Gość: melekhov IP: 62.69.202.* 19.02.10, 07:56 We czwartek??? Kogo wy zatrudniacie? Pisze się w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quosoo Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 08:13 Gość portalu: melekhov napisał(a): > We czwartek??? > > Kogo wy zatrudniacie? Pisze się w czwartek. Niby dlaczego? poradnia.pwn.pl/lista.php?id=3612 www.polskieradio.pl/trojka/cowmowiepiszczy/artykul121379_w_czwartek_czy_we_czwartek.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mscan Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: 195.245.213.* 19.02.10, 09:20 Jak słyszę co robią z Polakami na Białorusi i mam niechęć do wszystkiego co białoruskie, to zaraz sobie przypominam że jest ktoś taki jak Aleksander Wierietielny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realpolitiker Steczkowska chciała oddać medal?Nie wierzę! IP: 193.238.180.* 19.02.10, 19:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocklin Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.nplay.net.pl 19.02.10, 10:01 Bo nie ma takiego słowa w języku polskim jak we. sjp.pwn.pl/lista.php?co=we "we zob. II w." Odpowiedz Link Zgłoś
k-x Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 10:24 Gość portalu: Rocklin napisał(a): > Bo nie ma takiego słowa w języku polskim jak we. > a jest Rocklin? to na ch.j piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 10:41 Gość portalu: Rocklin napisał(a): > Bo nie ma takiego słowa w języku polskim jak we. Rozumiem, że Ty mówisz: w dwoje, w wsi, w wtorek, w wrześniu? > sjp.pwn.pl/lista.php?co=we > "we zob. II w." poradnia.pwn.pl/lista.php?id=3612 www.polskieradio.pl/trojka/cowmowiepiszczy/artykul121379_w_czwartek_czy_we_czwartek.html Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 11:13 Hahahaha!! Dobre! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 11:35 quosoo napisał: > Gość portalu: Rocklin napisał(a): > > > Bo nie ma takiego słowa w języku polskim jak we. > > Rozumiem, że Ty mówisz: w dwoje, w wsi, w wtorek, w wrześniu? > > > sjp.pwn.pl/lista.php?co=we > > "we zob. II w." Odwołując sie do Twojego zdródła. We stosujemy przed slowem na W a czawrtek zaczyna sie na literke C. Jak juz krytykujesz i jeszcze zródlo podajesz to je przeczytaj Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 11:54 > Jak juz krytykujesz i jeszcze zródlo podajesz to je przeczytaj Link powyżej (do pwn.pl) pochodzi z cytatu z posta na którego odpowiadałem, a nie ode mnie (czy może od mnie?). Ja podałem wcześniej następujące źródła: poradnia.pwn.pl/lista.php?id=3612 www.polskieradio.pl/trojka/cowmowiepiszczy/artykul121379_w_czwartek_czy_we_czwartek.html Cytuję za pierwszym z powyższych: "Można powiedzieć w czwartek i we czwartek: obie formy są poprawne, ale druga jest dużo rzadsza." Drugie źródło idzie o krok dalej - poprawne są także "we wodzie" czy "we Wiedniu", ale nie są zalecane o ile celem nie jest podkreślenie regionalnego brzmienia wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 11:55 Z sobie znanych przyczyn gazeta.pl postanowiła "zniknąć" moje linki: poradnia.pwn.pl/lista.php?id=3612 www.polskieradio.pl/trojka/cowmowiepiszczy/artykul121379_w_czwartek_c zy_we_czwartek.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuuuu Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.c194.msk.pl 19.02.10, 17:37 quosoo napisał: > Z sobie znanych przyczyn gazeta.pl postanowiła "zniknąć" moje link a g...o prawda nie potrafisz podac prawidlowo linkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof.Miodek Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.home.aster.pl 19.02.10, 11:45 We czwartek jest jak najbardziej poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perkele-trolle Pojadłeś? IP: *.ists.pl 19.02.10, 13:44 A we wtorek jadłeś obiad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Porządny z niego Rosjanin IP: 80.240.172.* 19.02.10, 08:13 Wypadało by go w kraju jakoś uchonorować, dać choćby jakiś medal za ponad 10 lat szkolenia naszej wybitnej zawodniczki Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Porządny z niego Rosjanin 19.02.10, 11:17 Możesz być pewny, że Prezydent już wstawił wodę na herbatę i zaproszenia już czekają w kancelarii na wysłanie. Mały grubasek przecież uwielbia świecić światłem odbitym, skoro własnego nie potrafi wytwarzać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Piękny gest! IP: *.flashnet.pl 19.02.10, 08:15 Bo współpraca w zespole dziś się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Piękny gest! IP: *.flashnet.pl 19.02.10, 08:17 Bo współpraca w zespole się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: 195.117.118.* 19.02.10, 08:19 Obie formy są poprawne, językoznawco od siedmiu boleści poradnia.pwn.pl/lista.php?id=3612 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! IP: 82.160.24.* 19.02.10, 08:20 ehh jestescie chyba mistrzami tworzenia 10 artykulow z 1 wywiadu lub 2. a jak powie ze lubi psy Husky, to tez stworzycie oddzielnmy artykul o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viper Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.02.10, 08:28 dokładnie to samo chciałem im napisać :) Jak ludzie mają się nauczyć dobrze pisać jak redaktor sam nie daje dobrego przykładu. Powtarzam NIE piszemy "We czwartek" tylko "w czwartek" a przedrostek 'we' uzywamy tylko przy wyrazie 'wtorek' - "we wtorek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y I "w", i "we" Czwartek, Panowie "językoznawcy" IP: 195.117.118.* 19.02.10, 08:37 Zanim zaczniesz kogoś poprawiać, zweryfikuj fakty. Obie formy są poprawne, tyle, że jedna jest rzadziej używana. Rzadziej nie znaczy jednak źle. Źródło nr 1: poradnia.pwn.pl/lista.php?id=3612 Źródło nr 2: so.pwn.pl/lista.php?co=czwartek Jak nie wiesz, nie poprawiaj, bo bzdury opowiadasz i ludzi w błąd wprowadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: 87.239.192.* 19.02.10, 08:37 ślepok naucz się czytac. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Mylisz się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 08:46 Obie formy są poprawne. Po drugie rzecz dotyczy pewnego zjawiska sportowego. Brawo Justyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.chello.pl 19.02.10, 08:48 Tu już nawet nie ma co się załamywać nad nieznajomością własnego języka, ani nad takim poziomem pewności siebie, że aż na publicznym forum udziela się błędnych rad. Ale przecież to już wyjaśniano wyżej kilkukrotnie. Czytanie też sprawia problem? Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 09:32 > a przedrostek 'we' uzywamy tylko przy wyrazie 'wtorek' - "we wtorek" Mhmm. A 'we dwoje', 'we wrześniu'? Dlaczego niby tylko wtorek miałby być uprzywilejowany? Zdaje się, że nie masz pojęcia o czym piszesz, a reguły tworzysz na podstawie tego co Ci akurat przyszło do głowy. Ja wcześniej w tym wątku przytoczyłem kilka źródeł na potwierdzenie, że 'we czwartek' to forma poprawna. Znamienne jest to, że Ci którzy twierdzą inaczej nie podpierają się żadnymi źródłami. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagra Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 18:18 quosoo, daj spokój tym specjalistom, znawcom języka polskiego. To są ci, którym się wydaje, że poznawszy litery znają j. polski. Dziwię się tylko tępemu uporowi tych znawców. No cóż, taka jest natura wielu naszych rodaków. Im mniej maja do powiedzenia, tym więcej mówią. Nie bez powodu mówi się, że Polacy najlepiej znają się na medycynie, prawie i ekonomii a teraz widzę, że ambicja nie pozwala niektórym zapomnieć o j. polskim. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
k-x Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 10:12 Gość portalu: viper napisał(a): > dokładnie to samo chciałem im napisać :) Jak ludzie mają się nauczyć dobrze pisać jak redaktor sam nie daje dobrego przykładu. Powtarzam NIE piszemy "We czwartek" tylko "w czwartek" a przedrostek 'we' uzywamy tylko przy wyrazie 'wtorek' - "we wtorek" następny mundrol z koziej wólki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djnorbi Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! IP: *.pwrnet.pwr.wroc.pl 19.02.10, 08:36 tytuł jak w fakcie, GW się stacza coraz bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Chora na ASTMĘ?! IP: 213.77.0.* 19.02.10, 08:41 Ojojoj biedna Norweżka, ma astmę. A czym się leczy astmę? EPO, CERA, sterydy. Dziwnym trafem kolarze zawodowi też często "mają astmę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: Chora na ASTMĘ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 08:46 Na taką astmę to tylko silna "leki" pomagają. A, że przy okazji poprawia się wydolność, to takie ich działanie uboczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)wierny kibic Re: Chora na ASTMĘ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 08:57 Dobrze,że Justysia nie ma astmy. Pewnikiem byś jej nie dał startować, albo niech się dusi w imię fair play. Co wy za głupoty wypisujecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Chora na ASTMĘ?! IP: *.chello.pl 19.02.10, 14:04 He, he, he, aleś naiwny. Od czasu, kiedy po zgłoszeniu komisji antydopingowej astmę można legalnie leczyć sterydami, co drugi wyczynowy sportowiec jest ciężko chory na astmę. Istna epidemia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! IP: *.ghnet.pl 19.02.10, 08:46 Pani Justyna plecie trochę co jej ślina na język przyniesie. Może z czasem jej dyplomacja dorośnie do jej poziomu wyników sportowych, oby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon za to małysz to szczyt elokwencji :) IP: 157.166.216.* 19.02.10, 09:27 tego to można słuchać niczym Miłosza, od Kowalczyk to się odfajkuj i pilnuj dekarza Odpowiedz Link Zgłoś
kalam07 Lewa astma u norweżki 19.02.10, 08:50 coraz częstszy standard na ''legalny'' doping Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)wierny kibic Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 08:53 NIE LUBIĘ KOWALCZYK!!! Jest zarozumiała, pyskata i nadęta. Co to za żarcik z tą astmą??? I docinki o trasie? I o słoweńskim technicznym??? Nie wróżę sympatii w środowisku. Jeszcze dodam (ponieważ jej nie lubię to nie będę ściemniał) że jest brzydka jak noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy kibic Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: 195.117.118.* 19.02.10, 09:07 A ja lubię. A Ty jesteś pyskatym i nadętym napinaczem. Z tą astmą to nie żaden żart, Kowalczyk ewidentnie oddaje szacunek zwyciężczyni. A o trasie i skandalu z delegatem FIS miała całkowitą rację, więc nie chrzań głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.171.127.130.static.crowley.pl 19.02.10, 09:08 a siebie lubisz, czy tez masz z tym problemy? piękności ty moja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menka Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.chello.pl 19.02.10, 09:08 mocny argument. "brzydka jak noc"... bo uroda faktycznie w sporcie liczy sie na rowni z wynikami :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)wierny kibic Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 09:24 Rozumiem waszą frustrację. Okay sypię głowę popiołem- JUSTYNA JESTEŚ WIELKA! JESTEŚ BEZ SKAZY! POPROSZĘ BURMISTRZA O POMNIK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.171.127.130.static.crowley.pl 19.02.10, 10:04 dla siebie ten pomnik? no tak, to zrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uio Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: 83.238.95.* 19.02.10, 11:56 dobrze ci idzie zgrywanie idioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryzgacz Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.raks.pl 19.02.10, 09:30 Noc może być piękna. Ale ty dzieciaku chyba jeszcze nie masz o tym pojęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)wierny kibic Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 10:05 Chyba, że polarna:) Piękność- kwestia gustu. Mi się nie podoba, ale jak odszczeka te swoje docinki, to może doszukam się w niej urody. ps.a ty ciągle to robisz po ciemku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 11:48 "ci sie" nie podoba - a nie każedemu bucowi musi się podobać - ludzie pewni swego nie mają kompleksów , niestety tobie to nie grozi . Na razie proponuję wziąć się za gramatykę i ortografię , bo przykro się to czyta . Odpowiedz Link Zgłoś
bladytylek Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 12:43 Tak, zgadza się. Mam kompleksy. Ortografia, gramatyka cóż... pięta, eee co tam pięta, noga achillesowa. Będę się starał dbać o poprawność językową, fleksyjna, składniową i w ogóle. Przecież nic z tego nie można zrozumieć co napisałem! A Justyna, no cóż, fajna babka, szczera, bezpośrednia więc doceni mój subiektywny osąd nad jej urodą. Taki "żarcik" jak ten jej z astmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgr Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.chello.pl 19.02.10, 09:42 najśmieszniejsze ze jedzie po innych panna, ktora sama byla zawieszona za przyjmowanie nielegalnych srodkow obysmy sie ktoregos dnia nie zdziwili, jak krolowa nart znow wpadnie i zgadzam sie, panna jest meganiesympatyczna malysz moze tez nie jest mistrzem polskiej mowy, ale przynajmniej nie zadziera nosa a ta jeszcze zanim cokolwiek osiagnela juz sie uwazala za niewiadomo co niech zdobedzie worek medali, bo polska w zimowych igrzyskach zawsze przedzie cienko, ale jej samej jakos szczegolnie dobrze nie zycze, w sumie przydalalby sie pannicy lekcja pokory Odpowiedz Link Zgłoś
k-x Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 10:19 w sumie przydalalby sie pannicy lekcja pokory bądź sobie ty pokorny całe życie, zginaj kark niewolniku, kłaniaj sie nisko, schodź z drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 11:52 jej sukcesy i kasa nie zalezy od takich jak ty , to może zajmuj się np. sprawnymi inaczej , nik tu nikogo do niczego nie zmusza , lubię ludzi pewnych siebie Kowalczyk , Adamek dążących pewnie do wyznaczonego celu , a nie urodzonych w środę popielcową i wiecznie przegranych jak Gołota . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fucktheduck Komentarze o astmie - faktycznie bezczelne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 09:50 Niech raczej popracuje nad techniką pokonywania wiraży - kto widział, ten wie. Rywalka cyknęła ją jak chciała, a p. Justyna w każdym biegu prezentowała na tym zakręcie styl "ratuj się, kto może". A czy komuś wydaje się sympatyczna, a komuś nie - kogo to obchodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Komentarze o astmie - faktycznie bezczelne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 12:01 No cóż powiedziała to co większość interesujących się sportem wie o tak zwanym legalnym dopingu , które dopuszczają stosowanie środków farmakologicznych , zabronionych dla zdrowych zawodników , czyż w kolarstwie szosowym wielokrotny zwycięzca Amstrong nie ma tej przewagi na zdrowymi rywalami , że stosuje farmakologię , a jego przeciwnicy są tego pozbawieni , tylko w jednym sezonie w którym niemiec Urlich stosował farmakologię niedozwoloną nawiązał równorzędną walkę z Amstrongiem . A jeżeli wiesz co to astma , to chyba zdajesz sobie sprawę co znaczy taki wysiłek w sprincie , skoro zatyka oddech normalnemu zdrowemu człowiekowi , a co dopiero astmatykowi , a że norweżki i Finki stosuję takie triki nagminnie to nie dziw się wypowiedzi Kowalczyk . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Komentarze o astmie - faktycznie bezczelne. IP: *.167.216.81.static.h.siw.siwnet.net 19.02.10, 12:34 Efekt waskich specjalizacji narciarskich. Norwezka uprawiala narciarstwo zjazdowe i wykorzystala umiejetnosci pokonujac zakret slalomowo. Podobnie Ania Person nie opanowala ustawienia do ladowania po nieco skosnym wyskoku, co wielu innych narciarzy "wolnych" by opanowalo bez zadnych emocji. W ramach ogolnych treningow powinny troche sie pobawic innymi nartami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawet_jestem_fanem Spoko laska IP: 109.243.184.* 19.02.10, 10:15 Fajna babka, otwarta, szczera bezkompromisowa i te jej komentarze - rewelacja. Dobrze ze o tym mówi. Wtedy wiemy jak jest: trasa beznadziejna ale Kowalczyk mówiła. I to Słowencowi. Bjorgen wygrała? Ale łyka EPA i inne "wspomagacze" na niby chorobę i nie ma co tego ukrywac, raczej należy z gracją to wytknąc lub przynajmniej napomnkąc - tak jak czyni Kowalczyk. Jak jest chora to powinna startowac w paraolimpiadzie. Za kilka lat całe podium w biegach, w kolarstwie bedzie okupowane przez "astmatyków" Cud panie, normalnie cud. Zarozumiała???? Człowiek sukcesu musi być zarozumiały i wrecz nieco butny wobec otoczenia natury, jestem najlepszy moge wszystko, co tam taka górka. Chcecie zakompleksioną gęś? Wg mnie jest raczej pozytywnie zaprogramowana na sukces. A wszystkie zdarzenia i migawki dookołastartowe, zwłaszcza poza jakismis mistrzostwami itp wskazują że dziewczyna jest b.zrownowazona i spokojna i żadna sodówa jej do głowy nie uderza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)wierny kibic Re: Spoko laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 10:45 Odwróć sytuację i zapytaj sam siebie, gdyby to NASZA Justyna z tą ciężką chorobą astmą (choć tak nie wygląda- tak mówiłyby rywalki) dobiegłaby pierwsza. I co? Być może wyglądałoby to tak: brawo! brawo! pani Justyno mimo przeciwności losu, choroby, mimo, że już lekarze, że rodzina odradzali- nie jedź, odpuść sobie, wyczynowy sport nie dla Ciebie, nie! Justyna, ONA się uparła, ach jakże ona jest uparta, morderczy trening, MIMO choroby, wbrew kaszlom, duszności i JEST ZŁOTO, ach, jakie to szczęście, jakichże to Człowiek, jaka Osobowść. A że, na norweskich portalach by pisali, że astma, że sterydy, że lewy doping? Oszczercy! Zazdrośnicy... tak, wiem to bdybadologia, ale ludzie znajdzcie umiar, cieszmy się ale oddajmy też sprawiedliwość słabości naszej SPORTSMENKI, może to pomoże? Od szczerości do bezczelnośći tylko jeden mały kroczek, pani Justyna zdaje się go przekraczać. Wstydzę się za nią, teraz, ale jej (broń mnie Panie Boże) nie skreślam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Spoko laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 12:06 do (nie)wierny kibic - ale skoro to wszyscy wiedzą że ta biedna astmatyczka to symulantka , to za co ci wstyd - za słowa prawdy o oszustwie , że zdobyła w różnych zawodach tyle medali , a tu zagraża je w ostaniej sznsie na zdobycie olimpijskiego złota jakaś polka i słowenka , nie ośmieszaj się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)wierny kibic Re: Spoko laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 13:09 Wszyscy wiedzą? Ja nie wiem, że symuluje. A jeśli Norweżka symuluje, bierze sterydy i w ogóle koks, koks, koks to wytłumacz mi proszę dlaczego Kowalczyk SZCZERZE jej gratuluje złota? Czy ty byś szczerze gratulował i jednocześnie puszczał oczko do prasy z oskarżeniami o nieuczciwe wspomaganie? Albo walisz prosto z mostu, konsekwentnie i do końca, albo siedzisz cicho, powstrzymujesz się od komentarzy i się nie OŚMIESZASZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.10, 12:11 Z tą astmą ???? Ciekawe czy ona rzeczywiście istnieje ! ?? Nowe sposoby na legalne dopingi to choroby przewlekłe objawowe. Astmę trudno zmierzyć, a objawy? Każdy może poudawać kaszel, a potem legalnie powdychać sobie sterydy na rozszerzenie płuc. Coraz więcej sportowców jest "chorych" i cudownie zwycięża, a to słynny kolarz,a to znany koszykarz, był nawet spory artykuł bodajże we wprost na ten temat. Naprawdę chory człowiek nie narażałby się i rzucił intensywny sport... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falszywiec Nie da sie jej lubić IP: 82.160.206.* 19.02.10, 08:54 W tej Kowalczyk jest coś takiego, że nie da się jej lubić. Wy też tak czujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corran Re: Nie da sie jej lubić IP: *.ip.netia.com.pl 19.02.10, 09:05 Nie, nie czujemy tak. Ja natomiast czuję, że zwyczajnie zazdrościsz, bo wiesz, że niczego takiego w całym życiu nie osiągniesz. Taki los, pogódź się z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menka Re: Nie da sie jej lubić IP: *.chello.pl 19.02.10, 09:07 a wedlug mnie jest calkiem inaczej - da się ją lubić, bo w przeciwienstwie do wiekszosci sportowcow mowi szczerze to co mysli, jest otwarta i nie sypie banałami w kazdym wywiadzie. a to bardzo cenie u sportowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon za to małysza da się nie lubić IP: 157.166.216.* 19.02.10, 09:29 ot za jego pyszałkowatość choćby i fałsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)wierny kibic Re: Nie da sie jej lubić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 09:34 Taki np. Małysz sypie banałami? Albo Majewski? Popatrz na to z dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocklin Re: Nie da sie jej lubić IP: *.nplay.net.pl 19.02.10, 10:08 Ja jej nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
k-x Re: Nie da sie jej lubić 19.02.10, 10:26 Gość portalu: Rocklin napisał(a): > Ja jej nie lubię. ciebie ktoś lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły Re: nie, tylko fałszywce tak mają. IP: *.23.54.194.generacja.pl 19.02.10, 10:44 Odpowiedz Link Zgłoś
jeg_vil_ha_loff Re: Nie da sie jej lubić 19.02.10, 13:08 Gość portalu: falszywiec napisał(a): > W tej Kowalczyk jest coś takiego, że nie da się jej lubić. Wy też tak czujecie? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Nie da sie jej lubić IP: 83.238.201.* 19.02.10, 14:38 A ty siebie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minus Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 09:09 Cieszę się z drugiego medalu dla Polski ale nie cieszę się, że zdobyła go Kowalczyk. Strasznie niesympatyczna osoba, która ma jad w języku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xc Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: 91.215.33.* 19.02.10, 09:13 odbierz jej medal za to, że jest niesympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
k-x Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal 19.02.10, 10:21 jad to ty masz żałosna mała kreaturko fałszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alabama Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: 94.254.178.* 19.02.10, 10:25 To jest prawidłowością,że osoby otwarte,szczere,uśmiechnięte,osiągające sukces swoją ciężką pracą budzą niechęć i sprzeciw wszelkiej maści malkontentów i nieudaczników. Kundelki ujadają a Justyna pojedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska Re: Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 10:29 > Cieszę się z drugiego medalu dla Polski ale nie cieszę się, że > zdobyła go Kowalczyk. Strasznie niesympatyczna osoba, która ma jad w > języku To widać lubisz się umartwiać, skoro czytasz artykuły o niej. Masochista jakiś, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! IP: *.polskieradio.pl 19.02.10, 09:11 a ja sobie słucham transmisji ze srebrnego biegu Justyny! www.polskieradio.pl/sport/vancouver/wiadomosci/artykul138483.html Oby dzisiaj złoto! Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek [...] 19.02.10, 09:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
woytaski Żenada z tym postem... 19.02.10, 09:25 heraldek, ty taki głupi jesteś, czy ktoś Ci kazał? Żenada - kompletna żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
marekg12 Justyna zmarnowała już dwie szanse na złoto.. 19.02.10, 09:26 Wszystko w tym roku stało pod znakiem Olimpiady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymysz małysz zmarnuje trzy szanse na złoto IP: 157.166.216.* 19.02.10, 09:30 nigdy go nie zdobędzie bo jest cienias Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Widzisz Mareczku, a ty ile szans straciłeś IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.10, 10:19 Codziennie kilka lub kilkanaście szans na złoto w dowolnej konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
katimos Polska ekipa olimpijska powinna liczyć dwie osoby 19.02.10, 09:30 Małysz i Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Powinna w paraolimpiadach startować IP: *.euronet.net.pl 19.02.10, 09:46 Powinna w paraolimpiadach startować ta astmatyczka z Norwegii. Odpowiedz Link Zgłoś
jahortus Re: Powinna w paraolimpiadach startować 19.02.10, 09:59 popieram! wszyscy astmatyczni i "astmatyczni" sportowcy na legalnym dopingu powinni startować w paraolimpiadach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek45 Vancouver 2010. Kowalczyk chciała oddać medal! IP: 193.0.242.* 19.02.10, 10:05 Kolejne bedzie zloto! Odpowiedz Link Zgłoś