ololollo 14.06.09, 20:24 "zdobyła tytuł Gry Targów E3 w rankingu Gamespota" nie tylko, na ign tez jak dla mnie to moze byc gra dla ktorej trzeba kupic ds'a-tzn ja juz mam, zachecam innych dodatkowo jeszcze nowy layton i ace prosecutor-naprawde swietny rok ds'a:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czezare_pl Re: Trailer: Scribblenauts 14.06.09, 20:31 Fajna gra, ale dobra znajomosc angielskiego required... Odpowiedz Link Zgłoś
chips_bekonowy Re: Trailer: Scribblenauts 14.06.09, 20:36 LOL interesujące Pytanko mam. Jak rozbudowany jest słownik w tej grze? Odpowiedz Link Zgłoś
pankracyk Re: Trailer: Scribblenauts 14.06.09, 20:45 Ilość słów podobno idzie w tysiące, więc nie ma się czym martwić. Jest nawet Keyboard Cat! Odpowiedz Link Zgłoś
alexej Re: Trailer: Scribblenauts 14.06.09, 20:50 Jako jedna z 5 osób w Polsce, które mają NDSa nie mogę się doczekać Ciekawi mnie tylko jak w praktyce będą wyglądały te nieograniczone możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
ololollo Re: Trailer: Scribblenauts 14.06.09, 20:53 joysti testowal gre, 10 slow, wynik 9-1 dla scribblenauts www.joystiq.com/2009/06/05/scribblenauts-passes-our-ten-word-challenge-with-flying-colors?icid=sphere_blogsmith_inpage_joystiq Odpowiedz Link Zgłoś
alexej Re: Trailer: Scribblenauts 14.06.09, 21:41 omg, twórcy wsadzili nawet Narwhale. Przerażająca gra ;f Odpowiedz Link Zgłoś
gandalftheblack Re: Trailer: Scribblenauts 14.06.09, 22:03 Yay. Gierka fajowa ale czy nie będzie to raczej popierdółka i ciekawostka niż autentyczne "Game of the Show"? Panowie ze Gamespotu i IGNu trochę pojechali, hehe. Wszystko w sumie zależy od rozbudowania słownika i złożoności wyzwań stawianych przed graczem. Na emulatorku będzie można obczaić. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
filofun Re: Trailer: Scribblenauts 14.06.09, 22:27 Zapowiada się miodnie. Liczę na pozostałe 3 osoby w Polsce, które mają DSa, że wesprą ten tytuł Ale w wersji finalnej musi być "Obama" Odpowiedz Link Zgłoś
brashh Re: Trailer: Scribblenauts 15.06.09, 03:09 Mój słownik amerykańskich wulgaryzmów już czeka na tą grę Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Trailer: Scribblenauts 15.06.09, 11:20 Widziałem już wcześniej ale i tak znowu - wow. Kiedy premiera? A tak przy okazji, zwracam się do tych 5 osób, polecam Henrego Hatsworth'a - rewelacyjna pozycja! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
robin113 Re: Trailer: Scribblenauts 15.06.09, 13:01 Zapomnieliście, że dostał też nagrodę od GameTrailers za najlepzą grę na DS'a na targach. Ja też czekam. Odpowiedz Link Zgłoś