psn_arcadiush Re: Konferencja Nintendo z Polygamią 02.06.09, 19:21 Pulsometr sprawdza czy gracz zasnął czy już umarł z nudów Odpowiedz Link Zgłoś
dukakabubu Re: Konferencja Nintendo z Polygamią 02.06.09, 19:21 Może mi ktoś wytłumaczyć jakie zastosowanie ma mieć ta przystawka na palca bo myślę, myślę i nic wymyślić nie mogę. Może chcą zrobić grę pod tytułem "Wykrywacz kłamstw" albo jakieś inne gó...... Odpowiedz Link Zgłoś
vranki Re: Konferencja Nintendo z Polygamią 02.06.09, 19:30 + mario galaxy 2 i metroid +/- erpegi i cop na ds (nie dla mnie) - cała reszta (puls przystawka - śmiech na sali) Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Konferencja Nintendo z Polygamią 02.06.09, 19:37 Eh... Golden Sun DS... grałem w 1/2 częśc na GBA, i jest to bardzo dobry erpeg, szkoda że nie będe miał możliwości zagrania w wersje DS... Odpowiedz Link Zgłoś
bravepoland Re: Konferencja Nintendo z Polygamią 02.06.09, 20:09 Gdzie relacja z SOny? Odpowiedz Link Zgłoś
bravepoland Re: Konferencja Nintendo z Polygamią 02.06.09, 20:13 Ale miała być tutaj tekstowa Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus Re: Konferencja Nintendo z Polygamią 02.06.09, 20:14 Ale polygamia to kundle. Dali relacje z Microsoftu, z Nintendo, a biedni nie dali rady z SONY dać. Odpowiedz Link Zgłoś
martinesspl Re: Konferencja Nintendo z Polygamią 02.06.09, 20:15 relacja z konferencji sony www.ps3fanboy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
filofun Re: Konferencja Nintendo z Polygamią 02.06.09, 21:08 No było bez fajerwerków, ale znowu aż tak dupy nie dali - i tak nie potrzebują super konferencji, żeby nowe Mario, Metroid i WM+ sprzedały się w milionach :p Tylko na co komu ten pulsomierz o.O tego nie pojmuję. A Wii Fit i tak już jest wystarczająco dobre, więc WF+ też raczej zbędne. Pokazaliby coś bardziej hardcorowego. Też jestem trochę casuealem, na Wii Fit się pobawię, ale przecież, cytując Cammie: "Najważniejsza jest różnorodność" - ??? Odpowiedz Link Zgłoś