dejv 04.11.09, 19:26 mam pytanie czy jest mozliwosc odpisania na forum komus tak zeby nie bylo to na samym koncu drzewka tylko wlasnie np pod postem osoby ktorej odpisuje ?? mozna pozniej usunac, chce sie tylko dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-clapek Re: pytanie o forum 04.11.09, 19:51 oczywiście, że się da, mam tak przez całe życie... sam musiałeś sobie to zmienić, bo domyślnie jest taka struktura, że wiadomo komu się odpisuje na post będąc zalogowanym wchodzisz w Ustawienia (masz po prawo taki panel), i "Struktura wątku" dajesz "drzewko" i robisz "Zapisz" po prawej stronie od tego co właśnie ustawiłeś (a nie na dole po prawej stronie)... i gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: pytanie o forum 04.11.09, 22:41 hmmm...miałem juz chyba drzewko...nie wiem czy dokladnie mnie zrozumiales :) chodzi mi o to, ze np jest cale drzewko wypowiedzi i czy np moge odpisac na cos w polowie drzewka i zeby moj post znalazl sie w tej polowie drzewka pod ta wypowiedzia na ktora odpowiadam ?? :) bo zawsze jak odpowiadam na cos np w polowie to moja odpowiedz i tak laduje na koncu... Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: pytanie o forum 04.11.09, 22:53 będąc na danym poscie daj "odpowiedz cytując" a później zmaż cały tekst i powinno się udać. Odpowiedz Link Zgłoś