Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ligi regionalne i klubowe-pomysł

07.02.10, 16:02
    Czy nie uwazacie ze zle sie do tego zabieracie bo jak widze kowal na stronie
    glowne wiadomosc typu menadzerowie z kraowka i woj.mazowieckiego sa najlepsi
    to mnie skreca bez obrazy oczywiscie ale chodzi o to zeby te klasyfikacje
    inaczej liczyc bo jezeli w krakowie jest 5000 druzyn a np. w szczecinie 2000
    to jak szczecin ma miec wiecej punktow w tych liga o klasyfikacji powinno sie
    liczyc srednia punktow na dana druzyne w danej lidze klubowwej czy tam
    wojewockiej,jak myslicie??
    Obserwuj wątek
      • p_kozak tyż prawda 07.02.10, 18:24
        j.w.
      • bartiteam Re: Ligi regionalne i klubowe-pomysł 19.02.10, 10:49
        a mnie nie skręca bo z tego co pamiętam to w klasyfikacji zliczane są punkty
        tylko pierwszej setki rankingu, czyli stu najlepszych graczy z lig klubowych i
        stu z wojewódzkich...zatem szanse są wyrównane...owszem paradoksalnie niektóre
        województwa są mniejsze ale nie ma to wpływu na grę...bo przecież
        zainteresowanie grą w mniejszych województwach może być większe niż w tych
        dużych. Zazwyczaj prym wiodą hurtownicy ale to też inna para kaloszy...no i na
        koniec ligi klubowe...chyba nie jest winą organizatorów to że np. Lech Poznań ma
        więcej kibiców niż np. GKP Gorzów...z szacunkiem do obu drużyn(nie jestem
        kibicem żadnej z nich). Myślę że teraz rozwiałem choć trochę wątpliwości. Pozdro
        dla wszystkich prezesów i sukcesów w nowej edycji. Liga 08Piłkarzyki08 zaprasza
        do kolejnej edycji
        • grudek1993 Re: Ligi regionalne i klubowe-pomysł 22.02.10, 14:48
          kOWAL CZY MOGLBYS ODPOWIEDZIEC CZY Z TYM COS ZROBISZ!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka