ignatz 03.02.05, 22:52 Och, cóż za dokładne przeciwieństwo mnie, sosny ponoć :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adziunia Re: Sosna - wyrafinowanie 06.02.05, 11:11 Oj cos Ci Druidzi nie postarali sie, to juz w zwykłych horoskopach jest wiecej prawdy niz w tym. Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Sosna - wyrafinowanie 08.02.05, 16:53 Sosna jedno z najpiękniejszych zwierząt zakorzenionych w ziemi jedną nogą. Lista gatunków wraz z odmianami w katalogu van de Laara zajmuje 6 bitych stron! ...nie licząc nazw synonimicznych, które historycznie rzecz biorąc nie zawsze odpowiadają prawdzie! - Dekoracyjna, ładna Sosna umie podkreślać swoje zalety. -? Wallichiana - Lubi piękne przedmioty i wnętrza, ciekawe znajomości. -? Montezume - Umie elegancko urządzić dom. -? Ayacuchaco - Uczuciowo impulsywna, -? Bośniacka - łatwo się angażuje w związki i czasem źle lokuje uczucia, -? Peuce - z niepowodzeń potrafi wyjść z honorem. - ? Czarna - Nie jest łatwym partnerem w miłości. Ponderosa - Szybka i skuteczna w działaniu, Uncinata - w pracy odnosi sukcesy. Koreanka - Jest dobrym organizatorem. Limba - Potrafi planować i naginać warunki do własnych wymagań. Flexilis - Wie, czego chce, jest odważna, Sylvestris - śmiało dąży naprzód, nie unikając ryzyka, kosodrzewina - nie poddaje się niepowodzeniom. oścista Znak Sosny szczególnie sprzyja kobietom. O! to prawda... A jescze tyle tyle gatunków i odmian... Wpisałem moje typowania; może spóbujcie, drodzy, innych typowań bardziej trafnych Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś