Gość: Kefir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 10:39 live long and prosper ^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pankomentarz Na szybko - me happy 25.05.09, 10:39 Spisek! Już sobie wyobrażam, jakie oceny dostanie infamous od polygamii. A Wy bedziecie pewnie do niej linkowac! Och, co sie stalo z niezaleznoscia dziennikarska Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Na szybko - me happy 25.05.09, 10:45 gadki nie kupuję, zwykła reklama Natomiast dodalibyście lewy margines dla logo, gdyż niszczy je kompletnie kontakt z szarością. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Na szybko - me happy 25.05.09, 10:45 A jeżeli infamous dostanie wysokie noty bo to po prostu dobra gra, to co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Na szybko - me happy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 10:48 jako że mam operę i nie widzę reklam - gdzie ona się znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś
true_mayonez Re: Na szybko - me happy 25.05.09, 10:48 nie wiem o co idzie adblock spisuje się świetnie. niemniej, życzę redakcji wsiewo charoszewo i cieszę się razem z Wami! long life GC'n'roll!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infamous Re: Na szybko - me happy IP: *.chello.pl 25.05.09, 10:49 www.metacritic.com/games/platforms/ps3/infamous średnia to 87. dobra gra. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Na szybko - me happy 25.05.09, 10:51 "jako że mam operę i nie widzę reklam - gdzie ona się znajduje?" Wyłącz se blokowanie reklam w operze, to zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: famousin Re: Na szybko - me happy IP: *.chello.pl 25.05.09, 10:59 najbardziej żenujący wpis roku. Chyba sobie odpuszczę infamousa skoro na czymś takim się reklamuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Na szybko - me happy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 11:11 "Wyłącz se blokowanie reklam w operze, to zobaczysz." se nie wyłącze, dlatego se zadaje pytanie, ciesze sie że takie ziomki jak ty se odpowiadają Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Na szybko - me happy 25.05.09, 11:14 Oj przestań się lansować operą, każdy głupi może zainstalować - jesteś żywym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Na szybko - me happy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 11:20 dobry żart tynfa wart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: init Re: Na szybko - me happy IP: *.48.rev.vline.pl 25.05.09, 11:27 hej ludkowie jeszcze z pol godziny temu tu byl taki fajny wpis z przykladowymi filtrami do adblocka! Zdazyl go ktos skopiowac zanim go CENZURA wyciela?! bylo tam pare wpisow ktorych nie mialem... Odpowiedz Link Zgłoś
gyenia Re: Na szybko - me happy 25.05.09, 11:29 jeśli taka reklama jest warunkiem egzystencji GC to mnie się nawet podoba. mam nadzieję, że zgarniacie premię od każdego reklamodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
drmad Re: Na szybko - me happy 25.05.09, 11:40 w sumie wszystko fajnie, ale pamiętacie tę dyskusję odnośnie COJ2? jednocześnie odbieracie sobie argument bezstronności. Coś za coś, albo rozwój albo niezależność (domniemana chociażby). Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Na szybko - me happy 25.05.09, 11:55 @drmad - dopóki nie zobaczysz u nas "patronatów" i "tygodnia z" i przeklejanych informacji prasowych dystrybutorów, to możesz być pewien, że jesteśmy niezależni Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Na szybko - me happy 25.05.09, 12:00 Jakie reklamy??? Dopiero teraz wyłączyłem Adblocka żeby sprawdzić ;D. Jak Wy się cieszycie to i ja się cieszę, oby tylko Gamecorner Gamecornerem został, czarne czernym, a białe białym ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: Na szybko - me happy 25.05.09, 12:05 Ciężkie czasy, jak to mówił krasnoarmiejec zdejmując zegar z ratuszowej wieży. Lub cytując intro klasycznej gry "time will tell".... Ale może konkursy chociaż będą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: Na szybko - me happy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.09, 12:30 A nie wie ktoś, czy adblock ładuje wszystkie reklamy i je tylko ukrywa, czy w ogóle ich nie ładuje? Pytam, bo zastanawiam się, czy ta dodatkowa reklama wpłynie na i tak ciężką dla mojego blueconnecta strukturę stron GC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Na szybko - me happy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 12:32 sex Odpowiedz Link Zgłoś
ragnaros Re: Na szybko - me happy 25.05.09, 12:43 EE tam taka mala reklama to tylko uroku stronie dodaje no i powtorze po @Kefir Live long and prosper!!!! GC FOREVER!! Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: Na szybko - me happy 25.05.09, 12:53 Czasami wyłączam NoScripta, żeby tak z czystej ciekawości zobaczyć, co takiego wyskoczy w tych reklamach po lewej stronie. Teraz mam jakieś gacie wyszczuplacjące i coś czego nie chwytam - amerykańską flagę z arabskim tekstem, wtf? A ta górna całkiem całkiem. A może pochwalilibyście się jakimiś liczbami, przynajmniej bym wiedział ile wynosi sukces Tak trzymać i nie zapomnijcie dać wcześniej cynk, jak będziecie wchodzić na giełdę Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Na szybko - me happy 25.05.09, 12:59 sukces wynosi ciągle za mało, albowiem my dążymy bycia liderem rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: Na szybko - me happy 25.05.09, 13:47 o, deamon sie wypowiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka gier Re: Na szybko - me happy IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.05.09, 14:09 Szczerze mowiac GC pozostawia dla mnie wiele do zyczenia. Przde wszystkim za bardzo skupiacie sie na typowo "meskich" grach. Strzelanki, gry akcji itp. A ja bym chciala czesciej zobaczyc cos bardziej trafiajacego w gusta Pań (Simsy to nie wszystko). Przemyslcie to. Odpowiedz Link Zgłoś