Gość: prz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 16:39 niech raj juz nie piep..y o tym sam bo to robi sie nudne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubulinda L'Equipe: Prodrive przejmie zespół Renault F1 03.12.09, 16:43 kto to, kurna jest, Bartosz Raj. Po cholere na gazeta.pl jako zrodlo podaje jakies blogi. Jak dziennikarze chca cytowac zagraniczne czasopisma to niech sie ucza jezykow. Kiedys przedruki byly dopuszczalne w wyjatkowych sytuacjach, tak samo powinno sie traktowac zaspiewki typu "jak pisze na swoim blogu pan Piszczyk" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Kubica idzie do Mercedesa,pucowac auto IP: *.pool.mediaWays.net 03.12.09, 17:09 I co tam u Polaka Kubicy , podobno mial byc I kierowca w Mercedesie? Kubica , Polaku , odezwij sie.Nauczyles sie juz po niemiecku? To jest podobno warunek ,zebny z toba wogole rozmawiali .Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re:Kubica idzie do Mercedesa,pucowac auto IP: *.dyn.optonline.net 03.12.09, 17:41 Johannku, Kopara by ci opadla strasznie, gdyby Robert zaczal jezdzic tym merolem w F1. Tak, czy inaczej nie Twoj problem. Jesli nawet nasz najlepszy kierowca zostanie u Francuzow to i tak bedzie mial piekne zycie. Kasa, podroze, slawa, praca w wymarzonym zawodzie. Ja sie ciesze, ze udaje sie rodakowi w tak elitarnym sporcie i przykro mi, ze twoje zawistne zycie jest takie smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
231955ali Re:Kubica idzie do Mercedesa,pucowac auto 03.12.09, 17:55 Johann - fajno ,ze jestes cos dzisiaj nie ostro jedziesz co z Toba nikt nie bedzie Ciebie atakowal a w efekcie bedziesz mial slaby dzien. Potrafisz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Kubica idzie do Mercedesa,pucowac auto IP: *.pool.mediaWays.net 03.12.09, 18:32 Masz racje,ten wasz K. oslabl bardzo jako medialna gwiazda u was. Gdzie indziej sie wogole ten chlop nie liczyl. Nie rajcuje juz tak ostro tych waszych mlotow, czyli wiekszosc tu piszacych, nie daja mi odpowiedniego odporu.Ale jest zima ,juz zaczynaja te mloty czkac na dzwiek sikora i kowalczyk.Nie zgine tu u was.I ktory to byl dzisiaj ten wasz Schikorra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hob Re:Kubica idzie do Mercedesa,pucowac auto IP: 193.84.182.* 03.12.09, 19:18 Ten nasz Schikorra? A ty co? Pojechał taki do Berlina na czyszczenie sedesów i już nagle wielki KIBIC NIEMIECKI. Najlepiej puść bąka to od razu w pustej główce Ci się rozjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Raj to taki dziennikarzyna który prowadzi blog... IP: *.chello.pl 03.12.09, 22:17 żeby natłuć gazecie wejść na blox.pl. Chłopak pracuje i pracuje, przepisując bzdury z błędami. Niektórzy sprzątają biura, inni wywożą szambo, a jeszcze inni piszą bzdury udając, że prowadzą blog. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Pierdoly - czytalem na F1-Live 03.12.09, 17:23 Tlumaczycie (podobnie jak F1.pl) to co napisza inni jak f1-live.com podczas gdy wielu z nas juz to czytalo wlasnie tam i samodzielnie zanalizowalo sytuacje czesto lepiej niz Wy -dziennikarze polscy - to robicie. Czas wspiac sie na wyzyny i lepiej komentowac wydarzenia a nie spekulacje zaslyszane czy wypowiedziane przez tzw. "fachowcow". Pan Raj ale takze panowie na f1.pl czesto strzelaja kula w plot. To co znaja dobrze to historia ,a le kiepsko znaja strone techniczna scigania oraz maja przerazajace braki w wiedzy na temat samego sensu scigania w F1 tudziez podobnych seriach kryjac te luke przerukami porszerzeniami spekulacji na tematy towarzysko-biznesowe w F1. Coraz mniej tu zagladam i zal mi czytelnikow nie umiejacych czytac obcojezycznych i niezawodnych zrodel informacji, bo sa zmuszeni do czytania Waszych pie...dziennikarskich i blogow. Czasem zagladam na te blogi Raja i innych i napisze jakies sprostowanie zenujacych bledow, ale troche mam juz dosyc. Szkoda ze rzetelna informacja zaczyna zanikac w pogoni za sensacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Pierdoly - czytalem na F1-Live IP: 213.76.152.* 03.12.09, 18:22 Bardzo trafny artykul,popieram brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
bakoy Nie chcięlibyście drukować co mi się śniło? 03.12.09, 17:52 Bo po każdej nocy zapewnię wam moc ciekawych opowiadań,i wrażeń bez liku,gdy tylko na chwilę ktoś się zapomni i będzie ich potrzebował. Oczywiście zapewniam "pełne zabezpieczenie" i dyskrecję. Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Znamy przyklady. 03.12.09, 19:29 Zmieniamy nazwe i jedziemy dalej. Kiedys to nazywalo sie MHD, a teraz Biedronka. Ze co, ze inna niz F1 branza ? A czy to wazne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibiza L'Equipe: Prodrive przejmie zespół Renault F1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 19:38 konkurs.felgi.pl/zdjecie/VW-Polo-z-TSR-Lesmo-Matt-Black_527 dawac oceny leszcze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikerz Re: L'Equipe: Prodrive przejmie zespół Renault F1 IP: *.cht-bng-015.adsl.virginmedia.net 03.12.09, 20:20 z nudow tam wlazlem i musze ci powiedziec, ze beznadziejna robota w ms paint hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: L'Equipe: Prodrive przejmie zespół Renault F1 IP: *.chello.pl 03.12.09, 22:15 Dałem 1, bo niżej niestety nie było można... Odpowiedz Link Zgłoś