Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bad Company, kod 494999380

IP: *.elpos.net 22.02.10, 13:56
    wracamy i będziemy jak zwykle mieszać w czołówce:) zapraszamy wszystkich
    wojowników futbolu do wspólnej zabawy
    Obserwuj wątek
      • Gość: a&p Re: Bad Company, kod 494999380 IP: *.elpos.net 23.02.10, 14:10
        jesteśmy zawsze w ścisłej czołówce nie tylko w WL ale też w WLM, emocje w walce
        o lidera gwarantowane i tym razem:) zapraszamy do jednej z najsilniejszych lig
        prywatnych
        • mirek9_p Re: Bad Company, kod 494999380 23.02.10, 16:45
          Jeśli jesteś zainteresowany wymianą ta ja jestem chętny!!! Ja zapisuje się do
          twojej a ty do mojej ligi !!! Różna ilość drużyn wchodzi w grę!!!
          Piszcie pod moim wątkiem na głównej stronie forum:

piłkarzyki10 - kod dostępu: 911756176 !!!
      • sportsmanxx1 Re: Bad Company, kod 494999380 24.02.10, 00:13
        To prawda, ze liga prywatna BAD COMPANY jest niezwykle mocna. Wystarczy spr jej
        miejsce w WLM. Tak jak w ubieglej edycji dolaczam moje druzyny i zachecam innych
        Prezesow :)
      • dreamworkerxx Re: Bad Company, kod 494999380 25.02.10, 22:17
        Witam stara gwardie!!! :) W tej edycji idziemy na majstra :)
      • Gość: Weteran Re: Bad Company, kod 494999380 IP: 195.149.64.* 26.02.10, 09:46
        Zapraszamy! :)
        • Gość: a&p Re: Bad Company, kod 494999380 IP: *.elpos.net 26.02.10, 22:18
          no i pierwszy dzień zmagań za nami, po nudnym do kwadratu meczu w Wodzisławiu
          przyszedł mecz walki i niespodzianek w Krakowie, chyba niewielu zyskało na
          takich wynikach... choć połączenie obrony z ofensywą legii czy cracovii może być
          wystarczające do osiągnięcia ścisłej czołówki, tak czy siak:) w naszej lidze
          mamy grupę zaprzyjaźnionych kibiców których liczne składy na pewno przyczynia
          sie jak zwykle do uzyskania czołowej lokaty w rankingu lig, zatem zapraszamy do
          wspólnej zabawy i rywalizacji w jednej z najsilniejszych lig tej gry
      • Gość: Mucho Re: Bad Company, kod 494999380 IP: 109.199.0.* 02.03.10, 21:14
        Hej!
        Masz możliwość dopisania się do jakiejś ligi jeszcze?? Jeśli tak to dorzucę moje
        5 drużyn do Twojej jeśli mnie wesprzesz swoimi. Mój kod to 906837963. To jak??
        • Gość: kozak Re: Bad Company, kod 494999380 IP: *.elpos.net 03.03.10, 08:48
          dopiero poczatek zabawy, na zapisywanie bedzie czas a tymczasem powalczmy o jak
          najwyzsza lokate w generalce aby ktos sie chcial do nas zapisac:) wyniki bedą
          same za siebie mowily, do boju prezesi ! niech wygra lepszy !
      • Gość: a&p warto dołączyć bo... IP: *.elpos.net 04.03.10, 13:51
        ileż to razy zaczynaliśmy od 1 miejsca po pierwszym przeliczeniu:) no ale koniec
        weekendu zawsze sprowadza na ziemie... ale od wielu sezonów zawsze jesteśmy w
        ścisłej czołówce WL i WLM wiec zapraszamy do nas, palpitacje serca
        gwarantowane:) walczymy zawsze do końca rundy, nie odpuszczamy jak niektorzy!!!
        ponieważ zabawa ta stała się już wybitnie hurtownicza :) więc i my możemy się
        pochwalić dużą liczbą armat w lidze, zatem środki są, determinacja jest i tylko
        brakuje ciebie, wiec?
      • Gość: a&p awans na 4 lokatę IP: *.elpos.net 07.03.10, 19:26
        no cóż... mały awansik w generalce lig ale z prezesami setkodruzynowymi będzie
        ciężko walczyć, nie mniej jednak nawiązaliśmy walkę i tak będzie do końca
        sezonu, przyłączcie sie do nas a emocje będą jeszcze większe !!!
        • Gość: a&p ciagle 4 lokata !!! IP: *.elpos.net 13.03.10, 23:08
          niezmiennie od tygodnia stabilna sytuacja, obecnie liczy się dobre ustawienie
          składów na początku konkursu ale coraz bardziej bedzie sie kladl aspekt
          dlugofalowego zarzadzania druzynkami i w tej kwestii mamy duze doswiadczenie
          wiec liczymy na wzwyzke w rankingach:) przylaczajac sie do nas masz szanse na
          dobry wynik:) dlatego zapraszamy wszystkich niezdecydowanych, gra dopiero teraz
          zacznie nabierac rumiencow i emocje beda coraz wieksze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka