Gość: hqpoznan Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 17:14 Teraz sobie mysle co by bylo gdybym nie kupil xbox'a... Pewnie bym plakal bo mam slabego kompa ale napewno nie dlatego ze kolejne gowno z pod znaku NFS nie pojdzie mi. Czekam na klimat UnderGroundowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 17:20 Dlatego na konsoli gra wygląda porównywalnie tak samo jak na PC na wysokich wymaganiach.. Niech mi tu ktoś kitu nie wciska że na zalecanych wymaganiach na PC gra wygląda tak samo jak na PS3 czy Xboxie360. Dlatego właśnie o tym tu mówimy,niewiely może sobie pozwolić na PC odpalić każdą gierkę na full detalach. Kupując konsolę nie musi się martwić o wymagania a otrzymuje tytuł w konkretnej oprawie jak na mocnych PC. Niektórzy co widzę w zawiści próbują tylko umniejszać konsolę,choć by ta im zrobiłą jakąś krzywdę. A wiadomo nie od dziś że konsole to mocne zabawki,ZWŁASZCZA jeśli chodzi o gry,bo w tym celu właśnie są powołane do życia A i jeszcze jedno jak słysze baranów którzy gadają że na konsole musisz kupować gryna 250 zł czy 230 to żal mnie bierze. Jak chcesz to kupujesz w takiej cenie,jak nie chcesz to wystarczy pomyśleć że jest taki serwis jak allegro i gry nabywasz w tych samych przedziałach co na PC. Ja sam ostatnio LBP nabyłem za 65 zł. Samą GTA 4 miesiąc po premierze kupiłęm za 115 zł. Więc jak ktoś zaczyna gadać takie bzdety to znaczy że zatrzymał się umysłowo w latach PSX,a. Gadacie byle żeby coś powiedzieć,tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe 29.06.09, 17:38 2 letni komputer uciągnie tą grę na max detalach... Wiem bo sam mam taki i spokojnie spełniam zalecane. Obecnie taki PC który uciągnie to na max'a może nabyć za 1200zł i chyba wiele się nie pomyliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe 29.06.09, 19:04 @Jason Nigga plz, a ja ma tatę w hurtownii gier i wszystkie nowości dostaję za darmo. Przeceiż to oczywiste, że mowa tutaj o cenach wydawcy i chociaż nie wiem jakie by żródło gier konsolowcy wynależli to i tak nie zmienią tym faktu, że ceny gier konsolowych u wydawcy są o 1/3 droższe niż ceny gier komputerowych. Odpowiedz Link Zgłoś
blacq Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe 29.06.09, 19:06 Dlatego kupiłem konsolę... (2) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 19:23 Han_solo_79 po pierwsze zapomniałeś że mieszkamy w Polsce,wszędzie indziej ceny gier konsolowych są okazyjne dla nabywców bo nie przepłacają tak jak w Polsce. Po drugie chyba nie umiesz czytać dokładnie,co mnie obchodzą ceny wydawców jako zwykłego "zjadacza chleba" Mnie interesują ceny po jakiej mogę nabyć grę i szukam tam gdzie najtaniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe 29.06.09, 19:41 @Jason "Mnie interesują ceny po jakiej mogę nabyć grę i szukam tam gdzie najtaniej.." No to Ci przecież odpowiadam - jak zatrudnisz się jako betatester w CDPie to też będziesz miał wyjątkowe okazje. Tyle, ze to nie o to chodzi że udało Ci się po linuksiarsku złapać się prawą ręką za lewe ucho i w ten sposób po zwiedzieniu pół miasta kupić grę, bo przeceiż wiadomo że zawsze można kupić taniej tylko o to że te gry są droższe. Równie dobrze ja mogę opowiadać o wspaniałych okazjach gdzie udało mi się Dirta wyrwać za 30 zł tydzień po premierze - tyle, że to nijak się ma cen wolnorynkowych i do cen producenta. "po pierwsze zapomniałeś że mieszkamy w Polsce,wszędzie indziej ceny gier konsolowych są okazyjne dla nabywców bo nie przepłacają tak jak w Polsce." To musisz pogadać z moją przeglądarką ponieważ w większości zagranicznych sklepów ceny gier konsolowych są od 5 do 15 funtów wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 20:04 han_solo_79 "To musisz pogadać z moją przeglądarką ponieważ w większości zagranicznych sklepów ceny gier konsolowych są od 5 do 15 funtów wyższe. A ty kolego zapomniałeś jeszcze o tym że za granicą inaczej zarabiają i nie odczuwają tej różnicy. Cena producenta dla każdego rynku jest taka sama,danego produktu,tylko że my u nas odczuwamy tą cenę znacznie bardziej niż nasi zagraniczni sąsiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilziomek21 Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 10:17 U mnie gra śmiga na najwyższych detalach ;] Mam AMD Phenom 955 , 4GB DDR3 Kingston HyperX , ASUS M4A79T Deluxe 790FX , 2x ASUS ATI Radeon HD4890 , 1000GB Seagate Barracuda , DVD-REC Blu-Ray HD DVD LG , Thermalright Ultra 120 Extreme , Obudowa NZXT Lexa Black Komp + zestaw gracza = myszka i klawiatura bezprzewodowe , głośniki , słuchawki noi oczywiście Ekran LCD Samsung 30 cali ;] Moj komp wymiata a gre bardzo polecam !! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: 83.2.52.* 30.06.09, 12:42 @up kamilziomek21 kompleksy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xDawo Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 17:14 A to spokojnie =) Mam: Procesor: Intel Core 2 Duo 3 Ghz Pamięć RAM: 3Gb RAM Karta graficzna: 512 Mb RAM GeForce 9600 GT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilek x360 Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.chello.pl 30.06.09, 17:26 ha ha ha a ja mam konsole i się nie przejmuje czy mi pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek93 Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 09:55 w dupie z pc na konsoli nie martwie sie o wymagania cell ogarnie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crysis6600 Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 11:11 Ale napewno nie bedzie miał takiego klimatu jak obydwa underground'y czego mozna sie spodziewać po roku pracy nad ta grą juz pofilmikach widać ze tylko innej kamery , i dodaniu paru innych tras to nie jest skomplikowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAAF Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 12:42 grida to nie pobije;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: 82.132.136.* 27.08.09, 12:02 ja mam 2 G na viscie nie wiem czyt mi pujdzie ej prosze o pomoc pisac oto gg 8932671 Odpowiedz Link Zgłoś
adbej Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe 13.09.09, 13:36 A ja mam 4 GB na viscie i Core 2 duo 3.16 i 3.17 ghz karta graficzna:512 pisxel shader 4.0 radeon HD 4870 i czy bedzie mi smigac na fulll detalach jak sa takie wymagania? Zalecane wymagania sprzętowe:el shader 4.0 radeon HD 4870 i czy bedzie mi smigac na fulll detalach jak sa takie wymagania? Zalecane wymagania sprzętowe: Procesor: Intel Core 2 Duo 2,5GHz lub AMD 64 X2 2,0 GHz Pamięć RAM: 2GB RAM (Vista 3GB) Procesor: Intel Core 2 Duo 2,5GHz lub AMD 64 X2 2,0 GHz Pamięć RAM: 2GB RAM (Vista 3GB) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.P Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: 77.255.120.* 16.09.09, 20:39 mam pytanie czy nfs s pojdzie na windows 7 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barton80 Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 12:40 kolejna kich ea juz na torrentach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barton80 Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 12:41 Tak właśnie na windows 7 sprawdzałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.09, 10:03 mi pujdzie Grafa 9600 GT 512mb 1,5gb ram intel pendium d 2,8 xp sp3 jak myślicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianek21 Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.09, 16:59 A mi pójdzie warto kupić mam taki komp:Grafika Nvidia Geforce 9600GT grainward 512 mb 256bit,procesor pentium d 2,8 2gb ram i xp SP3 prosze o szybką odpowieci z gury dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 20:11 ja mam peceta 5-o letniego z prockirm intel celeron 2,2 ghz i karta grafiki 64 mb i mysle ze mi bedzie smigac na minimalnych;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: next Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 20:51 Witam. otoż procek amd athlon 64 x2 dual core 3600+/ram 3gb/ gforce 9600GT. wczasie wadowania wyscigu wyskakuje okno czy wyslac blad do microsoftu. i nie wiem dlaczego...;/ jesli mozna to bym prosil o szybka odpowiedz. gg; 4379443 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skiler7 Re: Need for Speed: Shift - wymagania sprzętowe IP: *.ittp.media-com.com.pl 05.10.09, 21:00 Ja mam Intel Core 2 Duo 2.00GHz 4Gb Ram'u GeForce9300M G i mi nie idzie Procek o dużo za słaby?? Prosze o help. Odpowiedz Link Zgłoś