Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo

27.11.09, 17:37
    powtórka 2 grupy skoczków bo się Walterowi skoki nie podobały niech sam sobie
    to ogląda.. hoffer sroffer
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo IP: *.164.wmc.com.pl 27.11.09, 17:38
        nie oglądam więcej - oszustwo!
      • Gość: vodvjs PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo IP: *.ptim.net.pl 27.11.09, 17:39
        po jaki ch*j robic te zawody jak i tak beda skakac do momentu az wygra austria
      • Gość: ja PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.09, 17:41
        To są jaja nie skoki
      • dugme PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo 27.11.09, 17:43
        Ja właśnie wyłączyłem oglądanie - niech sobie walter sam ogląda - to
        jest sport a nie prywatny folwark.
      • Gość: rty PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo IP: *.ptim.net.pl 27.11.09, 17:48
        je**ć takie widowisko, hoffer chyba sporo kasy u bukmacherow postawil
      • Gość: pingwin PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo IP: 217.98.31.* 27.11.09, 17:54
        Co za osioł odwołał drugą rundę!! Komuś wadziło, że Polska może stanąć wysoko
        w drużynowej rywalizacji!! Powinien dostać naganę, a najlepiej wp....ol!!!
        Więcej takich kretynów i będziemy mieć naprawdę dobrze. I tak Polacy maja
        przewagę nad innymi, nie oszukujemy, staramy się, choć czasem nam nie wychodzi.
      • wolny_czlek austriacki gnojek 27.11.09, 18:01
        dziwi postawa austriackich zawodników którzy wygrywają dzięki układom, są to
        zwykłe gnojki i nic wiecej
        Rozpieprzyć ten układ, wywalić austriaków na zbity pysk
      • bo-y Re: PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo 27.11.09, 18:21
        Może po prostu od razu przyznać Austrii pierwsze miejsce, a reszta niech skacze
        i bije się o drugie i kolejne miejsca? To są kpiny, a nie sport.
        • Gość: sw Re: PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 19:05
          chodzi o pieniądze, nie o sprawiedliwość
      • Gość: Małysz rulez PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 19:10
        Aż mi się ciśnienie podniosło, oszustwo w żywe oczy. Dziwny zbieg
        okoliczności, że kierownik fis jest Austriakiem i Austria ma fory. Czemu
        polscy trenerzy nie interweniują, chyba jest ktoś, kto powinien pilnować
        porządku? :(
      • Gość: gość PŚ w skokach: Polacy na piątym miejscu, triumf ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 19:12
        Jak Małysz był puszczony w złych warunkach w kwalifikacjach, to było ok -
        pomimo 3 czerwonych lampek. Jak kofler zepsuł skok, a warunki miał o wiele
        lepsze od Adama, to od razu hofer powtarza serię. Kpina.
      • Gość: wnerwiony kibic PŚ w skokach: Polacy na piątym miejscu, triumf ... IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.09, 20:05
        To jest jawne oszustwo tym bardziej, że to nie pierwsza tego typu wpadka.
        Oczywiście rządzić musi Austriak, który zawsze dopilnuje by wygrali Austriacy
        i niech nie tłumaczy tego silnym wiatrem, bo Małyszowi kazał skakać w gorszych
        warunkach, a okazało się, Ze jednak jest w formie. Po prostu tylko zabić tego
        s$^&%&%*a. Niestety prawie każdym sportem (skokami też) rządzi korupcja,
        pieniądze i marketing, a z prawdziwego sportu nie zostaje nic. Na koniec
        dodam, że pierwszy raz przerwałem oglądanie skoków, a przez reszte czasu tylko
        biłem bezsilnie pieścią w stół. Na wyniki nie czekałem, bo i tak wiadomo/ że
        muszą wygrać j#$^&%i Austriacy.
      • Gość: szkoda gadać Hoffer ty <cenzura>. IP: *.legnica.vectranet.pl 27.11.09, 20:06
        Niestety tak jest, dopóki Hofer będzie "królem" skoków narciarskich, jego
        poddani będą cierpieć, a arystokracja tzn. Austriacy będą korzystali z tych
        przywilejów.
      • Gość: piotrus.zibi PŚ w skokach: Polacy na piątym miejscu, triumf ... IP: *.chello.pl 27.11.09, 20:45
        czyli tak jak zwykle, malysz i dlugo dlugo nic. podobnie speedway,
        gollob i dlugo dlugo nic. wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • ja.ja222 PŚ w skokach: Polacy na piątym miejscu, triumf ... 27.11.09, 21:00
        Wow, wow, wow! Zaczęło się bajanie. Świetnie było ale gdyby rywalom
        przywalił wiatr to by było jeszcze świetniej. Następnym razem będzie
        jeszcze lepiej pod warunkiem, że wiatr stanie w miejscu a trener
        kruczek doda skrzydeł swoim zawodnikom w postaci rakiet, moga byc
        nawet ruskie. Wtedy miejsce pod koniec setki jest murowane.
      • Gość: pijak? Dlaczego Małysz ma taki czerwony kinol? IP: *.chello.pl 27.11.09, 21:21
        Żaden inny zawodnik nie wyróżnia się czymś takim, czyżby ten miszcz lubiał sobie
        golnonć przed zawodami?
        • Gość: rudi Re: Dlaczego Małysz ma taki czerwony kinol? IP: 213.25.91.* 28.11.09, 08:22
          w pijanym zwidzie piszesz?. To pisz MISTRZ, miszczu.
      • Gość: pizek PŚ w skokach: Polacy na piątym miejscu, triumf ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 22:04
        Wycofać się z tego burdelu!!!!!
      • zeppelin25 PŚ w skokach: Polacy na piątym miejscu, triumf ... 27.11.09, 23:20
        ..Malysz jest zawsze dobry...najlepszy ..z calej reprezentacji
        Polski...ale to gdybanie..jakby babcia miala wasy...jest ie na
        miejscu...po prostu nie wyszlo i tyle...,a nie jakby to
        byl ....dziadostwo!
      • papa_s Narciarski poker 28.11.09, 00:19
        z Hoffwanderem w roli głównej:(
      • ari.vatanen Ciekawe że z artukułu nie można się dowiedzieć 28.11.09, 09:37
        gdzie odbyły się zawody... Może w czasie pisania warto pomyśleć że później
        ktoś to będzie czytał...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka