donkaamelka 07.05.05, 22:14 Chciałabym się dowiedzieć czy lawenda szczepiona na pniu wymaga jakiś specjalnych zabiegów formująco-pielęgnacyjnych? myślę o jakimś cięciu aby zachować kulistość kopułki. Z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: lawendowe drzewko 07.05.05, 23:30 lawenda z natury nie jest kulista, wiec trzeba by ja troche formowac.... ale jak bedziesz ciac, to obetniesz kwiaty, wiec moze sie powstrzymaj:) aha, te szczepione sa mocno srednio zywotne... a juz zime to w ogole kiepsko znosza... Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: lawendowe drzewko 07.05.05, 23:37 O czymś zapomniałeś, czy już nieaktualne? ;) www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/serce_topi_lod.gif Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: lawendowe drzewko 07.05.05, 23:40 nie zapomnialam, to lenistwo:DD musze sygnaturke zmienic, bo za kazdym razem nie chce mi sie linka wklejac:DD Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: lawendowe drzewko 07.05.05, 23:42 ok, niedopatrzenie naprawione;))) <a href="tinyurl.com/73scu"> Pauli </a> Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: lawendowe drzewko 07.05.05, 23:45 hmm, moze tym razem... <A HREF="http://tinyurl.com/73scu">Pauli</A> Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: lawendowe drzewko 07.05.05, 23:45 no cholera, co jest:DDD poprzednio umialam, a teraz nie?? heh, ciele ze mnie i koniec:DD Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
donkaamelka Re: lawendowe drzewko 08.05.05, 12:06 Hmmm, dzięki bardzoooo, trochę mnie zasmuciłeś bo bardzo podoba mi się to drzewko a po drugie było nieprzyzwoicie drogie:( mam je w donicy aby na zimę zabrać do domu, może to ją trochę uratuje. pozdrawiam Donka Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: lawendowe drzewko 08.05.05, 20:42 moze bedziesz miala szczescie i sie uchowa:) to co napisalam to nie moje oberwacje, tylko moich klientow - wiele osob mowilo, ze szybko taka lawenda pada:( ale moze nie umieli sie z nia obchodzic a tobie lepiej pojdzie:) a na zime musisz zabezpieczyc bardzo dobrze po prostu:) aha, i przepraszam, ze nasmiecilam w twoim watku postami nie-na-temat:) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś