Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal!

IP: 62.69.202.* 19.02.10, 07:56
    We czwartek???

Kogo wy zatrudniacie? Pisze się w czwartek.
    Obserwuj wątek
      • quosoo Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 08:13
        Gość portalu: melekhov napisał(a):

> We czwartek???
        >
        > Kogo wy zatrudniacie? Pisze się w czwartek.

Niby dlaczego?

poradnia.pwn.pl/lista.php?id=3612

www.polskieradio.pl/trojka/cowmowiepiszczy/artykul121379_w_czwartek_czy_we_czwartek.html
        • Gość: mscan Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: 195.245.213.* 19.02.10, 09:20
          Jak słyszę co robią z Polakami na Białorusi i mam niechęć do
          wszystkiego co białoruskie, to zaraz sobie przypominam że jest ktoś
          taki jak Aleksander Wierietielny...
          • Gość: realpolitiker Steczkowska chciała oddać medal?Nie wierzę! IP: 193.238.180.* 19.02.10, 19:49
        • Gość: Rocklin Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.nplay.net.pl 19.02.10, 10:01
          Bo nie ma takiego słowa w języku polskim jak we.

sjp.pwn.pl/lista.php?co=we
          "we zob. II w."
          • k-x Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 10:24
            Gość portalu: Rocklin napisał(a):

> Bo nie ma takiego słowa w języku polskim jak we.
            >
            a jest Rocklin? to na ch.j piszesz?
          • quosoo Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 10:41

> Bo nie ma takiego słowa w języku polskim jak we.

Rozumiem, że Ty mówisz: w dwoje, w wsi, w wtorek, w wrześniu?

> sjp.pwn.pl/lista.php?co=we
            > "we zob. II w."

www.polskieradio.pl/trojka/cowmowiepiszczy/artykul121379_w_czwartek_czy_we_czwartek.html
            • tim7 Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 11:13
              Hahahaha!! Dobre! :)
            • nowi-jka Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 11:35
              quosoo napisał:

> Gość portalu: Rocklin napisał(a):
              >
              > > Bo nie ma takiego słowa w języku polskim jak we.
              >
              > Rozumiem, że Ty mówisz: w dwoje, w wsi, w wtorek, w wrześniu?
              >
              > > sjp.pwn.pl/lista.php?co=we
              > > "we zob. II w."

Odwołując sie do Twojego zdródła. We stosujemy przed slowem na W a
              czawrtek zaczyna sie na literke C.
              Jak juz krytykujesz i jeszcze zródlo podajesz to je przeczytaj
              • quosoo Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 11:54
                > Jak juz krytykujesz i jeszcze zródlo podajesz to je przeczytaj

Link powyżej (do pwn.pl) pochodzi z cytatu z posta na którego
                odpowiadałem, a nie ode mnie (czy może od mnie?). Ja podałem
                wcześniej następujące źródła:

Cytuję za pierwszym z powyższych: "Można powiedzieć w czwartek i
                we czwartek: obie formy są poprawne, ale druga jest dużo
                rzadsza."

Drugie źródło idzie o krok dalej - poprawne są także "we wodzie"
                czy "we Wiedniu", ale nie są zalecane o ile celem nie jest
                podkreślenie regionalnego brzmienia wypowiedzi.
                • quosoo Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 11:55
                  Z sobie znanych przyczyn gazeta.pl postanowiła "zniknąć" moje linki:

www.polskieradio.pl/trojka/cowmowiepiszczy/artykul121379_w_czwartek_c
                  zy_we_czwartek.html
                  • Gość: uuuuuuuu Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.c194.msk.pl 19.02.10, 17:37
                    quosoo napisał:

> Z sobie znanych przyczyn gazeta.pl postanowiła "zniknąć" moje link
                    a g...o prawda
                    nie potrafisz podac prawidlowo linkow
          • Gość: prof.Miodek Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.home.aster.pl 19.02.10, 11:45
            We czwartek jest jak najbardziej poprawne.
          • Gość: Perkele-trolle Pojadłeś? IP: *.ists.pl 19.02.10, 13:44
            A we wtorek jadłeś obiad?
      • Gość: dd Porządny z niego Rosjanin IP: 80.240.172.* 19.02.10, 08:13
        Wypadało by go w kraju jakoś uchonorować, dać choćby jakiś medal za
        ponad 10 lat szkolenia naszej wybitnej zawodniczki
        • tim7 Re: Porządny z niego Rosjanin 19.02.10, 11:17
          Możesz być pewny, że Prezydent już wstawił wodę na herbatę i
          zaproszenia już czekają w kancelarii na wysłanie. Mały grubasek
          przecież uwielbia świecić światłem odbitym, skoro własnego nie
          potrafi wytwarzać...
      • Gość: Baca Piękny gest! IP: *.flashnet.pl 19.02.10, 08:15
        Bo współpraca w zespole dziś się liczy
      • Gość: Baca Piękny gest! IP: *.flashnet.pl 19.02.10, 08:17
        Bo współpraca w zespole się liczy
      • Gość: y.y Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: 195.117.118.* 19.02.10, 08:19
        Obie formy są poprawne, językoznawco od siedmiu boleści
      • Gość: ... Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! IP: 82.160.24.* 19.02.10, 08:20
        ehh jestescie chyba mistrzami tworzenia 10 artykulow z 1 wywiadu lub 2.
        a jak powie ze lubi psy Husky, to tez stworzycie oddzielnmy artykul o tym ?

• Gość: viper Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.02.10, 08:28
        dokładnie to samo chciałem im napisać :) Jak ludzie mają się nauczyć dobrze
        pisać jak redaktor sam nie daje dobrego przykładu. Powtarzam NIE piszemy "We
        czwartek" tylko "w czwartek" a przedrostek 'we' uzywamy tylko przy wyrazie
        'wtorek' - "we wtorek"
        • Gość: y.y I "w", i "we" Czwartek, Panowie "językoznawcy" IP: 195.117.118.* 19.02.10, 08:37
          Zanim zaczniesz kogoś poprawiać, zweryfikuj fakty. Obie formy są poprawne, tyle,
          że jedna jest rzadziej używana. Rzadziej nie znaczy jednak źle.

Źródło nr 1: poradnia.pwn.pl/lista.php?id=3612
          Źródło nr 2: so.pwn.pl/lista.php?co=czwartek

Jak nie wiesz, nie poprawiaj, bo bzdury opowiadasz i ludzi w błąd wprowadzasz.
        • Gość: lol Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: 87.239.192.* 19.02.10, 08:37
          ślepok naucz się czytac. ;p
        • Gość: ontos2 Mylisz się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 08:46
          Obie formy są poprawne. Po drugie rzecz dotyczy pewnego zjawiska sportowego.
          Brawo Justyna!
        • Gość: Pawel Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.chello.pl 19.02.10, 08:48
          Tu już nawet nie ma co się załamywać nad nieznajomością własnego języka, ani nad
          takim poziomem pewności siebie, że aż na publicznym forum udziela się błędnych
          rad. Ale przecież to już wyjaśniano wyżej kilkukrotnie. Czytanie też sprawia
          problem?
        • quosoo Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 09:32
          > a przedrostek 'we' uzywamy tylko przy wyrazie 'wtorek' - "we
          wtorek"

Mhmm. A 'we dwoje', 'we wrześniu'? Dlaczego niby tylko wtorek miałby
          być uprzywilejowany? Zdaje się, że nie masz pojęcia o czym piszesz,
          a reguły tworzysz na podstawie tego co Ci akurat przyszło do głowy.
          Ja wcześniej w tym wątku przytoczyłem kilka źródeł na potwierdzenie,
          że 'we czwartek' to forma poprawna. Znamienne jest to, że Ci którzy
          twierdzą inaczej nie podpierają się żadnymi źródłami.
          • mamagra Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 18:18
            quosoo, daj spokój tym specjalistom, znawcom języka polskiego. To są ci, którym
            się wydaje, że poznawszy litery znają j. polski. Dziwię się tylko tępemu uporowi
            tych znawców. No cóż, taka jest natura wielu naszych rodaków. Im mniej maja do
            powiedzenia, tym więcej mówią. Nie bez powodu mówi się, że Polacy najlepiej
            znają się na medycynie, prawie i ekonomii a teraz widzę, że ambicja nie pozwala
            niektórym zapomnieć o j. polskim. Pozdrawiam.
        • k-x Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 10:12
          Gość portalu: viper napisał(a):

> dokładnie to samo chciałem im napisać :) Jak ludzie mają się
          nauczyć dobrze pisać jak redaktor sam nie daje dobrego przykładu.
          Powtarzam NIE piszemy "We czwartek" tylko "w czwartek" a
          przedrostek 'we' uzywamy tylko przy wyrazie 'wtorek' - "we wtorek"

następny mundrol z koziej wólki
      • Gość: djnorbi Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! IP: *.pwrnet.pwr.wroc.pl 19.02.10, 08:36
        tytuł jak w fakcie, GW się stacza coraz bardziej
      • Gość: Maciek Chora na ASTMĘ?! IP: 213.77.0.* 19.02.10, 08:41
        Ojojoj biedna Norweżka, ma astmę. A czym się leczy astmę? EPO, CERA, sterydy.
        Dziwnym trafem kolarze zawodowi też często "mają astmę".
        • Gość: Sven Re: Chora na ASTMĘ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 08:46
          Na taką astmę to tylko silna "leki" pomagają. A, że przy okazji poprawia się
          wydolność, to takie ich działanie uboczne.
          • Gość: (nie)wierny kibic Re: Chora na ASTMĘ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 08:57
            Dobrze,że Justysia nie ma astmy. Pewnikiem byś jej nie dał startować, albo niech
            się dusi w imię fair play.
            Co wy za głupoty wypisujecie!!!!

• Gość: piter Re: Chora na ASTMĘ?! IP: *.chello.pl 19.02.10, 14:04
              He, he, he, aleś naiwny.
              Od czasu, kiedy po zgłoszeniu komisji antydopingowej astmę można
              legalnie leczyć sterydami, co drugi wyczynowy sportowiec
              jest ciężko chory na astmę. Istna epidemia
      • Gość: n Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! IP: *.ghnet.pl 19.02.10, 08:46
        Pani Justyna plecie trochę co jej ślina na język przyniesie. Może z czasem jej
        dyplomacja dorośnie do jej poziomu wyników sportowych, oby.
        • Gość: egon za to małysz to szczyt elokwencji :) IP: 157.166.216.* 19.02.10, 09:27
          tego to można słuchać niczym Miłosza, od Kowalczyk to się odfajkuj i
          pilnuj dekarza
      • kalam07 Lewa astma u norweżki 19.02.10, 08:50
        coraz częstszy standard na ''legalny'' doping
      • Gość: (nie)wierny kibic Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 08:53
        NIE LUBIĘ KOWALCZYK!!! Jest zarozumiała, pyskata i nadęta. Co to za żarcik z
        tą astmą??? I docinki o trasie? I o słoweńskim technicznym??? Nie wróżę
        sympatii w środowisku. Jeszcze dodam (ponieważ jej nie lubię to nie będę
        ściemniał) że jest brzydka jak noc.
        • Gość: prawdziwy kibic Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: 195.117.118.* 19.02.10, 09:07
          A ja lubię. A Ty jesteś pyskatym i nadętym napinaczem. Z tą astmą to nie żaden
          żart, Kowalczyk ewidentnie oddaje szacunek zwyciężczyni. A o trasie i skandalu z
          delegatem FIS miała całkowitą rację, więc nie chrzań głupot.
        • Gość: zzz Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.171.127.130.static.crowley.pl 19.02.10, 09:08
          a siebie lubisz, czy tez masz z tym problemy?

piękności ty moja!
        • Gość: menka Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.chello.pl 19.02.10, 09:08
          mocny argument. "brzydka jak noc"... bo uroda faktycznie w sporcie liczy sie na
          rowni z wynikami :/
          • Gość: (nie)wierny kibic Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 09:24

Rozumiem waszą frustrację. Okay sypię głowę popiołem- JUSTYNA JESTEŚ WIELKA!
            JESTEŚ BEZ SKAZY! POPROSZĘ BURMISTRZA O POMNIK!
            • Gość: zzz Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.171.127.130.static.crowley.pl 19.02.10, 10:04
              dla siebie ten pomnik? no tak, to zrozumiałe.
              • Gość: uio Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: 83.238.95.* 19.02.10, 11:56
                dobrze ci idzie zgrywanie idioty
        • Gość: Bryzgacz Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.raks.pl 19.02.10, 09:30
          Noc może być piękna. Ale ty dzieciaku chyba jeszcze nie masz o tym pojęcia...
          • Gość: (nie)wierny kibic Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 10:05
            Chyba, że polarna:) Piękność- kwestia gustu. Mi się nie podoba, ale jak
            odszczeka te swoje docinki, to może doszukam się w niej urody.
            ps.a ty ciągle to robisz po ciemku?
            • Gość: tede Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 11:48
              "ci sie" nie podoba - a nie każedemu bucowi musi się podobać -
              ludzie pewni swego nie mają kompleksów , niestety tobie to nie
              grozi . Na razie proponuję wziąć się za gramatykę i ortografię , bo
              przykro się to czyta .
              • bladytylek Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 12:43
                Tak, zgadza się. Mam kompleksy. Ortografia, gramatyka cóż... pięta, eee co tam
                pięta, noga achillesowa. Będę się starał dbać o poprawność językową, fleksyjna,
                składniową i w ogóle. Przecież nic z tego nie można zrozumieć co napisałem!
                A Justyna, no cóż, fajna babka, szczera, bezpośrednia więc doceni mój
                subiektywny osąd nad jej urodą. Taki "żarcik" jak ten jej z astmą.
        • Gość: rgr Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.chello.pl 19.02.10, 09:42
          najśmieszniejsze ze jedzie po innych panna, ktora sama byla zawieszona za
          przyjmowanie nielegalnych srodkow
          obysmy sie ktoregos dnia nie zdziwili, jak krolowa nart znow wpadnie
          i zgadzam sie, panna jest meganiesympatyczna
          malysz moze tez nie jest mistrzem polskiej mowy, ale przynajmniej nie zadziera
          nosa a ta jeszcze zanim cokolwiek osiagnela juz sie uwazala za niewiadomo co
          niech zdobedzie worek medali, bo polska w zimowych igrzyskach zawsze przedzie
          cienko, ale jej samej jakos szczegolnie dobrze nie zycze, w sumie przydalalby
          sie pannicy lekcja pokory
          • k-x Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 10:19
            w sumie przydalalby sie pannicy lekcja pokory

bądź sobie ty pokorny całe życie, zginaj kark niewolniku, kłaniaj
            sie nisko, schodź z drogi...
            • Gość: tede Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 11:52
              jej sukcesy i kasa nie zalezy od takich jak ty , to może zajmuj się
              np. sprawnymi inaczej , nik tu nikogo do niczego nie zmusza , lubię
              ludzi pewnych siebie Kowalczyk , Adamek dążących pewnie do
              wyznaczonego celu , a nie urodzonych w środę popielcową i wiecznie
              przegranych jak Gołota .
        • Gość: fucktheduck Komentarze o astmie - faktycznie bezczelne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 09:50
          Niech raczej popracuje nad techniką pokonywania wiraży - kto
          widział, ten wie. Rywalka cyknęła ją jak chciała, a p. Justyna w
          każdym biegu prezentowała na tym zakręcie styl "ratuj się, kto
          może". A czy komuś wydaje się sympatyczna, a komuś nie - kogo to
          obchodzi ?
          • Gość: tede Re: Komentarze o astmie - faktycznie bezczelne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 12:01
            No cóż powiedziała to co większość interesujących się sportem wie o
            tak zwanym legalnym dopingu , które dopuszczają stosowanie środków
            farmakologicznych , zabronionych dla zdrowych zawodników , czyż w
            kolarstwie szosowym wielokrotny zwycięzca Amstrong nie ma tej
            przewagi na zdrowymi rywalami , że stosuje farmakologię , a jego
            przeciwnicy są tego pozbawieni , tylko w jednym sezonie w którym
            niemiec Urlich stosował farmakologię niedozwoloną nawiązał
            równorzędną walkę z Amstrongiem . A jeżeli wiesz co to astma , to
            chyba zdajesz sobie sprawę co znaczy taki wysiłek w sprincie , skoro
            zatyka oddech normalnemu zdrowemu człowiekowi , a co dopiero
            astmatykowi , a że norweżki i Finki stosuję takie triki nagminnie to
            nie dziw się wypowiedzi Kowalczyk .
          • Gość: Toni Re: Komentarze o astmie - faktycznie bezczelne. IP: *.167.216.81.static.h.siw.siwnet.net 19.02.10, 12:34
            Efekt waskich specjalizacji narciarskich. Norwezka uprawiala narciarstwo
            zjazdowe i wykorzystala umiejetnosci pokonujac zakret slalomowo. Podobnie Ania
            Person nie opanowala ustawienia do ladowania po nieco skosnym wyskoku, co wielu
            innych narciarzy "wolnych" by opanowalo bez zadnych emocji. W ramach ogolnych
            treningow powinny troche sie pobawic innymi nartami.
        • Gość: nawet_jestem_fanem Spoko laska IP: 109.243.184.* 19.02.10, 10:15
          Fajna babka, otwarta, szczera bezkompromisowa i te jej komentarze - rewelacja.
          Dobrze ze o tym mówi. Wtedy wiemy jak jest: trasa beznadziejna ale Kowalczyk mówiła. I to Słowencowi.
          Bjorgen wygrała? Ale łyka EPA i inne "wspomagacze" na niby chorobę i nie ma co tego ukrywac, raczej należy z gracją to wytknąc lub przynajmniej napomnkąc - tak jak czyni Kowalczyk. Jak jest chora to powinna startowac w paraolimpiadzie. Za kilka lat całe podium w biegach, w kolarstwie bedzie okupowane przez "astmatyków" Cud panie, normalnie cud.
          Zarozumiała???? Człowiek sukcesu musi być zarozumiały i wrecz nieco butny wobec otoczenia natury, jestem najlepszy moge wszystko, co tam taka górka. Chcecie zakompleksioną gęś? Wg mnie jest raczej pozytywnie zaprogramowana na sukces. A wszystkie zdarzenia i migawki dookołastartowe, zwłaszcza poza jakismis mistrzostwami itp wskazują że dziewczyna jest b.zrownowazona i spokojna i żadna sodówa jej do głowy nie uderza.
          • Gość: (nie)wierny kibic Re: Spoko laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 10:45
            Odwróć sytuację i zapytaj sam siebie, gdyby to NASZA Justyna z tą ciężką chorobą
            astmą (choć tak nie wygląda- tak mówiłyby rywalki) dobiegłaby pierwsza. I co?
            Być może wyglądałoby to tak: brawo! brawo! pani Justyno mimo przeciwności losu,
            choroby, mimo, że już lekarze, że rodzina odradzali- nie jedź, odpuść sobie,
            wyczynowy sport nie dla Ciebie, nie! Justyna, ONA się uparła, ach jakże ona jest
            uparta, morderczy trening, MIMO choroby, wbrew kaszlom, duszności i JEST ZŁOTO,
            ach, jakie to szczęście, jakichże to Człowiek, jaka Osobowść. A że, na
            norweskich portalach by pisali, że astma, że sterydy, że lewy doping? Oszczercy!
            Zazdrośnicy... tak, wiem to bdybadologia, ale ludzie znajdzcie umiar, cieszmy
            się ale oddajmy też sprawiedliwość słabości naszej SPORTSMENKI, może to pomoże?
            Od szczerości do bezczelnośći tylko jeden mały kroczek, pani Justyna zdaje się
            go przekraczać. Wstydzę się za nią, teraz, ale jej (broń mnie Panie Boże) nie
            skreślam.
            • Gość: tede Re: Spoko laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 12:06
              do (nie)wierny kibic - ale skoro to wszyscy wiedzą że ta biedna
              astmatyczka to symulantka , to za co ci wstyd - za słowa prawdy o
              oszustwie , że zdobyła w różnych zawodach tyle medali , a tu zagraża
              je w ostaniej sznsie na zdobycie olimpijskiego złota jakaś polka i
              słowenka , nie ośmieszaj się .
              • Gość: (nie)wierny kibic Re: Spoko laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 13:09
                Wszyscy wiedzą? Ja nie wiem, że symuluje. A jeśli Norweżka symuluje, bierze
                sterydy i w ogóle koks, koks, koks to wytłumacz mi proszę dlaczego Kowalczyk
                SZCZERZE jej gratuluje złota? Czy ty byś szczerze gratulował i jednocześnie
                puszczał oczko do prasy z oskarżeniami o nieuczciwe wspomaganie? Albo walisz
                prosto z mostu, konsekwentnie i do końca, albo siedzisz cicho, powstrzymujesz
                się od komentarzy i się nie OŚMIESZASZ.
        • Gość: ha Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.10, 12:11
          Z tą astmą ???? Ciekawe czy ona rzeczywiście istnieje ! ?? Nowe
          sposoby na legalne dopingi to choroby przewlekłe objawowe. Astmę
          trudno zmierzyć, a objawy? Każdy może poudawać kaszel, a potem
          legalnie powdychać sobie sterydy na rozszerzenie płuc. Coraz więcej
          sportowców jest "chorych" i cudownie zwycięża, a to słynny kolarz,a
          to znany koszykarz, był nawet spory artykuł bodajże we wprost na
          ten temat. Naprawdę chory człowiek nie narażałby się i rzucił
          intensywny sport...
      • Gość: falszywiec Nie da sie jej lubić IP: 82.160.206.* 19.02.10, 08:54
        W tej Kowalczyk jest coś takiego, że nie da się jej lubić. Wy też tak czujecie?
        • Gość: Lopez Da się IP: 195.117.118.* 19.02.10, 09:04
          Nie, nie czujemy
        • Gość: corran Re: Nie da sie jej lubić IP: *.ip.netia.com.pl 19.02.10, 09:05
          Nie, nie czujemy tak. Ja natomiast czuję, że zwyczajnie zazdrościsz,
          bo wiesz, że niczego takiego w całym życiu nie osiągniesz. Taki los,
          pogódź się z tym.
        • Gość: menka Re: Nie da sie jej lubić IP: *.chello.pl 19.02.10, 09:07
          a wedlug mnie jest calkiem inaczej - da się ją lubić, bo w przeciwienstwie do
          wiekszosci sportowcow mowi szczerze to co mysli, jest otwarta i nie sypie
          banałami w kazdym wywiadzie. a to bardzo cenie u sportowcow.
          • Gość: egon za to małysza da się nie lubić IP: 157.166.216.* 19.02.10, 09:29
            ot za jego pyszałkowatość choćby i fałsz
          • Gość: (nie)wierny kibic Re: Nie da sie jej lubić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 09:34
            Taki np. Małysz sypie banałami? Albo Majewski? Popatrz na to z dystansu.
        • Gość: Rocklin Re: Nie da sie jej lubić IP: *.nplay.net.pl 19.02.10, 10:08
          Ja jej nie lubię.
          • k-x Re: Nie da sie jej lubić 19.02.10, 10:26

> Ja jej nie lubię.

ciebie ktoś lubi?
        • k-x Re: Nie da sie jej lubić 19.02.10, 10:20
          Nie, wręcz przeciwnie
        • Gość: zwykły Re: nie, tylko fałszywce tak mają. IP: *.23.54.194.generacja.pl 19.02.10, 10:44
        • jeg_vil_ha_loff Re: Nie da sie jej lubić 19.02.10, 13:08
          Gość portalu: falszywiec napisał(a):

> W tej Kowalczyk jest coś takiego, że nie da się jej lubić. Wy też tak czujecie?

Nie.
        • Gość: Kama Re: Nie da sie jej lubić IP: 83.238.201.* 19.02.10, 14:38
          A ty siebie lubisz?
      • Gość: Minus Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 09:09
        Cieszę się z drugiego medalu dla Polski ale nie cieszę się, że
        zdobyła go Kowalczyk. Strasznie niesympatyczna osoba, która ma jad w
        języku
        • Gość: xc Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: 91.215.33.* 19.02.10, 09:13
          odbierz jej medal za to, że jest niesympatyczna
        • k-x Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 10:21
          jad to ty masz żałosna mała kreaturko fałszywa.
        • Gość: alabama Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: 94.254.178.* 19.02.10, 10:25
          To jest prawidłowością,że osoby otwarte,szczere,uśmiechnięte,osiągające sukces
          swoją ciężką pracą budzą niechęć i sprzeciw wszelkiej maści malkontentów i
          nieudaczników. Kundelki ujadają a Justyna pojedzie dalej.
        • Gość: niebieska Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 10:29
          > Cieszę się z drugiego medalu dla Polski ale nie cieszę się, że
          > zdobyła go Kowalczyk. Strasznie niesympatyczna osoba, która ma jad w
          > języku
          To widać lubisz się umartwiać, skoro czytasz artykuły o niej. Masochista jakiś,
          czy co?
      • Gość: Janek Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! IP: *.polskieradio.pl 19.02.10, 09:11
        a ja sobie słucham transmisji ze srebrnego biegu Justyny!
        www.polskieradio.pl/sport/vancouver/wiadomosci/artykul138483.html Oby
        dzisiaj złoto!
      • heraldek [...] 19.02.10, 09:12
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • woytaski Żenada z tym postem... 19.02.10, 09:25
          heraldek, ty taki głupi jesteś, czy ktoś Ci kazał?
          Żenada - kompletna żenada...
      • marekg12 Justyna zmarnowała już dwie szanse na złoto.. 19.02.10, 09:26
        Wszystko w tym roku stało pod znakiem Olimpiady?
        • Gość: antymysz małysz zmarnuje trzy szanse na złoto IP: 157.166.216.* 19.02.10, 09:30
          nigdy go nie zdobędzie bo jest cienias
        • Gość: P Widzisz Mareczku, a ty ile szans straciłeś IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.10, 10:19
          Codziennie kilka lub kilkanaście szans na złoto w dowolnej konkurencji.
      • ermellina Nikt inny z Polaków nie ma szans na złoto 19.02.10, 09:28
      • katimos Polska ekipa olimpijska powinna liczyć dwie osoby 19.02.10, 09:30
        Małysz i Kowalczyk
      • adam81w Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! 19.02.10, 09:36
        :)
      • ekst-aza TVP pie...,że 30 miejsce to sukces 19.02.10, 09:39
      • 333a3 Reszta naszej ekipy olimpijskiej,to o dupe rozbić 19.02.10, 09:44
      • Gość: zaza Powinna w paraolimpiadach startować IP: *.euronet.net.pl 19.02.10, 09:46
        Powinna w paraolimpiadach startować ta astmatyczka z Norwegii.
        • jahortus Re: Powinna w paraolimpiadach startować 19.02.10, 09:59
          popieram! wszyscy astmatyczni i "astmatyczni" sportowcy
          na legalnym dopingu powinni startować w paraolimpiadach
      • Gość: lelek45 Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! IP: 193.0.242.* 19.02.10, 10:05
        Kolejne bedzie zloto!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka