makarona1 15.02.13, 16:03 Dużo czasu potrzebują te nieszczęsne istoty, by zrozumieć, że "nie" nie oznacza "może" ani "tak"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio Re: Wzgardzone kochanki 15.02.13, 16:06 makarona1 napisała: > Dużo czasu potrzebują te nieszczęsne istoty, by zrozumieć, że "nie" nie oznacza > "może" ani "tak"? duzo, gdyz w odwrotna strone to dziala inaczej Odpowiedz Link
makarona1 Re: Wzgardzone kochanki 15.02.13, 16:09 W takim razie siądę sobie spokojnie na zydelku i poczekam aż skończy się ten żenujący cyrkus. Odpowiedz Link
maly.jasio To jest foro o kochaniu 17.02.13, 22:11 makarona1 napisała: > W takim razie siądę sobie spokojnie na zydelku i poczekam aż skończy się ten żenujący cyrkus. a nie o niekochaniu. gdy chcesz pisac o niekochaniu - to zmien foro i czekaj gdzie indziej. Odpowiedz Link
makarona1 Bzdety panie 18.02.13, 19:03 To jest foro jak sama nazwa wskazuje o kochankach więc proszę odczep się od mojego zydelka i mojego czekania Adios Odpowiedz Link
maly.jasio bzdury, dziewcze. 19.02.13, 17:18 tak jusz mam , ze zasady dzialania wontkow, na ktorych RACZE wystepowac - ustalam JA. A zatem zadne tam adijos, tylko scierka do reki i myc klatke schodowa. Odpowiedz Link
hahahaha-hahahaha Re: bzdury, dziewcze. 20.02.13, 11:14 maly.jasio napisał: > tak jusz mam , ze zasady dzialania wontkow, na ktorych RACZE wystepowac - ustal > am JA. > > A zatem zadne tam adijos, tylko scierka do reki i myc klatke schodowa. Widać, że często musisz to ROBIC, skoro powtarzasz w każdym wątku, gdzie RACZYSZ występować. Współczuję życia w śmierdzących, zakaraluszonych slumsach i częstego szorowania zaszczanej przez meneli klatki schodowej. Odpowiedz Link
maly.jasio porozmawiajmy o przyjemniejszych sprawach: 20.02.13, 16:18 jak u ciebie z kochankami, dziecie ? zdarzaja sie ? Odpowiedz Link
laila_7 Re: Wzgardzone kochanki 17.02.13, 21:46 makarona1 napisała: > Dużo czasu potrzebują te nieszczęsne istoty, by zrozumieć, że "nie" nie oznacza > "może" ani "tak"? Jeśli naprawdę nic się nie dzieje, to od 3 tygodni do 6 miesięcy Jeśli od czasu do czasu 'nie' zmienia się w 'tak', to zrozumienie może nie nadejść nigdy. Odpowiedz Link