Gość: Mickey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 19:50 Jakby było co oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jotwupe Re: Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Ve IP: 213.5.11.* 26.05.10, 20:04 paskudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Ve IP: 74.9.205.* 26.05.10, 21:36 Sukienka nie jest przeswitujaca. Ma szorty i spodnia warstwe z materialu w kolorze zblizonym do skory. Ta druga warstwa jest czescia stroju wiec sukienka, jako calosc, nie jest przeswitujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patefon Kurcze, tak patrząc po fotkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 02:11 To ona stara baba jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foks Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Venu... IP: 213.134.165.* 26.05.10, 20:09 czy ona chce, by ludzie uciekli z trybun? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Ve IP: *.chello.pl 26.05.10, 22:09 don't be cheaky! she's young talented player! great atjletic body! it's sport! take it easy, man! Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Ve 26.05.10, 23:41 a może ludzie na trybunach interesują się grą, a nie fatałaszkami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Tymczasowy Re: Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Ve IP: *.era.pl 27.05.10, 09:18 Jaką grą??? Przecież kobiecy tenis to jak para-olimpiada! Podobnie jest z siatkówką w wykonaniu kobiet - takie tam przerzucanie sobie piłki przez siatkę. Faceci naprawdę grają. Gdyby faceci grali przeciw babkom w tenisa czy siatkówkę, to by ich piłkami pozabijali. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MASCULINUS Re: Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Ve IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.10, 20:10 Najbardziej kobiece jest jej imie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lajkomik Tyłek jak u faceta 26.05.10, 20:11 Fee, fuj, syf, lecę zwrócić kolacje............ Odpowiedz Link Zgłoś
mvoda Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Venu... 26.05.10, 20:12 siostry williams siedzą po treningu w szatni: -ty, venus, stary to chyba nam sterydy jakieś do żarcia sypie -ee? niby czemu- dziwi się serena -a, bo zauważyłam, że mi włosy na jajach rosną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M hahaha mocne! IP: *.nat0.sta.nsm.pl 26.05.10, 20:31 one są strasznie brzydkie Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Re: hahaha mocne! 26.05.10, 21:12 fajne laski takie w łózku to zapewne niezłego debla by zagrały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13f Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Venu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 20:13 Zleżała szyneczka i podcipie-tusza, takie obrazki to w każdej gazetce Carrefour'a, dział mięsny. Faktycznie, sport dla wyższych sfer... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze ze nie sere Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Venu... IP: *.zone11.bethere.co.uk 26.05.10, 20:19 moim zdnaiem calkiem apetyczny tylek Odpowiedz Link Zgłoś
4v piszcie co chcecie.... 26.05.10, 20:21 ... ale prawda jest taka, że połowa facetów przychodzi na te mecze posłuchać stękających kobiet i popatrzeć jak się wyginają. gdyby jeszcze mogli się do nich zbliżyć i powąchać ich spoconego ciała, to by jeszcze bardziej ich pobudziło. w zamian mają prowokującą sukienkę Venus i na pewno sporo z nich sobie to chwali. z pięknym wzwodem ukrytym pomiędzy dłońmi lub pod gazetą śledzą sobie mecz a nam nic do tego. wszakże o gustach się nie dyskutuje. jedni lubią filmy, inni zdjęcia, inni tylko z własną żoną, a taki pójdzie sobie na mecz tenisowy. i co? i nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z pięknym wzwodem Re: piszcie co chcecie.... IP: *.pool.mediaWays.net 26.05.10, 21:58 przeciez po to sa organizowane turnieje penisowe! Aby se popaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: piszcie co chcecie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 22:24 pod warunkiem, że się komuś podobają babochłopy z celulitisem Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: piszcie co chcecie.... 27.05.10, 10:01 Gość portalu: gość napisał(a): > pod warunkiem, że się komuś podobają babochłopy z celulitisem Taka drobna uwaga: cellulit ma podobno WIĘKSZOŚĆ kobiet. Więc może pora uznać to za normę? Nie podoba się wam - wasze prawo, ale już NIE jest waszym prawem żądanie od kobiet doskonałego wyglądu. A teraz ogólnie. Otóż stroje tenisistek są moim zdaniem karykaturalne. Samo pokazywanie majtek w miejscu publicznym jest, lekko mówiąc, mało eleganckie. Tradycja spódniczek w tenisie powstała, kiedy kobietom po pierwsze niemal nie wolno było nosić spodni, a po drugie absolutnie nie wypadało odsłaniać nóg. Wraz z upływem czasu i zmianami modo-obyczajowości te spódnice skróciły się do postaci takiego powiedzmy szerszego paska. Nie mam ochoty narzucać innym kobietom postępowania (specjalistami od stawiania kobietom wymagań to akurat są mężczyźni), ale jestem głęboko przekonana, że skąpy strój, seksowność, "wyzwolenie seksualne" (na marginesie: dlaczego kobietę wyzwoloną OD seksu większość uzna za zniewoloną kompleksami?) nie niosą większej wolności. Że lepiej nie pozwalać mężczyznom na zbyt wiele i nie robić na ulicach wystawy kobiecych ciał. Odmawiać im tego widoku, nawet odmawiać im siebie, jeżeli jest się tak twardą albo po prostu skłonną wybrać zainteresowania zamiast seksu. Nie twierdzę, że wiem, jak dotrzeć do prawdziwej wolności, nie wiem nawet, czy jest ona w ogóle osiągalna. Ale na pewno bliżej wolności jest decydowanie o sobie, a nie dopasowywanie swojego ciałomysłu do tego, czego się od nas oczekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chór wujów Re: piszcie co chcecie.... IP: *.lanet.net.pl 27.05.10, 19:18 Czy to już koniec kazania? Rozumiem, że według Ciebie im więcej ograniczeń w sprawach stroju, tym większa wolność... Przecież co to by była za wolność, gdyby każdemu wszystko było wolno? Wolność to uświadomiona konieczność! Zaraz, zaraz, czy to przypadkiem nie pan Karl Marx? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cage Re: piszcie co chcecie.... IP: 89.240.241.* 28.05.10, 00:35 Ale ci odwalilo:( Podobno wiekszosc. Raczej podobno, a widac to latem;) To nie majtki to szorty. Reszty szkoda komentowac-komleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
aetj Re: piszcie co chcecie.... 26.05.10, 22:52 4v napisał: > ... ale prawda jest taka, że połowa facetów przychodzi na te mecze posłuchać > stękających kobiet a druga połowa używałaby ich wkładek higienicznych jako kompresów na pryszcze. Fantazjuj dalej,dopóki Twój kolega pozwoli trzymać się za ptaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: piszcie co chcecie.... 27.05.10, 16:26 4v napisał: > w zamian mają prowokującą sukienkę Venus i na pewno sporo z nich sobie to chwali. z pięknym wzwodem ukrytym pomiędzy dłońmi lub pod gazetą śledzą sobie mecz a nam nic do tego. Wzwod od patrzenia na Williams? Wolne zarty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fFRE Re: Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Ve IP: *.chello.pl 26.05.10, 20:33 kiedys tenis to był biały sport i nie chodzi mi o to ze grali w niego biali ale tenisista musial wygladac i musial sie zachowywac amerykanie zrobili z tenisa sport chamow, prostakow i jak widac striptizerek Odpowiedz Link Zgłoś
justinehh Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Venu... 26.05.10, 20:34 I jeszcze skarpetki Bethanie Mattek, catsuit Sereny Williams.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMmY Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Venu... IP: 194.156.48.* 26.05.10, 20:56 Powiem krotko: OBRZYDLIWE! Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Venu... 26.05.10, 21:08 Przewiewna kreacja. Zapewne odwraca uwagę od poziomu gry. Szkoda że ją wogóle wpóścili na kort. Musza wprowadzić jakieś przepisy bo inaczej będzie coraz gorzej. Jak nie ma trzymania za morde to własnie tak to potem wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Ve IP: 109.243.81.* 26.05.10, 21:17 Nie wpuścić ???? Człowieku, wiesz co to by było ? Rasizm. Zaraz by była afera na cały kosmos, że czarni są uciskani. Czarny bije białego - bójka. Biały bije czarnego rasizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pfff Re: Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Ve IP: *.magma-net.pl 26.05.10, 22:08 A co to wszystko ma do tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Ve IP: 209.52.151.* 26.05.10, 22:02 A ciebie WPOSCILI na Forum. Straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi kalafior, celulitis IP: *.adsl.alicedsl.de 26.05.10, 21:10 i dele gdzie sie ino nie patrzec.... dopiero tak bliskie zdjecia pokazaly ze taka piekna nie jest...wsumie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel szał ciał 26.05.10, 21:11 takiegó gwna nie mozna tłumacztyć wolnościa słowa/poglądów/ obyczajów no sorry no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: szał ciał IP: *.icpnet.pl 26.05.10, 21:56 zgadzam się, to nie wolność słowa tylko anarchia. dla mnie ten strój jest skandaliczny. mam 25lat, jak by co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pfff Re: szał ciał IP: *.magma-net.pl 26.05.10, 22:09 Wiesz co to jest anarchia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: szał ciał IP: *.icpnet.pl 27.05.10, 12:02 W rozumieniu potocznym anarchia to pojęcie określające: - chaos organizacyjny w instytucji, organizacji lub społeczności. Czyli wtedy, kiedy tenisistka która ogląda cały świat zakłada galoty w kolorze skóry, tak żeby sprawić wrażenie, że ich nie załozyła... skrajny przykład konsumpcjonizmu medialnego, zepsucia, upadku dobrych obyczajów. Co więcej, robi to ona, bo chce, a nikt nie może jej podskoczyć. To nie jest wolność wyboru, to anarchia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chór wujów Re: szał ciał IP: *.lanet.net.pl 27.05.10, 19:29 Ona to robi, bo jej wolno. Wiesz, co to jest wolność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Venu... IP: *.chello.pl 26.05.10, 21:23 a mnie sie bardzo podoba i venus i jej stroj. tak jak serena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Venu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 22:00 Może nie jest elegancka w stroju, za to skuteczna w grze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Venu... IP: 213.17.159.* 26.05.10, 22:15 całkiem fajna dupka. ja bym pyknął, aż by kwiczała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Venu... IP: 195.95.170.* 26.05.10, 22:22 okropna jest wyglada ja wzieta zywcem z lasu małpa.....fuj...zeby te jej majtki sexy były..porazka..wyglada w nich jak babcia...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pre Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Venu... IP: *.chello.pl 26.05.10, 22:22 To straszne, ilu w tym kraju debili, którzy chyba sami nigdy nie doświadczyli nietolerancji i dyskryminacji. Przecież połowa z tych wypowiedzi tutaj kwalifikuje się pod rasizm. Ale czego się spodziewać? W końcu połowa kraju to debile po przedawkowaniu sterydów albo frustraci, którzy mszczą się na innych, bo im fujarka nie staje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewota kat Re: Nic tylko spawać IP: 149.254.186.* 27.05.10, 03:23 Jesli twoj wsteczny skatolaly debilizm nie pozwala ci na ogladanie zgrabnej damskiej dupci to zaslon se oczy moherowym beretem , ty katolicki ciemny dewoto. Odpowiedz Link Zgłoś
klaun.szyderca Re: Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Ve 26.05.10, 22:27 O Boziu, to jest niesmaczne! Ja kolacje właśnie jadłem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: booker Re: Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Ve IP: *.mmpnet206.tnp.pl 26.05.10, 23:02 ? podjarales sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOCZEK Roland Garros. Gorąca dyskusja nad strojem Venu... IP: *.toya.net.pl 26.05.10, 22:50 VENUS do SELLENY V. WIESZ CO STARY TO NAM CHYBA STERYDY DO PICIA SYPIE. S. Po czym wnosisz? V. Włosy mi rosną. S. Gdzie? V. Na jajach. Odpowiedz Link Zgłoś