yoma 02.02.09, 19:08 podobno wyjechały już ze sklepów. Poza tym kupiłam sobie tę ardizję, o którą tu kiedyś pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lellapolella Re: Moje nasiona i cebule 04.02.09, 22:06 Moje już przyjechały:-) Niektóre już się nawet stratyfikują. Odpowiedz Link Zgłoś
bamboo a czemu zamawiacie przez net? 05.02.09, 10:01 lepsze, tansze, oplaca sie? moe i ja w ten sposob zamowie.... poki co, mam wlasne nasiona slynnej lobody ogrodowej ;))) nie wiem, czy bede w tym roku siac. zamawialyscie ze sklepow z watku poizej? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: a czemu zamawiacie przez net? 05.02.09, 11:50 To łoboda ogrodowa wraca do łask? Proszę, proszę... kiedyś biedota to jadała na przednówku. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a czemu zamawiacie przez net? 05.02.09, 11:57 To przez Lelli panią z warzywniaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
bamboo Re: a czemu zamawiacie przez net? 05.02.09, 17:45 i przez moja sasiadke dzialkowa - to mial byc SZPINAK AMERYKANSKI ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a czemu zamawiacie przez net? 05.02.09, 18:03 Jeśli mi się dziewczyny pomyliłyście, to przepraszam. Nie chciało mi się sprawdzać, od kogo się zaczęło. Biję się w zwisłą pierś :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a czemu zamawiacie przez net? 05.02.09, 11:56 Co zamówiłam ze sklepu, to zeznawałam od razu skąd i od kogo, a łobodę mam od Lelli :) U mnie część posiana, część się moczy, a jedno stoi w lodówce. W nasiona na rozsady się na ogół nie bawię, w tym roku mi odbiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a czemu zamawiacie przez net? 05.02.09, 12:01 Aha, i chyba coś drgnęło w moich pędzonych konwaliach, a bez nacięty i wstawiony do wazonu rozwija się jako ten rozmaryn :) Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: a czemu zamawiacie przez net? 05.02.09, 18:35 To ja wrócę do pytania bamboo:-) Nie wydaje mi się, żeby przez net było taniej,mówiąc szczerze ale można ustrzelić coś niedostępnego w sklepach. W mojej sytuacji to nietrudne, bo sklepy w Leśnejkrainie ubożuchne... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a czemu zamawiacie przez net? 05.02.09, 20:11 Otóż to. No choćby ta balsa... Odpowiedz Link Zgłoś