edlabu 28.06.02, 00:44 Czy ktoś chodował klona palmowego? Dostałam go w doniczce i chciałabym wsadzić do ogródka. Proszę o poradę jak go pielęgnować? I jak wysoko rośnie? Chciałabym go posadzić w takim miejscu żeby zasłaniał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tassman po mszy 28.06.02, 07:35 Klon palmowy kojarzy mi sie z niedzielą palmową. Myślę ze jakbys spróbowała wsadzić do gleby tę palemkę (oczywiscie po mszy !!;)) to z pomocą bożą, wyrosłaby piękna palma i kto wie czy za parę lat nie jadłabys już owoców ze swojej własnej palmy :))) PZDR tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
edlabu Re: po mszy 28.06.02, 23:39 TASSMAN Bóg zapłać za dobrą radę odemnie i mojego klona, ale o taką radę mi nie chodziło.Proszę o odpowiedż eksperta.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekwiercinski Re: klon palmowy 28.06.02, 23:37 edlabu napisał(a): > Czy ktoś chodował klona palmowego? Dostałam go w doniczce i chciałabym wsadzić > do ogródka. Proszę o poradę jak go pielęgnować? I jak wysoko rośnie? Chciałabym > > go posadzić w takim miejscu żeby zasłaniał. Witam! Sam choruję na klony palmowe.., ale ich nie mam jeszcze... Najpieksze jakie widziałem to Wojsławicach Kilkumetrowej wysokości... Rosną wśród rododendronow Więc pólcień, głeboka żyzna próchnicza ziemia, świeza, leśna Pozdrawiam! Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
maciekwiercinski Re: klon palmowy 28.06.02, 23:43 edlabu napisał(a): > Dziękuje za wiadomość.Pozdrawiam. więcej u np Bugały... Odpowiedz Link Zgłoś