ico72 03.09.09, 06:22 Sam złożyłem preorder na wersje delux,przypuszczam jednak ze szału nie bedzie, większośc osób która chciała w to zagrac juz to zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baribal73 Re: Wideoprezentacja Demon`s Souls 03.09.09, 06:58 DS to dla mnie jedna z lepszych gier na PS3. Na poczatku wydaje sie trudna ale pozniej mocno wciaga. Na liczniku 90 godzin grania a do konca kawalek, zreszta po zakonczeniu bedzie NG+ i od nowa zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: Wideoprezentacja Demon`s Souls 03.09.09, 07:48 Naprawde ciekawie się ta gra prezentuje. Diabloklon w wydaniu konsolowym czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rigg Re: Wideoprezentacja Demon`s Souls 03.09.09, 07:52 Jedna z bardziej wyczekiwanych przeze mnie gier roku #ico72 cena powyżej 200 zł nie wchodzi w grę , więc ja czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Wideoprezentacja Demon`s Souls 03.09.09, 10:30 BARIBAL73 niestety zmieniałem fata na slima i 80h gry poszło sie y...ć bo jak zapene wiesz nie da sie skopiowac stanu z tej gry Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Re: Wideoprezentacja Demon`s Souls 03.09.09, 10:42 nie da sie skopiować stanów z gier ? to jak ja sprzedaje to save z GTA 4 wszystkie auta itd ? muhaha ale facet Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Re: Wideoprezentacja Demon`s Souls 03.09.09, 10:47 gra zdążyła się zestarzeć ,i to widać Zawsze tak było co z jpn do europy ma trafić miało do roku opuznienia. jużod czasów psx czy nawet wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
szakalaka24 Re: Wideoprezentacja Demon`s Souls 03.09.09, 18:59 vaderous2 - czytaj ze zrozumieniem chłopak, albo nie czytaj w ogóle, Ico72 wyraźnie zaznaczył - nie da się skopiować stanu tej gry i to jest prawdą. Save tej gry jest specjalnie zabezpieczony. Widać, że gry na oczy nie widziałeś, ani nie raczyłeś o niej poczytać, więc najlepiej byś zrobił jakbyś się w ogóle nie wypowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś