Dodaj do ulubionych

Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:37
ciekawe smile
Obserwuj wątek
    • Gość: wincenty okoń Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:39
      Steam? ten komercyjny cerberowski trojan?
      Spieprzyli super gre.....
      Smutek, żal i rozpacz.

Ehh za stary jestem chyba na granie. Kiedyś wystarczył komp/konsola / gra i wolny czas.

Świat się "schamia i zakańcza"
    • mathiuss Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii 20.08.09, 14:51
      Znowu ten durny steam, coby za latwo nie sprzedac gry. Zal.
    • Gość: rrhthyj Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:53
      grrrrr steam ...... indifferentindifferentindifferent
    • Gość: rawr Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 14:54
      A ja dla odmiany nie będę płakał o steamie a pochwalę bardzo fajne oczka przerażonego pana z obrazka numer 2.
    • slawomir.serafin Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii 20.08.09, 14:58
      nie rozumiem - co wy macie do tego Steama? jak dla mnie plusy zdecydowanie przebijają minusy...
    • mathiuss Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii 20.08.09, 15:05
      A jak dla mnie plusow nie ma zadnych, bo gier niepudelkowych nie kupuje wcale (a nawet jakbym kupowal to ceny na steamie sa mordercze, wiec niech spadaja). Wobec tego steam staje sie zbednym dodatkiem utrudniajacym tylko zycie (jak te wszystkie widnows lajfy i inne smieci), bo nie dosc ze go musze zainstalowac i wlaczyc aby pograc w wiele tytulow, to czesto "serwery sa przeciazone- sprobuj pozniej" i zagrac nie moge, nie mowiac o trudnosciach ze sprzedaza gier zwiazanych z 1 kontem.
      Poza tym nie lubie byc zmuszanym do czegokolwiek, w tym wypadku do instalowania i patchowania co chwila zbednego MI oprogramowania.
    • Gość: qqn Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii IP: *.legnica.vectranet.pl 20.08.09, 15:06
      no no, ładne smile
    • Gość: lipalol Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii IP: *.chello.pl 20.08.09, 15:09
      Godne !
    • Gość: qwerty Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii IP: *.olsztyn.mm.pl 20.08.09, 16:17
      Jeśli ta gra będzie do kupienia tylko przez Steam, to będę zmuszony ją spiracić ot, co...uncertain
    • babcia_tosia Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii 20.08.09, 16:35
      Steam to jedyna sensowna opcja w dzisiejszych czasach a jesli ktos marudzi to tylko dlatego ze prawdopodobnie woli piracic ...
    • Gość: wincenty okoń Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 16:47
      @ babcia.

Głupoty totalne gadasz! Własnie steamy PROSZĄ by piracić jak ktoś nie chce sie męczyć, hasłować, pół godziny gre odopalić i póżniej trzymać w trayu "obserwatora" itd.

Konsolowcy cieszcie sie i błogosławcie że jeszcze zasranego steamu i wowa u was nie ma.

Własnie steam mnie namawia na konsole. Bo tam jak kupie gre jest moja i moge grać bez podłączania czegokolwiek do netu!

• Gość: wincenty okoń Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 16:52
      dlatego valve olewa konsole bo nie moze graczy "wydupkać w kape bez mydła" jak tu czytam w komentarzach.

I to prawda, płacisz a gra nie jest Twoja, masz pseudo cyfrowe hasełka i konto
      Z własnej zakupionej gry korzystasz jak na naszej-kuta...sie, możesz sobie wstawić fotkę i napisać komentarz.

Powodzenia zwolennicy steama. Wydacie 1000 zł na gry i żadnej mieć nie bedziecie.

ruchen w dupen ! smile
    • babcia_tosia Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii 20.08.09, 17:18
      @ wincenty
      No bo rzeczywisci spiracona gre sprzedaz potem tak samo jak ta ze steama.. pozatym co ja bede Ci tlumaczyc pojdziesz kiedys do pracy do zrozumiesz czemu steam jest super alternatywa dla ludzi ktorzy maja ograniczona liczbe czasu
    • own3d1n1 Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii 20.08.09, 17:30
      Pytanie za 100 punktów. Na jakim silniku siedzi nowy AvP ?
    • slawomir.serafin Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii 20.08.09, 17:36

----

albo pseudo kartonik z pseudo płytką, która jest do niczego po jednym zarysowaniu. Wolę Steama, gdzie będę miał moją grę zawsze, choćby mi całe mieszkanie spłonęło. Łatki się same ściągają, kumpli bez problemu wyszukam i z nimi pogram, w czasie czekania na dopasowanie przeciwników w multi mogę sobie przeglądać stronki bez wychodzenia z gry - same plusy. Już nie powiem o obniżkach cen i tym, co Steam robi dla promowania gier niezależnych. A że nie można sprzedać gry? Kupuj tylko takie, których nie będziesz chciał sprzedawać.
    • Gość: robotwithinme Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii IP: 78.8.139.* 20.08.09, 17:40
      @babcia Steam to alternatywa dla ludzi z tak ograniczoną ilością czasu że płacą za niego rozumem (bez obrazy)i w pewnym sensie wolnością; i jeszcze mają zbyt dużo kasiory.

Cieszę się że w tym wątku chociaż są ludzie rozsądni (czyt. nie popierają Steama)
    • Gość: rotua Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 17:48
      Chwała Cthulhu/Eris/Bogu/komukolwiek za istnienie czegoś takiego, jak Steam. A do narzekających, że kupiona gra nie jest na własność ? żadne komercyjne oprogramowanie, gry włączając, nie jest Twoją własnością, o ile sam go nie napiszesz/nie wydajesz. W każdym przypadku otrzymujesz jedynie licencję na używanie jednego egzemplarza, nie stajesz się właścicielem programu/gry. Lrn2EULA.
    • Gość: Gutek Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii IP: 81.210.21.* 20.08.09, 18:01
      -----------------------------------------------
      To powiedz mi czemu ludzie zakładają kąta na gadu-gadu????
      Steam to taki GG gdzie możesz pobrać grę, poGGadać ze znajomymi i z nimi zagrać............

STEAM NA PREZYDENTA !!!
    • babcia_tosia Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii 20.08.09, 18:23
      @ robotwithinme
      nie wiem jak Ciebie ale mnie nikt mnie nie zmusza zebym korzystal ze steama - wiec jesli nie lubisz nie uzywaj a jak masz juz psioczyc to wymysl jakis sensowne argumenty.
      Na steamie gry sa drogie na nasze PL standardy jesli pracujesz za EUR to juz zupelnie inna bajka.

@ serafinem
      w 100% sie z Toba zgadzam
    • Gość: robotwithinme Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii IP: 78.8.139.* 20.08.09, 18:54
      @babcia tosia: Jeden argument w moim mniemaniu wystarczy: Muszę uniżenie prosić twórców o to żeby łaskawie pozwolili mi grać w moją grę - mówiąc prościej: aktywacja, konto i podłączenie do netu, albo nie ma gry. Kupuję grę (i to za ciężkie pieniądze) to wymagam, a oni chcą ode mnie żebym się rejestrował, był ciągle podłączony do netu i mam się cieszyć że w ogóle mogę zagrać.
      Jeśli to Ci nie wystarczy to jest tego więcej: brak możliwości sprzedaży gry, kupienia od kogoś używki, pożyczania koledze(co jest w ogóle nielegalne, ale nikt o zdrowych zmysłach nie traktuje tego chyba poważnie). Jeśli net lub serwery Steama padły - nie zagrasz, tak samo jeśli firma kiedyś przestanie istnieć będziesz mógł sobie pomarzyć zamiast grać w gry na które wydałeś n-złotych lub euro jak wolisz. A propos - twój argument nt. płacenia w euro też mnie ani trochę nie przekonuje: jeśli zarabiasz w euro ale mieszkasz w polsce to i tak gry są znacznie za drogie.
    • mathiuss Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii 20.08.09, 20:46
      @babcia_tosia
      Co zes sie tak tych piratow uczepil(a)? Mnie wlasnie steam odstrasza od kupowania oryginalow go wymagajacych, bo potem sa same klopoty. Kupuje same oryginaly, ale zaczynam dochodzic do wniosku ze z niektorymi grami to po prostu szkoda zachodu z uczciwoscia, lepiej zassac, zcrackowac i w spokoju zagrac, niz tracic kase, a potem jeszcze denerwowac i meczyc sie z durnym steamem, instalacjami, niechodzacymi serwerami itd.

@SS
      "Kupuj tylko takie, których nie będziesz chciał sprzedawać."
      Taaa, ciekawe skad mam wiedziec czy gra mi sie spodoba, skoro praktycznie nie ma dem? A nawet jak jest demo- np. Fear2, zassalem demo, spodobalo mi sie, kupilem pelna wersje, oczywiscie rejestracja steam, pogralem pare godzin (ze 6 moze, gierka strasznie krotka i dosc prosta), bylo fajnie ale na rozrywka na raz. Multi beznadziejne. 100zl do piachu, odsprzedac nie mozna, wtf? To samo Dawn war 2 (tu chyba nawet dema nie bylo, tylko jakas beta), single fajny, ale dosc krotki, multi mi nie podeszlo. I co, w sumie ponad 200zl mam wyrzucic?
      Robia knoty albo krociotenkie (na 5-6h) gry bez zadnego replaybility (i w wiekszosci wypadku dem), żądaja za to ciezkiej kasy i nie pozwalaja potem sprzedac? I na co mi ten Fear czy Dow teraz? Zeby sie na dysku kurzyly? Rozumiem jakby to byl CS1.6, w ktorego gralem kilka lat, rozumiem ze produkty Valve tego wymagaja (chociaz one w wiekszosci sa nastawione na dluga gre w multi jak L4D czy TF2, wiec mozna przebolec) ale nie co druga gra wymagajaca steama, a wiekszosc to jakies gownienka na 1 wieczor.
    • j.cichy Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii 20.08.09, 20:59
      Sławek jaki masz nick na steam? Dodam Cię do znajomych smile
    • Gość: majkel Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 22:01
      nie lubie steam'a bo nie dostaje sie do gier koszulek, kubków i breloczków!!! ot co!!! a pozatym wszelkiej masci zabezpieczenia utrudniaja zycie tylko posiadacza oryginałow... jeszcze jedno czy posiadanie oryginału i crackowanie go zeby nie trzeba bylo korzystac z plyty jest przestempstwem???
    • Gość: egeg Re: Aliens vs Predator - obrazki prosto z Kolonii IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 23:08
      EEEeeee? chyba tak , ale za takie coś nic by raczej nie zrobili, tylko mieliby ciebie na oku big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka