Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tymczasowy szef Renault: Alonso odejdzie

IP: *.spray.net.pl 27.09.09, 17:43
    swoje podium "zadecydował"??????
    popraw się redaktorzyno, półanalfabeto!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Zadecydował??? Tymczasowy szef Renault: Alonso odejdzie IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.09, 17:45
        "Tymczasem sam Alonso, który zajął trzecie miejsce w Singapurze, swoje podium zadecydował Flavio Briatore"

Aż trudno mi uwierzyć w to co tu czytam. Kto to pisze???
        • Gość: henry Re: Tymczasowy szef Renault: Alonso odejdzie IP: *.superkabel.de 27.09.09, 18:36
          Jak to kto sami analfabeci

Nie ma jak dobre kino zobacz sam
      • Gość: ocetinho błędy IP: 88.199.108.* 27.09.09, 17:52
        zatrudnijcie kogoś od korekty. Wystarczy tylko raz przeczytać napisany tekst,
        żeby wyłapać błędy typu: "zadecydował zdobycie miejsca...". Takie błędy są u
        Was nagminne. Tracicie przez to dużo w oczach czytelników. Nawet średnio
        rozgarnięty gimnazjalista napisałby to lepiej
        • f1ligapl Re: błędy 28.09.09, 16:09
          wygląda jakby artykuły pisał red. John Translator.
      • Gość: AP Tymczasowy szef Renault: Alonso odejdzie IP: 91.91.218.* 27.09.09, 17:53
        Alonso idzie do Ferrari a Kubica do Renault, juz sie uczy
        francuskiego w przyspieszonym trybie ....
        • Gość: BB Re: Tymczasowy szef Renault: Alonso odejdzie IP: *.20-87-r.retail.telecomitalia.it 27.09.09, 18:31
          A po co ma sie uczyc francuskiego? jezykiem F1 jest angielski,
          wiekszoc inzynierow w teamach to Anglicy. Myslisz, ze np. Raikkonen
          nauczyl sie wloskiego? Schumacher po wlosku zaczal mowic dopiero
          przed zakoczeniem kariery...
          • Gość: AP Re: Tymczasowy szef Renault: Alonso odejdzie IP: 91.91.218.* 27.09.09, 19:09
            Ja nie wiem dalczego Kubica uczy sie francuskiego !? Pewnie dlatego,
            ze Polacy to zdolni ludzie i jezykow ucza sie latwo, ma racje ,
            jezyki i matematyka sa potrzebne w zyciu !
            Wiadomosc oglosili Francuzi, szczegolow nie znam trzebaby sie
            zapytac samego Kubicy ! Bravo Robert !
            • Gość: BB Re: Tymczasowy szef Renault: Alonso odejdzie IP: *.7-87-r.retail.telecomitalia.it 28.09.09, 13:21
              Skonczmy z tym, ze Polacy to zdolny narod i w ogole mesjasz
              narodow... kazdy narod jest tak samo zdolny... nie tylko Polacy sa
              zdolni... Poza tym nie kazdy Polak jest zdolny.

Przypominam, ze w F1 kazdy mowi po angielsku. Kubica nie musi sie
              uczyc koniecznie francuskiego, bo inaczej go zwolnia.
              A czy chce, czy nie, to jego sprawa...
      • Gość: ja Re: Tymczasowy szef Renault: Alonso odejdzie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.09.09, 17:58
        ja juz przestalem zwracac uwage na bledy po tym jak sie okazalo, ze dla gazety
        montezemolo to luigi... chyba niedlugo przestane tu zagladac. szkoda nerwow.
        • Gość: Damon Hill Re: Tymczasowy szef Renault: Alonso odejdzie IP: *.nat.student.pw.edu.pl 27.09.09, 21:13
          no a kiedyś we wkładce o F1 do "GW" pomylili amerykańskiego mistrza świata F1
          Phila Hilla z Brytyjczykiem Grahamem Hillem, twierdząc, że to Phil był ojcem
          innego mistrza świata Damona ;) ja rozumiem te same nazwiska mogło się coś
          pomylić no ale oni jeździli w zupełnie innych czasach i do tego byli różnej
          narodowości (pomijam, że totalnie inaczej obaj wyglądali)

tak więc wcale się nie zdziwię jak kiedyś przeczytam tutaj, że Senna był włochem
          i jeździł dla Ferrari, Willy Weber jest kierowcą Red Bulla zaś Mark Webber to
          menedżer 7-krotnego mistrza świata Ralfa Schumachera :)

• Gość: Damon Hill errata IP: *.nat.student.pw.edu.pl 27.09.09, 21:14
            *Włochem ;>
      • Gość: antek Tymczasowy szef Renault: Alonso odejdzie IP: *.kalisz.mm.pl 27.09.09, 19:36
        Co za baran pisał ten artykuł. Alonso swoje
        zwycięstwo "zadecydował". Zadedykował drogi redaktorze powinno być ;)
      • Gość: alonso swoje podium zadecydował Flavio Briatore??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 22:01
        "...swoje podium zadecydował Flavio Briatore.." - kto pisze takie bzdety?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka