Dodaj do ulubionych

Wzgardzone kochanki

15.02.13, 16:03
Dużo czasu potrzebują te nieszczęsne istoty, by zrozumieć, że "nie" nie oznacza "może" ani "tak"?
Obserwuj wątek
    • maly.jasio Re: Wzgardzone kochanki 15.02.13, 16:06
      makarona1 napisała:
      > Dużo czasu potrzebują te nieszczęsne istoty, by zrozumieć, że "nie" nie oznacza
      > "może" ani "tak"?

duzo, gdyz w odwrotna strone to dziala inaczej smile
      • makarona1 Re: Wzgardzone kochanki 15.02.13, 16:09
        W takim razie siądę sobie spokojnie na zydelku i poczekam aż skończy się ten żenujący cyrkus.
        • maly.jasio To jest foro o kochaniu 17.02.13, 22:11
          makarona1 napisała:
          > W takim razie siądę sobie spokojnie na zydelku i poczekam aż skończy się ten żenujący cyrkus.

a nie o niekochaniu.
          gdy chcesz pisac o niekochaniu - to zmien foro i czekaj gdzie indziej.
          • makarona1 Bzdety panie 18.02.13, 19:03
            To jest foro jak sama nazwa wskazuje o kochankach

więc proszę odczep się od mojego zydelka

i mojego czekania

Adios
            • maly.jasio bzdury, dziewcze. 19.02.13, 17:18
              tak jusz mam , ze zasady dzialania wontkow, na ktorych RACZE wystepowac - ustalam JA.

A zatem zadne tam adijos, tylko scierka do reki i myc klatke schodowa.
              • tadzio_stary_pierdzioch Re: bzdury, dziewcze. 19.02.13, 23:23
                umyj malego jasiu!
              • hahahaha-hahahaha Re: bzdury, dziewcze. 20.02.13, 11:14
                maly.jasio napisał:

> tak jusz mam , ze zasady dzialania wontkow, na ktorych RACZE wystepowac - ustal
                > am JA.
                >
                > A zatem zadne tam adijos, tylko scierka do reki i myc klatke schodowa.

Widać, że często musisz to ROBIC, skoro powtarzasz w każdym wątku, gdzie RACZYSZ występować.

Współczuję życia w śmierdzących, zakaraluszonych slumsach i częstego szorowania zaszczanej przez meneli klatki schodowej.
                • maly.jasio porozmawiajmy o przyjemniejszych sprawach: 20.02.13, 16:18
                  jak u ciebie z kochankami, dziecie ?

zdarzaja sie ?
    • laila_7 Re: Wzgardzone kochanki 17.02.13, 21:46
      makarona1 napisała:

> Dużo czasu potrzebują te nieszczęsne istoty, by zrozumieć, że "nie" nie oznacza
      > "może" ani "tak"?

Jeśli naprawdę nic się nie dzieje, to od 3 tygodni do 6 miesięcy smile
      Jeśli od czasu do czasu 'nie' zmienia się w 'tak', to zrozumienie może nie nadejść nigdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka