Dodaj do ulubionych

Nowy Fallout od Obsidian

20.04.09, 16:40
O nowy fallout ktory moze nie bedzie kicha jak milo big_grin
Obserwuj wątek
    • ico72 Re: Nowy Fallout od Obsidian 20.04.09, 17:16
      Mnie sie Falus 3 bardzo podoba, owszem na poczatku miałem mieszane uczucia ale teraz wciągneła mnie na maxa
    • wynmacher Re: Nowy Fallout od Obsidian 20.04.09, 17:27
      Fallout w nowej oprwie w klimatach New Reno z F2 i do tego robią go ludzie co kiedyś dłubali przy F1 i 2 tylko się cieszyć.
    • hellium Re: Nowy Fallout od Obsidian 20.04.09, 17:35
      Fallout 3 jedyna gra bethesdy która mnie wciągnełą na tyl że ją ukończyłem, ani morrowind ani obvilon tego nie dokonałysmile fallout New Vegas do ścisłej obserwacji
    • gulczkwas11 Re: Nowy Fallout od Obsidian 20.04.09, 17:37
      Ach jak ja bym chciał poczuć klimat starego pecetowego Fallouta, i oby taka jeszcze nie polecieli tylko w grafe, bezcenne
    • buster.dogg Re: Nowy Fallout od Obsidian 20.04.09, 17:46
      Brakuje tylko Fallout: Miami i będziemy mieli konkurencję na serii GTA smile
    • xiem Re: Nowy Fallout od Obsidian 20.04.09, 19:39
      Bosko!
      Ale tym razem, leje zimnym moczem na polską (pod)wersję, bez patchy, dodatków z masą bugów.
    • pro_krawiec Re: Nowy Fallout od Obsidian 20.04.09, 19:47
      Fallout: Most Wanted
      Fallout: Tokio Drift
      Fallout: One Night in Paris
      Fallout: Europa Da sie Lubic

Ciekawe co jeszcze wymysla big_grin

A tak na seiro to F3 oceniam na ++3 gre przeszdlem, przyjemnie sie gralo, z tym wolałbym jakby postawili na granie turowe i troche ulepszyli rozwijanie posaci. Zeby gra nie byla zrecznosciowką a wlasnie RPG turowym w ktorym trzeba kombinowac i grac glowa a nie paluszkami tongue_out
    • bebe_pl Re: Nowy Fallout od Obsidian 20.04.09, 20:03
      Modlę się, żeby dystrybutorem w Polsce nie była Cenega...
    • tytacz Re: Nowy Fallout od Obsidian 20.04.09, 20:28
      bebe jest 50/50 big_grin

Gry Bethesdy u nas wydaje Cenega.
      Gry Obsidian wydaje u nas CDP.

big_grin
    • ausir Re: Nowy Fallout od Obsidian 21.04.09, 09:17
      Nikt nie wydaje u nas po prostu "gier Obsidian", bo Obsidian jest jedynie developerem, nie wydawcą. Więc kto wyda je w Polsce zależy od oryginalnego wydawcy, którym w tym wypadku jest Bethesda.

No i nie zapominajmy, że Obsidian to firma założona przez część twórców F1 i F2 po odejściu z Black Isle Studios.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka