Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Estrada gotowy na Adamka

IP: *.trzebinia.mm.pl 01.02.10, 23:11
    Tu walczą duzi chłopcy? To co ten kulfon tu robi? Przecież on jest jeszcze mniejszy od Adamka, tyle, że grubszy. Nie twierdzę, że "Góral" na pewno wygra, ale ma spore szanse. Estrada na pewno nie jest faworytem tej walki.
    Obserwuj wątek
      • Gość: endrju Estrada gotowy na Adamka IP: *.pia.abpl.pl 01.02.10, 23:13
        no i baty sie szykuja
      • Gość: Adam Szczerze? IP: *.acn.waw.pl 01.02.10, 23:46
        mam przeczucie graniczące z pewnością, że Estrada spuści Adamkowi taki łomot,
        że mu w pięty pójdzie. i to nie dlatego, że źle Adamkowi życzę. co to to nie -
        ale Tomek jest moim zdaniem za mały na tę kategorię wagową. obym się mylił.
        • Gość: Valandil Re: Szczerze? IP: *.trzebinia.mm.pl 02.02.10, 00:22
          No tak, tylko że właśnie ten kulfon jest jeszcze o 2 cm NIŻSZY od Adamka. Adamek waży w tej chwili ok. 100 kg. Estrada w podczas ostatniej swojej walki ważył ok 110 kg. Różnica nie aż tak wielka. Holyfield u szczytu swojej kariery też ważył poniżej 100 kg, a lał największych, i to w czasach, kiedy waga ciężka to była rzeczywiście królewska kategoria, nie takie żałosne popłuczyny jak teraz. Oczywiście nie porównuję Adamka do Holy'ego, ale Estrada to też nie Tyson. Przy tym nie wygląda, żeby miał jakiś szczególnie mocny cios, skoro na 20 wygranych walk udało mu się skończyć przed czasem zaledwie 4. Nigdy też jeszcze w swojej karierze nie walczył na dystansie 12 rund. Jestem daleki od jakichkolwiek kategorycznych stwierdzeń, kto wygra. Gdybym miał typować szanse, postawiłbym tak gdzieś 60:40 dla Adamka.
      • Gość: simon Estrada gotowy na Adamka IP: 212.76.37.* 02.02.10, 00:57
        Estrada, który ma watę zamiast pięści i raptem 4 wygrane przez KO ma być
        silniejszy od Adamka? Waga ciężka to kategoria dla dużych facetów? Pewnie tak,
        ale Estrada od Adamka jest niższy, a różnica jest taka, że do ringu wniesie
        pewnie z 8 kg tłuszczu więcej. Z tym przeskokiem kategorii to ja bym nie
        przesadzał. Adamek już wcześniej walczył z gośćmi ważącymi +90kg, i nie mam tu
        na myśli Gołoty.
      • Gość: loal Jaka Estrada takie występy. IP: *.euronet.net.pl 02.02.10, 05:33
        Dobrze że nie arena cyrkowa,jak w przypadku Gołoty.
      • Gość: Mati Wasze typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.10, 19:13
        Dawajcie swoje typy
        Będzie czad :) Jeśli ten Estrada jest szybszy od Adamka, Adamek i tak go
        pokona
      • Gość: lesiu Estrada gotowy na Adamka IP: 78.8.35.* 02.02.10, 20:36
        adamek nie nadaje się do boksu.estrada zmiecie go z ringu
        wszyscy adamka uważaja za jakiegoś wielkiego boksera.
        gołocie dał radę ale to była jego ostatnia wygrana walka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka