Dodaj do ulubionych

Liczby ....statystyki

22.06.08, 20:50
Czytałam ostatnio,że przeciętna Polka ma w swoim życiu około 6
partnerów a co 4 dopuszcza się zdrady choć raz w życiu.Ja mam 33
lata,w życiu około 23 mężczyzn w tym 15 po ślubie.Piszę to tylko z
ciekawości jak jest u Was,proszę mnie nie moralizować i ganić za
to,to czysta statystyka bez emocji.
Obserwuj wątek
    • fajnebabisko Re: Liczby ....statystyki 29.06.08, 11:10
      a ja mam 26 lat, 1 partner, 0 zdrad, przed slubem
      • beatka.mezatka Re: Liczby ....statystyki 29.06.08, 14:03
        a ja mam 24 lata 2 mezczyzn. a zdrad zero
        • inka-1live Re: Liczby ....statystyki 01.07.08, 17:01
          ja ma 26 lat jednego faceta od 12 lat zdrad zero
          • emila200612 Re: Liczby ....statystyki 09.07.08, 13:37
            ja mam 27 lat drugiego męża zero zdrad
            • goscinnie_ino Re: Liczby ....statystyki 11.07.08, 19:40
              nie mam męża = nie zdradzałam
    • stasi1 Re: Liczby ....statystyki 18.02.26, 19:58
      15 to przy odrobinie szczęścia, nieszczęścia to kobieta może miec w jeden wieczór
      • eagle.eagle Re: Liczby ....statystyki 19.02.26, 12:32
        Ale to nie przeciętna kobieta a ta która lubi taki rodzaj zbliżeń. I gdzie tu nieszczęście ?
        • stasi1 Re: Liczby ....statystyki 19.02.26, 17:34
          Kiedyś miałem taka sytuację w wojsku. Dziewczyna przyszła z jednym żołnierzem a skorzystało dodatkowo 17. Nieszczęście było dla niej bo zgłosiła to organom scigania
          • eagle.eagle Re: Liczby ....statystyki 20.02.26, 10:33
            Widocznie została strasznie skrzywdzona, mam nadzieję że chłopaki zostali osądzeni i skazani.
            • stasi1 Re: Liczby ....statystyki 21.02.26, 09:19
              Teoretycznie tak, zostali wysłani na kopanie rowów odwadniających na Żuławach. Praktycznie nie, ci którzy tam byli(nie za karę0 chwalili sobie pobyt tam.
            • stasi1 Re: Liczby ....statystyki 22.02.26, 19:58
              Ówczesna milicja przekonała ją że będzie odpowiadała karnie za to ze weszła na teren jednostki i wycofała oskarżenie
              • eagle.eagle Re: Liczby ....statystyki 22.02.26, 20:27
                Nie chcę już słyszeć nic na ten temat. Nie wiem czy bym wytrzymała psychicznie to co zrobili tej dziewczynie. Mam nadzieję że będą się smażyć w ogniu piekielnym wszyscy i ci którzy uciszali tą sprawę również.
                • stasi1 Re: Liczby ....statystyki 25.02.26, 07:37
                  Może i tak. Ale wiem przynajmniej o sześciu innych co same dobrowolnie przyszły na seks grupowy
                  • eagle.eagle Re: Liczby ....statystyki 25.02.26, 08:09
                    Ja przeciez nie twierdzę że nie ma takich kobiet, które lubią seks grupowy. Ale na każdy jeden muszą one mieć chęć i wyrazić zgodę.
                    • stasi1 Re: Liczby ....statystyki 07.03.26, 19:51
                      Pewnie taik. Chociaz dwie były zmiękczane w tym celu.
                      • eagle.eagle Re: Liczby ....statystyki 07.03.26, 20:51
                        Ale ty ciągle mówisz o bardzo poważnej patologii.
                        • stasi1 Re: Liczby ....statystyki 09.03.26, 19:52
                          No nie, przeciez one same przyszły. Raczej wiedziały na co liczą. To zmiękczanie polegało na upiciu tych dwóch bo nie chciały współpracować. Zreszta pieniądze na to pożyczyłem chłopakom
                          • eagle.eagle Re: Liczby ....statystyki 09.03.26, 20:09
                            I ty się jeszcze tym chwalisz ?
                            Przepraszam ale przestaje mieć jakkolwiek przyjemność rozmowy z Tobą.
                            • stasi1 Re: Liczby ....statystyki 11.03.26, 07:46
                              Jakoś one nie były nieszczęśliwe po tym. Nie licząc że ja je poderwałem żadnej innej przyjemności z tego nie miałem
                              • eagle.eagle Re: Liczby ....statystyki 14.03.26, 08:13
                                Jak trzeba było je zmiększyć to nie była ich wolna wola. A to że były naiwne nie jest też ich wolą i zgodą.
                                • stasi1 Re: Liczby ....statystyki 14.03.26, 19:01
                                  Też nie do końca to musi byc prawda. może zmiękczanie polegało na tym że też chciały coś materialnego mieć?
                                  Cóż później widziałem tą Marzenkę pod jednostką. Jakos nie wyglądała na nieszczęśliwą. Rozmawiała z takim największą ofermą z jednostki, podejrzewałem że on wtedy też skorzystał z okazji. Jak było to nie wiem. Ogólnie ona miała miłą twarz, chociaż trochę nadwagi.
                                  Miałem dwóch kolegów na politechnice. Czasami chwalili się że spotkali wyjątkowo tanie dziewczyny, wystarczyła jedna flaszka i robiły wszystko co się chciało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka