideo recenzja IP: *.chello.pl 01.04.09, 20:52
      Jeśli już ręce w kieszeni to w spodnie a nie w bluzę bo wyglądasz Pan jak taki kokon big_grin
    • Gość: pirat Re: Braid - wideo recenzja IP: *.skylan.info 01.04.09, 21:38
      Zajebista recenzja. Jeteś najlepszy xD
    • Gość: el^^ Re: Braid - wideo recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:12
      Lepiej od pana Sławka. Lepszy głos i już nie taaaaak "baaaardzo fleeeegmaaatyyycznieee.."
    • Gość: Cloni Re: Braid - wideo recenzja IP: *.icpnet.pl 01.04.09, 22:40
      Nie wiem dlaczego, ale p. Radek przypomina mi... azjatę. ;D A poza tym, mniej kiwania i bedzie super smile
    • Gość: F Re: Braid - wideo recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:52
      Musisz zmienić okulary i będzie ok smile
    • simplex Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 23:07
      Radek Zaleski: "Gdyby muzyka z braid byla na cd (nie wiem czy jest, nie sprawdzalem) to bym ja sobie kupil".

Jest na magnatune:
      braid-game.com/news/?p=260
    • mr.lipton Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 23:11
      No no. Nie było źle. Widać że trema była, ale może z czasem. A recenzja wygląda na wyczerpującą temat.

@d_pawel
      ekhem. Nie chcę być chamski i brutalny, ale...
      Matryca Ci w cyfrze nie wytrzymuje jak sobie zdjęcie robisz? wink big_grin tongue_out
    • d_pawel Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 23:25
      mr.lipton -> Chciałbyś wink. Po prostu nie mam swojej cyfrówki, trzeba więc ją skołować smile. Aparat w telefonie jest tragiczny, bo i telefon mam tragiczny smile (a po co lepszy, skoro i tak mało korzystam? wink ).
    • mr.lipton Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 23:29
      Nie no bez obrazy ofkoz, ale niestety tak jestem zbudowany że takiej okazji do żartu nie mogę ominąć wink

A jak chcesz foto niezłej rozdzielczości a nie masz cyfry to zawsze jeszcze jest jakieś wyjście. Skaner w pracy pewnie macie... wink
    • killneq Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 00:19
      Witam,

w moim pierwszym komentarzu dotyczącym video recenzji Pana Sławka wyraziłem nadzieję, że w przypadku działalności tego serwisu przyjdzie mi pisać tylko optymistyczne opinie. I póki co jestem dobrej myśli ;]
      Bardzo sympatyczna recenzja z wyczerpującą treścią. Są potknięcia, ale zapewne spowodowane pierwszym występem ;]

PS: Panie Radosławie proszę sprawdzić maila ode mnie (m.bialas) i w miarę możliwości proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam
    • Gość: k Re: Braid - wideo recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 01:27
      Łapska z kieszeni! Chlopie... no jak to wyglada ;/
    • Gość: BUNCH Re: Braid - wideo recenzja IP: *.2-0.pl 02.04.09, 01:52
      Co do recenzji: Mi się podoba. Robiona jakby z marszu i na żywo (bez poprawiania gdy Radek się zagmatwał w wypowiedzi itp). Tylko troszkę "bez życia" smile Ale ogółem spoko.

Co do Braida: Dobra a o co chodzi z tym zakończeniem Braida bo nie rozumiem mimo, iż przed chwilą widziałem na włąsne oczy. Uwaga SPOILER: że są dwa wyjścia, albo księżniczka żyje ale jest w niewoli, albo musi umrzeć? W grę nie grałem więc "nie kumam jej klimatów".
      • don_wroc_love Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 08:15
        A jak chcesz foto niezłej rozdzielczości a nie masz cyfry to zawsze jeszcze jest jakieś wyjście. Skaner w pracy pewnie macie... wink
        ---------------

hahah big_grin
        a potem wrzucić to też na ten portal big_grin
        skanujryja.eu/
    • Gość: fafkulec Re: Braid - wideo recenzja IP: 10.200.53.* 02.04.09, 10:36
      radek zaleski do tańca z gwiazdami!
    • lcls Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 11:13
      Już wiem kogo Radek w tych okularach mi przypomina: postać zawodowego zabójcy z "Trzeciego oficera" (taki polski serialik kryminalny).

gfx1.fdb.pl/kte4ds/112x162
    • y_jak_y Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 11:35
      bardzo spoko i spokojnie w klimacie Braid... tylko tuptasz z nogi na nogę smile przy nagrywaniu nie opierniczyli Cię za to? tongue_out
    • noone.x360 Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 11:45
      No, i wreszcie mamy dowód, że nagranie da się tak zrobić, żeby nie było za cicho (nagminne na polygamii).

Co do gry to mi nie podeszła - grałem w demko i choć je przeszedłem, nie miałem chęci grać dalej. Nie rozumiem też, że ta gra się może komuś naprawdę, ale tak naprawdę podobać.

Ciekawe jest, że w wersji na PC zostawiono te wszystkie "guziki" z X360 i tylko dodano obsługę myszką. Lenistwo może być aż tak wielkie? Co za problem zaprojektować kilka screenów od nowa?

Aha, bluza to "trochę" za duża była, nie? wink
    • Gość: DMG Re: Braid - wideo recenzja IP: 212.180.146.* 02.04.09, 11:45
      Już wiem dlaczego artyści nie wychodzą na scenę jeśli nie wypiją albo nie wciągną.. pewnie widzieli tą recenzje i boją się, że wypadną podobnie..
    • noone.x360 Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 11:53
      Aha, czy technicznie jest możliwe, żeby filmik nie miał autostartu po każdym odświeżeniu strony? Raz widziałem i mi starczy, a jak wchodzę poczytać komentarze to muszę jeszcze klikać, żeby wyłączyć film. Trochę to uciążliwe.
    • Gość: recpak Re: Braid - wideo recenzja IP: *.elisa-laajakaista.fi 02.04.09, 13:23
      nieźle nieźle, osobiście dla porównania chciałbym polecić inną recenzję tej samej gry. Autor Soulja Boy, ten sam którego Screw Attack wyzwało na pojedynek.

www.youtube.com/watch?v=xSXofLK5hFQ
    • slawomir.serafin Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 13:24
      @noone.x360 - niestety, nie da się sad też nas to wkurza. A recenzja jest z wersji Xbox360, nie PC - PC jeszcze nie ma smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka