seweryn78 09.03.04, 19:14 Jak myslicie ktorzy napastnicy Groclinu beda mieli pewne miejsce w pierwszej jedenastce? (Rasiak,Sikora,Moskała,Ślusarski) Czekam na Wasze propozycje. Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Napastnicy Groclinu 09.03.04, 23:19 ja licze na moskale a kto zagra zobaczymy... a moze skonczy sie panowanie rasiaka? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
wesol Re: Napastnicy Groclinu 11.03.04, 07:07 Nie sądzę, żeby zbyt dużo grał Rasiak. Kończy mu się kontrakt, nie chce podpisać nowego, to wymyślą mu jakąś kontuzję. Pamiętacie jak było z Kukiełką we Wronkach? Tak samo... Stawiam na Ślusarskiego, który co prawda jest słabszy, ale ma podobne warunki jak Rasiak. Obok niego raczej Moskała niż Sikora. Jest jeszcze Rocki, który grywa w ataku, ale wobec kontuzji Piechniaka będzie on grywał na prawej pomocy wymiennie z Zającem, a może nawet częściej od niego? Przecież Zającowi też się kończy umowa... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Napastnicy Groclinu 11.03.04, 10:31 Na pewno zagra Grzegorz Rasiak!! Obok niego wystapi najprawdopodnie Tomasz Moskala, ale Adrian Sikora nie jest na straconej pozycji!! -------------- Moje Forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16358 Odpowiedz Link Zgłoś
gulus2004 Re: Napastnicy Groclinu 11.03.04, 10:37 Ja sądze, że chyba Rasiak i Sikora a Moskała ofensywny pomocnik Coś jak w pucharze UEFA Odpowiedz Link Zgłoś
siedla Re: Napastnicy Groclinu 11.03.04, 10:43 Rasiak, po odejsciu Niedzielana chyba nie jest juz ten sam... Jesli ktokolwiek mialby zastapic Niedzielana, to chyba Moskala. Mam taka nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś