facettt 21.11.13, 17:52 Stwierdzila taka jedna... bo ilesz mozna sie dziubdziac ? 15 minut - to bardzo prosze... no ale nie 1,5 godziny... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
riverina Re: Z Toba to nie seks - to Martyrium. 23.11.13, 10:14 Jeśli to ona użyła słowa martyrium, to jest zdecydowanie bardziej elokwentna niż przecietna kobieta, która nawet nie wie, co ono oznacza. Wiec z intelektualnego punktu widzenia warto taką znajomośc podtrzymywać. Bywa, że osoby , u których intelekt jest dominującą częscią osobowości tak mają, że seks jako czynnośc dość monotonna, jesli trwa długo, zwyczajnie nudzi i wolą po prostu pogadać. Więc proponuje skrócić czas na seks do jakiegoś satysfakcjonującego obie strony minimum, a w szybkim tempie podnosić sprawności intelektualne. No a jeśli to słowo od ciebie wyszło, bo chciałeś sie pochwalić... to zadnej rady nie mam Odpowiedz Link
facettt Ostrzegam przed seksem z Intelektuallistkami... 23.11.13, 13:39 riverina napisała: > Jeśli to ona użyła słowa martyrium, to jest zdecydowanie bardziej elokwentna ni > ż przecietna kobieta, która nawet nie wie, co ono oznacza. - abstrahujac od Twoich uwag - nie wyobrazam sobie, by mezczyzna mogl kiedykolwiek powiazac slowo martyrium z seksem... A moral z tej historii plynie taki: ostrzegam przed seksem z Intelektualistkami (zawodowymi, akademickimi), bo szkoda ima zbyt wiele czasu na seks i wola go poswiecic na zglebianie literratury fachowej Odpowiedz Link
granatowawoda Re: Ostrzegam przed seksem z Intelektuallistkami. 24.11.13, 10:35 Obawiam się, że nie w intelekcie tu rzecz- tylko zwyczajnie nie jesteś zbytnio w jej typie Dlatego chce po prostu ulgi, szybkiego rozładowania napięcia, a kiedy to się szybciutko stanie (ze wspomaganiem ostrych fajnych fantazji) Ty masz przestać sapać i wykonywać te zabawne ruchy. Od Pani z mięsnego usłyszałbyś to: "A spuść się wreszcie, knurze niewyżyty, i karnisz przybij, a potem do żony wracaj!" pozdr. J. Odpowiedz Link
facettt Re: Ostrzegam przed seksem z Intelektuallistkami. 24.11.13, 16:22 granatowawoda napisała: Obawiam się, że nie w intelekcie tu rzecz- tylko zwyczajnie nie jesteś zbytnio w jej typie - no te obawy, moglbym podzielac , gdyby nie chciala potem juz nic wiecej. jednak po jakims czasie potem sama jednak chciala Ja sie z kolei obawiam, ze seks nie jest dla niej MISTERIUM, a tylko jakims krotkim spelnieniem cielesnym wlasnie... I woli drogocenny swoj CZAS przeznaczasc na te swoja literature i spelnienie intelektualne... > Od Pani z mięsnego usłyszałbyś to: "A spuść się wreszcie, knurze niewyżyty, i karnisz przybij, a potem do żony wracaj!" - to inna sprawa Odpowiedz Link
granatowawoda Re: Ostrzegam przed seksem z Intelektuallistkami. 24.11.13, 18:22 "- no te obawy, moglbym podzielac , gdyby nie chciala potem juz nic wiecej. jednak po jakims czasie potem sama jednak chciala" jedno nie wyklucza drugiego wierz mi J. Odpowiedz Link
facettt Re: Ostrzegam przed seksem z Intelektuallistkami. 24.11.13, 18:38 granatowawoda napisała: > jedno nie wyklucza drugiego wierz mi - alez wierze. funkcja "zapchajdziury" jest powszechnie znana... w tym wypadku jednak optuje za nieco znosniejsza wersja... seks nie byl dla owej pani najwazniejszy, a tylko duchowy i intelektualny kontakt (filozofowie greccy itd...). byc moze seksem placila tylko za potrzebe bliskosci i wymiany mysli... Odpowiedz Link
ag_a1 Re: Ostrzegam przed seksem z Intelektuallistkami. 22.01.14, 00:33 Dotrzeć do punktu G intelektualistki to wyzwanie nie lada. Nie ma go wśród zachyłków muszli, ani wyżej ani niżej, dotrzyj do jej zakrętów kory mózgowej a będzie się rypać godzinami. Tylko Czy Ci się będzie chciało? Odpowiedz Link
falowod Re: Z Toba to nie seks - to Martyrium. 24.11.13, 20:00 Z mojego doswiadczenia to kobiety dziela sie na: 1/takie co chca szybko skonczyc 2 /takie co sie chca dlugo delektowac Twoja Pani widac nalezy do tych pierwszych.Moze to wynikac z faktu ze ma slabo nawilzona pochwe i obcierasz ja .Remedium -krem nawilzajacy lub dluga gra wstepna ,najlepiej z jezyczkiem i zabierz sie najpierw za biust az sie sama nawilzy. Wskazane byloby wyczuc jakie slowa saczone do ucha ja podniecaja i dopalaja .Kazda ma taki "slowniczek" Na poczatek podpowiadam : "ubie cie rżnac!ty dziwko ! " Eksperymentuj.! A ty swoja droga skoncz z autoerotyzmem bo 1,5 godz to za dlugo aby sie rozkrecic .a ja moze juz bolec otarcie pochwy .Jak organizm nakrecony to i seks lepiej smakuje,nawet ten krotki.!. Generalnie to co uslyszales od partnerki to sygnal ze twoj wklad w zlaczenie jest malo wyrafinowany i ona potrzebuje wiecej urozmaicen,slowa,gesty ,dotyk .Poczytai o sferach erogennych kobiet.Kiedys mialem przyjaciolke ktora szczytowala jak sie ja szczypalo w sutek w trakcie zlaczenia !Powodzenia ! Odpowiedz Link
wiotka_jak_trzcina Re: Z Toba to nie seks - to Martyrium. 06.12.13, 16:10 Użyła nieadekwatnego określenia. Martyrium to świątynia kryjąca relikwie męczennika a więc ta pani miała pewnie na myśli martyrologię czyli cierpienie, męczeństwo . I tak nieźle się uśmiałam. Może ta Ona trafiła na takiego który musiał się porządnie napiłować, żeby móc wreszcie skończyć? Odpowiedz Link
wiotka_jak_trzcina Re: Nie bende ukrywal... 06.12.13, 20:10 A wiesz co facettt? Ja bym znalazła sposób na powiązanie seksu z martyrium poprzez uprawianie go w wyżej wymienionym, byle bez martyrologii . Co Ty na to? Odpowiedz Link