Dodaj do ulubionych

młodszy facet

09.03.06, 20:10
Mam faceta młodszego o 6 lat, jesteśmy razem od 3 miesięcy i docieramy się.
Jak na razie jest o.k.,mamy te same poglądy, podobne zdanie na wiele tematów,
ale róznica wieku czasami stanowi dla mnie problem. Mam 35 lat, on 29 i mam
wrażenie, że stale istnieje w społeczeństwie taki stereotyp, że to facet musi
być starszy. Oboje zdajemy sobie z tego sprawę.
Obserwuj wątek
    • agutek27 Re: młodszy facet 09.03.06, 22:51
      dominiq102 napisała:

> Mam faceta młodszego o 6 lat, jesteśmy razem od 3 miesięcy i docieramy się.
      > Jak na razie jest o.k.,mamy te same poglądy, podobne zdanie na wiele tematów,
      > ale róznica wieku czasami stanowi dla mnie problem. Mam 35 lat, on 29 i mam
      > wrażenie, że stale istnieje w społeczeństwie taki stereotyp, że to facet musi
      > być starszy. Oboje zdajemy sobie z tego sprawę.
      hejka, wiesz nie chodzi o te przesladujace nas stereotypy, chociaz i z tym sie
      psotykalam i staralam sie zwalaczac - chodzi o... moze to szumnie nazwe - ale
      chodzi o rozwoj emocjonalny jaki ktos "posiada"
      szczerze Wam zycze zeby "docieranie sie" rozwijalo sie w dobrym kierunku i zycze
      Wam duzooooo szczescia
      • dominiq102 Re: młodszy facet 11.03.06, 23:55
        Dzięki Agutek, mam nadzieję, że mi się w końcu uda smile
        • agutek27 Re: młodszy facet 13.03.06, 11:49
          jasne że wam sie uda smile) jestescie w tym iweku ze ta roznica wieku w naturalny
          sposob zanika
          ja swojego eks faceta pznalam jak mialam 22lata a on 18 (czego nie wiedzialam bo
          sklamal na poczatku)
          ja chodzilam do pracy zajmowalam sie trudnymi sprawami a on do szkoly i
          przezywał cos o czym ja juz dawno zapomnialam
          ale staralam sie przymykac oczy na pewne sprawy, z dnia na dzien coraz bardziej
          go kochalam i tak przetrwalismy 4 lata az w koncu powiedzialam Basta - chce
          czegos powaznego, nie chce być "matka,zona i kochanka - prac, sprzatac, gotowac
          i odrabiac z nim lekcje, pilnowac zeby pozalatwial wazne dla niego psrawy"
          pozdrawiam
        • stasi1 Re: młodszy facet 31.12.23, 23:50
          I niestety nie dowiemy czy sie udało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka