Dodaj do ulubionych

Wideoprezentacja Demon`s Souls

03.09.09, 06:22
Sam złożyłem preorder na wersje delux,przypuszczam jednak ze szału nie bedzie, większośc osób która chciała w to zagrac juz to zrobiła.
Obserwuj wątek
    • baribal73 Re: Wideoprezentacja Demon`s Souls 03.09.09, 06:58
      DS to dla mnie jedna z lepszych gier na PS3. Na poczatku wydaje sie trudna ale pozniej mocno wciaga.
      Na liczniku 90 godzin grania a do konca kawalek, zreszta po zakonczeniu bedzie NG+ i od nowa zabawa.
    • nemesisxian Re: Wideoprezentacja Demon`s Souls 03.09.09, 07:48
      Naprawde ciekawie się ta gra prezentuje. Diabloklon w wydaniu konsolowym czemu nie.
    • rigg Re: Wideoprezentacja Demon`s Souls 03.09.09, 07:52
      Jedna z bardziej wyczekiwanych przeze mnie gier roku

#ico72
      cena powyżej 200 zł nie wchodzi w grę smile, więc ja czekam...
    • ico72 Re: Wideoprezentacja Demon`s Souls 03.09.09, 10:30
      BARIBAL73
      niestety zmieniałem fata na slima i 80h gry poszło sie y...ć bo jak zapene wiesz nie da sie skopiowac stanu z tej gry uncertain
    • vaderous2 Re: Wideoprezentacja Demon`s Souls 03.09.09, 10:42
      nie da sie skopiować stanów z gier ? to jak ja sprzedaje to save z GTA 4 wszystkie auta itd ? muhaha ale facet big_grin
    • vaderous2 Re: Wideoprezentacja Demon`s Souls 03.09.09, 10:47
      gra zdążyła się zestarzeć ,i to widać sad Zawsze tak było co z jpn do europy ma trafić miało do roku opuznienia. jużod czasów psx czy nawet wcześniej
    • szakalaka24 Re: Wideoprezentacja Demon`s Souls 03.09.09, 18:59
      vaderous2 - czytaj ze zrozumieniem chłopak, albo nie czytaj w ogóle, Ico72 wyraźnie zaznaczył - nie da się skopiować stanu tej gry i to jest prawdą. Save tej gry jest specjalnie zabezpieczony. Widać, że gry na oczy nie widziałeś, ani nie raczyłeś o niej poczytać, więc najlepiej byś zrobił jakbyś się w ogóle nie wypowiadał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka