Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małe przypomnienie dla anty-Legionistów!

IP: *.chello.pl 03.03.04, 21:39
    Tych co to teraz z okazji przegranej Groclinu moga sobie popisać i pocieszyć
    sia na wspomnienie porażki Legii z Valencją.

A więc:

Osiagnięcia Legii w Pucharach Europejskich:

Półfinał Pucharu Europy 1970 rok

Półfinał Pucharu Zdobywców Pucharów 1991 rok

Ćwierćfinał Pucharu Zdobywców Pucharów 1965, 1982 rok

Ćwierćfinał Pucharu Europy 1971 rok

Ćwierćfinał Ligi Mistrzów 1996 rok

No i co wy na to?
    Obserwuj wątek
      • Gość: legia miszcz Re: Małe przypomnienie dla anty-Legionistów! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 21:54
        "Puchar Sierżanta Beli" za 3 miejsce w konkursie "Sprawni jak żołnierze" 1976
        rok
        Pamiątkowy order "Zasłużony dla obronności stolicy"-1967rok,
        "Złote pióro" -Wyróżnienie w konkursie piszę i recytuję zorganizowanym przez
        Dom Kultury na Mokotowie 1967 rok
        "Złota Butelka" W konkursie zbiórki surowców wtórnych 1975 rok
        "Złoty Kufel" - wyróżnienie indywidualne dla piłkarza W. Kowalczyka 1993 rok
        And more...
        • Gość: Zibi Gol Re: I to takie smieszne? IP: *.chello.pl 03.03.04, 21:56
          A klub któremu kibicujesz czym sie może pochwalić, oprócz Pucharu OSP?
      • Gość: papa Re: Małe przypomnienie dla anty-Legionistów! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 03.03.04, 21:55
        Zibi. Jest takie powiedzenie: gówno omija się z daleka bo śmierdzi. Ci co
        narzekają, sobie ponarzekają i tyle ich, że sobie ponarzekają.
        • Gość: ZibiGol Re: Małe przypomnienie dla anty-Legionistów! IP: *.chello.pl 03.03.04, 21:57
          Gość portalu: papa napisał(a):

> Zibi. Jest takie powiedzenie: gówno omija się z daleka bo śmierdzi. Ci co
          > narzekają, sobie ponarzekają i tyle ich, że sobie ponarzekają.

Też racja. Choć czasami tak smierdzi takie gówno, że trudno przejść obojętnie i
          bez obrzydzenia.
          • Gość: legia miszcz Re: Małe przypomnienie dla anty-Legionistów! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 22:02
            Smierdzi to w wawie : okolice dworca i całe śródmieście, poza tym takiego
            burdelu jak w wawie i okolicy to chyba nigdzie w Polsce nie ma...Tam śmieci to
            za płot wyrzucają, tak to wygląda,,,,
            • Gość: papa Re: Małe przypomnienie dla anty-Legionistów! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 03.03.04, 22:27
              A brat to z Warszawy pochodzi, że ma tak dokładne informacje?
      • sardo Re: Małe przypomnienie dla anty-Legionistów! 04.03.04, 00:16
        Wszystko to piękne osiągnięcia tylko, że Legia nigdy nie wychowała piłkarza,
        który, by tworzył tradycję i wielkość klubu. Etos Legii tworzą jej aroganccy
        kibice, którzy kompletnie nie widzą, że piłka nożna nigdy nie była domeną
        stolicy. Wasz klub tworzyli niewolnicy. Nawet Deynę Legia ukradła. Nie macie
        drygu do piłki to zajmijcie się czymś, co potraficie. Rekordy bijecie w
        kradzieżach samochodów może to wasza przyszłość?
        • Gość: Racjonalny Re: Sardo - nie pier...ol!!! IP: 212.160.138.* 04.03.04, 09:59
          sardo napisał:

> Wszystko to piękne osiągnięcia tylko, że Legia nigdy nie wychowała piłkarza,
          > który, by tworzył tradycję i wielkość klubu. Etos Legii tworzą jej aroganccy
          > kibice, którzy kompletnie nie widzą, że piłka nożna nigdy nie była domeną
          > stolicy. Wasz klub tworzyli niewolnicy. Nawet Deynę Legia ukradła.

A taki Real teraz? Ilu ma w swoich szeregach wielkich wychowanków? A wisełka -
          ostatniego swojego "wielkiego" wychowanka zbyła do jakiegoś podrzędnego klubiku?

> Nie macie
          > drygu do piłki to zajmijcie się czymś, co potraficie. Rekordy bijecie w
          > kradzieżach samochodów może to wasza przyszłość?

Najlepsze jest to, że rejkordy sa dlatego, że w Warszawie najwięcej samochodów
          jeździ - w tym luksusowych. Jeszcze śmieszniejsze jest to, że gro złodzieji
          samochodów w Warszawie to nie warszawiacy. Może w twojej wsi też sm,ieszkaja
          złodzieje kradnący w stolicy? Może ty sam kradniesz - stad takie porównanie
          pilki nożnej i kradzieży samochodów.
          • Gość: Razorfan Re: Sardo - nie pier...ol!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 10:58
            Zaiste irracjonalna nienawisc do stolicy przybiera coraz bardziej karykaturalne
            formy. Jedni dowodza ze Legia wcale wielka druzyna nie jest i nie byla inni zas
            sa nawet gotowi stwierdzic ze Powstanie Warszawskie bylo "niepotrzebna
            awantura".
            Tworzcie mity, tworzcie jak bedziecie je tak uparcie powtarzac to moze w nie
            uwierzycie. Co ja mowie wy juz w nie wierzycie.
          • sardo Re: Sardo - nie pier...ol!!! 04.03.04, 13:25
            Nie deprecjonowałem osiągnięć pucharowych Legii stwierdziłem tylko, że nie
            macie klubowych legend, Deynę jak i innych piłkarzy tworzacych historię klubu
            ukradliście innym klubom.
            Co do złodziejstwa to pamięta się najlepiej ostatnie wizyty a ja dwa miesiące
            temu przyjechałem do stolicy samochodem a wyjechałem pociągiem. Amba wetła mój
            samochód i nie był wcale super luksusowy.
            • Gość: Razorfan Re: Sardo - nie pier...ol!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 13:39
              Z choinki sie urwales czy co? O czym ty w ogole mowisz. Powiedz mi w takim
              razie jaki klub ma legendy? Piszesz tak jakby Legia jedyna w tamtych
              czasach "pozyskiwala" pilkarzy. Deyna i Brychczy sa legendami Legii i twoje
              p..... nic tu nie zmieni.
            • Gość: Racjonalny Re: Sardo - a jednak pier...lisz!!! IP: 212.160.138.* 04.03.04, 13:47
              sardo napisał:

> Nie deprecjonowałem osiągnięć pucharowych Legii stwierdziłem tylko, że nie
              > macie klubowych legend, Deynę jak i innych piłkarzy tworzacych historię klubu
              > ukradliście innym klubom.

Jak to my ukradlismy? Czy we władzach wojskowego wówczas klubu zasiadali
              wyłącznie warszawiacy? Nie...Byli goście z różnych stron Polski, których
              połączyła wspólna praca na rzecz tzw. Ludowego Wojska Polskiego. Zastanów się
              więc co piszesz. A co do Deyny. Ciekawym jest fakt, że Deyna mimo tego
              wszystkiego złego tak mocno utożsamiał się z Legią i Warszawą...

> Co do złodziejstwa to pamięta się najlepiej ostatnie wizyty a ja dwa miesiące
              > temu przyjechałem do stolicy samochodem a wyjechałem pociągiem. Amba wetła mój
              > samochód i nie był wcale super luksusowy.

Ja miałem podobną przygodę w Poznaniu (o Łodzi już nie wspominam, bo raz tam
              straciłem radio a drugi raz felgi aluminiwe) a nie twierdzę, że poznaniacy
              najlepiej na czym się znają to złodziejstwo. To tak jak bym napisał, że twoja
              rodzicielka najlepiej na czym się znała to dawanie ciała, i płodzenie takich
              imbecyli jak ty. A jednak tak nie napisałem, bo wcale tak nie myslę - mimo tego,
              że ciebie nie lubię.
              • sardo Re: Sardo - a jednak pier...lisz!!! 04.03.04, 13:56
                Gość portalu: Racjonalny napisał(a):

> To tak jak bym napisał, że twoja
                > rodzicielka najlepiej na czym się znała to dawanie ciała, i płodzenie takich
                > imbecyli jak ty. A jednak tak nie napisałem, bo wcale tak nie myslę - mimo
                tego
                > ,
                > że ciebie nie lubię.

O w mordę idę sie pochlastać normalnie... Poczulem się strasznie... odrzucony
                • Gość: Racjonalny Re: Sardo - a jednak pier...lisz!!! IP: 212.160.138.* 04.03.04, 14:01
                  > O w mordę idę sie pochlastać normalnie... Poczulem się strasznie... odrzucony

wrodzona głupota to nie powód, żeby krzywdę sobie robić. Nie rób sobie zbyt
                  wielkiego "kuku". Bo jeszcze będę miał wyrzuty sumienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka