don_wroc_love Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:20 no dobra a kiedy kolej Pawła ? mam propozycję - może do następnej recki wbić Sławka w ramoneskę? np. jak będzie recenzował Brutal Legend albo Guitar Hero Metallica? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:23 Pawła kiedyś przetestujemy. Na razie nie chce chłopak dać swojej fotki na stronę główną, więc sam nie wiem... Moim zdaniem Sławek w następnej recenzji dostanie pieszczochę. Ja za to wystąpię z książką pod pachą. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:26 BTW to nie był mój pierwszy występ przed kamerą. Tutaj mi dopiero źle poszło))) wyborcza.pl/12,82983,6425957,Demokracja_cyfrowa___przyszlosc_polityki_.html Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:31 btw - czemu emerytowany naukowiec? przecież Socjo to taka piękna nauka - czasu brak? Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:33 Paweł nie nie chce dać fotki, ale nie może jej zrobić, a to różnica! Paweł będzie zapewne dopiero w czerwcu stawiał swoje pierwsze kroki w tym demonicznym przedsięwzięciu . Odpowiedz Link Zgłoś
kas_ptas Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:33 Fajnie to wyszło, tylko jak się posłucha to mi się rzuciło w oczy, a raczej w uszy, że w jednym zdaniu zostało użyte chyba z pięć razy określenie-"takie" takie pytania o takie... no wiecie. tak żeby słownictwo było wzbogacone. ale na "dziewiczy" raz poszło rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:39 hahahah no faktycznie - zrobienie fotki w czasach aparatów fotograficznych w komórkach nawet, to spory problem Pawle - dorwałeś już GRAW2 na chlebaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 20:37 "takie" się powtarza, bo my spontanicznie (no, prawie) robimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr zoom Re: Braid - wideo recenzja IP: *.chello.pl 01.04.09, 20:52 Jeśli już ręce w kieszeni to w spodnie a nie w bluzę bo wyglądasz Pan jak taki kokon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat Re: Braid - wideo recenzja IP: *.skylan.info 01.04.09, 21:38 Zajebista recenzja. Jeteś najlepszy xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el^^ Re: Braid - wideo recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:12 Lepiej od pana Sławka. Lepszy głos i już nie taaaaak "baaaardzo fleeeegmaaatyyycznieee.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cloni Re: Braid - wideo recenzja IP: *.icpnet.pl 01.04.09, 22:40 Nie wiem dlaczego, ale p. Radek przypomina mi... azjatę. ;D A poza tym, mniej kiwania i bedzie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: Braid - wideo recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:52 Musisz zmienić okulary i będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 23:07 Radek Zaleski: "Gdyby muzyka z braid byla na cd (nie wiem czy jest, nie sprawdzalem) to bym ja sobie kupil". Jest na magnatune: braid-game.com/news/?p=260 Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lipton Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 23:11 No no. Nie było źle. Widać że trema była, ale może z czasem. A recenzja wygląda na wyczerpującą temat. @d_pawel ekhem. Nie chcę być chamski i brutalny, ale... Matryca Ci w cyfrze nie wytrzymuje jak sobie zdjęcie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 23:25 mr.lipton -> Chciałbyś . Po prostu nie mam swojej cyfrówki, trzeba więc ją skołować . Aparat w telefonie jest tragiczny, bo i telefon mam tragiczny (a po co lepszy, skoro i tak mało korzystam? ). Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lipton Re: Braid - wideo recenzja 01.04.09, 23:29 Nie no bez obrazy ofkoz, ale niestety tak jestem zbudowany że takiej okazji do żartu nie mogę ominąć A jak chcesz foto niezłej rozdzielczości a nie masz cyfry to zawsze jeszcze jest jakieś wyjście. Skaner w pracy pewnie macie... Odpowiedz Link Zgłoś
killneq Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 00:19 Witam, w moim pierwszym komentarzu dotyczącym video recenzji Pana Sławka wyraziłem nadzieję, że w przypadku działalności tego serwisu przyjdzie mi pisać tylko optymistyczne opinie. I póki co jestem dobrej myśli ;] Bardzo sympatyczna recenzja z wyczerpującą treścią. Są potknięcia, ale zapewne spowodowane pierwszym występem ;] PS: Panie Radosławie proszę sprawdzić maila ode mnie (m.bialas) i w miarę możliwości proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Braid - wideo recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 01:27 Łapska z kieszeni! Chlopie... no jak to wyglada ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Braid - wideo recenzja IP: *.2-0.pl 02.04.09, 01:52 Co do recenzji: Mi się podoba. Robiona jakby z marszu i na żywo (bez poprawiania gdy Radek się zagmatwał w wypowiedzi itp). Tylko troszkę "bez życia" Ale ogółem spoko. Co do Braida: Dobra a o co chodzi z tym zakończeniem Braida bo nie rozumiem mimo, iż przed chwilą widziałem na włąsne oczy. Uwaga SPOILER: że są dwa wyjścia, albo księżniczka żyje ale jest w niewoli, albo musi umrzeć? W grę nie grałem więc "nie kumam jej klimatów". Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 08:15 A jak chcesz foto niezłej rozdzielczości a nie masz cyfry to zawsze jeszcze jest jakieś wyjście. Skaner w pracy pewnie macie... --------------- hahah a potem wrzucić to też na ten portal skanujryja.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafkulec Re: Braid - wideo recenzja IP: 10.200.53.* 02.04.09, 10:36 radek zaleski do tańca z gwiazdami! Odpowiedz Link Zgłoś
lcls Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 11:13 Już wiem kogo Radek w tych okularach mi przypomina: postać zawodowego zabójcy z "Trzeciego oficera" (taki polski serialik kryminalny). gfx1.fdb.pl/kte4ds/112x162 Odpowiedz Link Zgłoś
y_jak_y Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 11:35 bardzo spoko i spokojnie w klimacie Braid... tylko tuptasz z nogi na nogę przy nagrywaniu nie opierniczyli Cię za to? Odpowiedz Link Zgłoś
noone.x360 Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 11:45 No, i wreszcie mamy dowód, że nagranie da się tak zrobić, żeby nie było za cicho (nagminne na polygamii). Co do gry to mi nie podeszła - grałem w demko i choć je przeszedłem, nie miałem chęci grać dalej. Nie rozumiem też, że ta gra się może komuś naprawdę, ale tak naprawdę podobać. Ciekawe jest, że w wersji na PC zostawiono te wszystkie "guziki" z X360 i tylko dodano obsługę myszką. Lenistwo może być aż tak wielkie? Co za problem zaprojektować kilka screenów od nowa? Aha, bluza to "trochę" za duża była, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Braid - wideo recenzja IP: 212.180.146.* 02.04.09, 11:45 Już wiem dlaczego artyści nie wychodzą na scenę jeśli nie wypiją albo nie wciągną.. pewnie widzieli tą recenzje i boją się, że wypadną podobnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
noone.x360 Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 11:53 Aha, czy technicznie jest możliwe, żeby filmik nie miał autostartu po każdym odświeżeniu strony? Raz widziałem i mi starczy, a jak wchodzę poczytać komentarze to muszę jeszcze klikać, żeby wyłączyć film. Trochę to uciążliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recpak Re: Braid - wideo recenzja IP: *.elisa-laajakaista.fi 02.04.09, 13:23 nieźle nieźle, osobiście dla porównania chciałbym polecić inną recenzję tej samej gry. Autor Soulja Boy, ten sam którego Screw Attack wyzwało na pojedynek. www.youtube.com/watch?v=xSXofLK5hFQ Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Braid - wideo recenzja 02.04.09, 13:24 @noone.x360 - niestety, nie da się też nas to wkurza. A recenzja jest z wersji Xbox360, nie PC - PC jeszcze nie ma Odpowiedz Link Zgłoś