Gość: KIBIC IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 19:47 KTO OSTATECZNIE MA WIĘKSZY DOROBEK MEDALOWY W SALT LAKE CITY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robbeb Re: HANNAWALD vs MAŁYSZ 18.02.02, 19:48 Gość portalu: KIBIC napisał(a): > KTO OSTATECZNIE MA WIĘKSZY DOROBEK MEDALOWY W SALT LAKE CITY? Sprawdź, jak nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka Re: HANNAWALD vs MAŁYSZ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 19:53 Ale tak włąściwie kto? No... Hannawald w sumie ma złoto, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: HANNAWALD vs MAŁYSZ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 20:01 W MATEMATYCE "PODOBNO" 2+2=4 MASZ INNĄ TEORIĘ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: HANNAWALD vs MAŁYSZ IP: *.telia.com 18.02.02, 20:16 Nie umiesz liczyc? Wczoraj mieli 22 medali. Dzisiaj po skokach 23. A wiec 1 roznicy, na czterech. A wiec 1/4 dla Hanniego. No ale to zloty. To mozemy klafcic teraz co jest wiecej 1/ 4 zlotego czy caly brazowy ;-) Masz tu ci orzech do zgryzienia ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lohopek Re: A ktory z nich ma wiekszego? IP: *.acn.waw.pl 18.02.02, 20:04 Na tych IO większy dorobek ma Hannawald (1 złoty i srebny) , a Małysz ma 1 brązowy i srebny. Pzdr.Lohopek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: A ktory z nich ma wiekszego? IP: *.telia.com 18.02.02, 20:07 Ale z ciebie korek. Nie o to Maryszka sie pytala ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: A ktory z nich ma wiekszego? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 20:08 CORRECT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: A ktory z nich ma wiekszego? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 20:07 JEŻELI JESTEŚ BABĄ ( W CO WĄTPIĘ ), TO CHYBA TY MASZ SUPER WYMIAROWEGO. TYLKO CO Z MÓZGIEM? Odpowiedz Link Zgłoś
maryszka Re: A ktory z nich ma wiekszego? 18.02.02, 20:36 Kibic nie denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi. A co ty taki nerwowy? Masz co do ukrycia czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rado Re: HANNAWALD vs MAŁYSZ IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 22:04 No kurwa głupie pytanie jasne że Małysz,złoto w drużynowym to przecierz nie tylko zasługa Hani - a na marginesie czy ten pustak znowu cieszył się jakby przed chwilą osiągnął swój pierwszy orgazm od roku ??? Proszę napiszcie bo nie oglądałem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: HANNAWALD vs MAŁYSZ IP: 213.76.11.* 18.02.02, 22:26 Synu !!!!! najpierw naucz się gramatyki języka polskiego. ( rz czy ż ), a potem możesz wyrażać swoje zdanie!!!!!! Co do orgazmu, to życzę Tobie zebyś w wieku 60 lat mógł jescze 3 razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rado Re: HANNAWALD vs MAŁYSZ IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 07:52 Ty psi wytrysku synu Helmuta i Kirsten ty mnie ortografii będziesz uczył ? W dupę mnie pocałuj , kurwa jaki ty musisz być obleśny. pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiti Re: HANNAWALD vs MAŁYSZ IP: 192.168.0.* 19.02.02, 09:26 Myślę,że wietnamczycy i mongołowie.Pozdróvka!!! Odpowiedz Link Zgłoś