kamilcyc 27.11.09, 17:37 powtórka 2 grupy skoczków bo się Walterowi skoki nie podobały niech sam sobie to ogląda.. hoffer sroffer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo IP: *.164.wmc.com.pl 27.11.09, 17:38 nie oglądam więcej - oszustwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vodvjs PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo IP: *.ptim.net.pl 27.11.09, 17:39 po jaki ch*j robic te zawody jak i tak beda skakac do momentu az wygra austria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.09, 17:41 To są jaja nie skoki Odpowiedz Link Zgłoś
dugme PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo 27.11.09, 17:43 Ja właśnie wyłączyłem oglądanie - niech sobie walter sam ogląda - to jest sport a nie prywatny folwark. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rty PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo IP: *.ptim.net.pl 27.11.09, 17:48 je**ć takie widowisko, hoffer chyba sporo kasy u bukmacherow postawil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo IP: 217.98.31.* 27.11.09, 17:54 Co za osioł odwołał drugą rundę!! Komuś wadziło, że Polska może stanąć wysoko w drużynowej rywalizacji!! Powinien dostać naganę, a najlepiej wp....ol!!! Więcej takich kretynów i będziemy mieć naprawdę dobrze. I tak Polacy maja przewagę nad innymi, nie oszukujemy, staramy się, choć czasem nam nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_czlek austriacki gnojek 27.11.09, 18:01 dziwi postawa austriackich zawodników którzy wygrywają dzięki układom, są to zwykłe gnojki i nic wiecej Rozpieprzyć ten układ, wywalić austriaków na zbity pysk Odpowiedz Link Zgłoś
bo-y Re: PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo 27.11.09, 18:21 Może po prostu od razu przyznać Austrii pierwsze miejsce, a reszta niech skacze i bije się o drugie i kolejne miejsca? To są kpiny, a nie sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Re: PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 19:05 chodzi o pieniądze, nie o sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małysz rulez PŚ w skokach: Konkurs drużynowy na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 19:10 Aż mi się ciśnienie podniosło, oszustwo w żywe oczy. Dziwny zbieg okoliczności, że kierownik fis jest Austriakiem i Austria ma fory. Czemu polscy trenerzy nie interweniują, chyba jest ktoś, kto powinien pilnować porządku? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość PŚ w skokach: Polacy na piątym miejscu, triumf ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 19:12 Jak Małysz był puszczony w złych warunkach w kwalifikacjach, to było ok - pomimo 3 czerwonych lampek. Jak kofler zepsuł skok, a warunki miał o wiele lepsze od Adama, to od razu hofer powtarza serię. Kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnerwiony kibic PŚ w skokach: Polacy na piątym miejscu, triumf ... IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.09, 20:05 To jest jawne oszustwo tym bardziej, że to nie pierwsza tego typu wpadka. Oczywiście rządzić musi Austriak, który zawsze dopilnuje by wygrali Austriacy i niech nie tłumaczy tego silnym wiatrem, bo Małyszowi kazał skakać w gorszych warunkach, a okazało się, Ze jednak jest w formie. Po prostu tylko zabić tego s$^&%&%*a. Niestety prawie każdym sportem (skokami też) rządzi korupcja, pieniądze i marketing, a z prawdziwego sportu nie zostaje nic. Na koniec dodam, że pierwszy raz przerwałem oglądanie skoków, a przez reszte czasu tylko biłem bezsilnie pieścią w stół. Na wyniki nie czekałem, bo i tak wiadomo/ że muszą wygrać j#$^&%i Austriacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda gadać Hoffer ty <cenzura>. IP: *.legnica.vectranet.pl 27.11.09, 20:06 Niestety tak jest, dopóki Hofer będzie "królem" skoków narciarskich, jego poddani będą cierpieć, a arystokracja tzn. Austriacy będą korzystali z tych przywilejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus.zibi PŚ w skokach: Polacy na piątym miejscu, triumf ... IP: *.chello.pl 27.11.09, 20:45 czyli tak jak zwykle, malysz i dlugo dlugo nic. podobnie speedway, gollob i dlugo dlugo nic. wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 PŚ w skokach: Polacy na piątym miejscu, triumf ... 27.11.09, 21:00 Wow, wow, wow! Zaczęło się bajanie. Świetnie było ale gdyby rywalom przywalił wiatr to by było jeszcze świetniej. Następnym razem będzie jeszcze lepiej pod warunkiem, że wiatr stanie w miejscu a trener kruczek doda skrzydeł swoim zawodnikom w postaci rakiet, moga byc nawet ruskie. Wtedy miejsce pod koniec setki jest murowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak? Dlaczego Małysz ma taki czerwony kinol? IP: *.chello.pl 27.11.09, 21:21 Żaden inny zawodnik nie wyróżnia się czymś takim, czyżby ten miszcz lubiał sobie golnonć przed zawodami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Re: Dlaczego Małysz ma taki czerwony kinol? IP: 213.25.91.* 28.11.09, 08:22 w pijanym zwidzie piszesz?. To pisz MISTRZ, miszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizek PŚ w skokach: Polacy na piątym miejscu, triumf ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 22:04 Wycofać się z tego burdelu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zeppelin25 PŚ w skokach: Polacy na piątym miejscu, triumf ... 27.11.09, 23:20 ..Malysz jest zawsze dobry...najlepszy ..z calej reprezentacji Polski...ale to gdybanie..jakby babcia miala wasy...jest ie na miejscu...po prostu nie wyszlo i tyle...,a nie jakby to byl ....dziadostwo! Odpowiedz Link Zgłoś
ari.vatanen Ciekawe że z artukułu nie można się dowiedzieć 28.11.09, 09:37 gdzie odbyły się zawody... Może w czasie pisania warto pomyśleć że później ktoś to będzie czytał... Odpowiedz Link Zgłoś