Gość: adam IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.10, 20:29 Gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epupecki Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... 28.07.10, 20:35 Serdecznie gratuluję! Tym bardziej, że to Polkowice. W latach 70- tych pracowałem tam w kopalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gefco To katastrofa IP: 77.104.252.* 28.07.10, 20:49 Czym tu sie podniecac, Pani Wisniewska reprezentowala Polske przez ok. 20 lat i zdobyla pierwszy medal, to wstyd dla PZLA, przez 20 lat inwestowania w kariere czlowieka osiagamy brazowy medal na ME !? Gratuluje PZLA cierpliwosci i zycze udanego szukania kolejnych talentow, ale wsrod mlodych zawodnikow a nie sposrod ukladow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smaug Gratulacje! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.10, 20:52 Zwłaszcza, że to wielu latach wysiłków! Odpowiedz Link Zgłoś
karumka Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... 28.07.10, 21:04 Serdeczne gratulacje pani Joanno! Mamy nadzieję, że inni polscy sportowcy pójdą za pani przykładem :) Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wi 29.07.10, 09:48 Nie zgadzam się. Nie chcę, by inni polscy sportowcy szli za przykładem Joanny Wiśniewskiej. Nie chcę, by pierwsze medale zdobywali po 20 latach startów na międzynarodowych imprezach. Zdobywanie medali na ME to nie jest sprawa chciejstwa, czy brania z kogoś przykładu. Aby zdobyć medal trzeba być świetnie przygotowanym, być zdrowym, osiągać życiowe wyniki i mieć trochę szczęścia. Jak widzimy dotychczas z przygotowaniem naszych lekkoatletów do tych mistrzostw bywa różnie. Zdecydowana większość tej rekordowej ekipy pojechała w celach turystycznych, jak zwykle zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wi 29.07.10, 09:57 Zapomniałem jeszcze dodać, że po 20 latach wyjazdów pani Wiśniewskiej na koszt PZLA w celach wybitnie turystycznych wreszcie zaczęła spłacać inwestowane bez umiaru w nią pieniądze. Brawo za ambicję i zreflektowanie się, że nie wypada tak bez ustanku jeździć na wczasy na koszt podatników. Mam nadzieję, że będą dalsze spłaty długów nie tylko przez panią Wiśniewską, ale przez innych lekkoatletów, którzy po latach wycieczek na koszt państwa żadnego medalu nie zdobyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzykk Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 21:36 Gratulacje!!!! Walcz dalej!!! Świat przed TOBĄ!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marekdrag Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... 28.07.10, 22:18 Gratulacje!! W tym wieku ten sukces to megasukces!! Trenujemy dalej do Londynu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wi IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 22:23 no tak, dwadzieścia lat zwiedzania świata za nasze podatki i w końcu medal!!!! no rozwala mnie po ścianach!!! ale dobre i to! gratulacje dla tej pani!!! i współczucie dla zwiąku za brak alternatywy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wi IP: 89.228.112.* 28.07.10, 22:48 chyba jakiś baran jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gefco Re: Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wi IP: 77.104.252.* 29.07.10, 09:28 Sam jestes baran. Oczywiscie, ze gratulacje dla Pani za samozaparcie, ale dla PZLA tylko wspolczucie, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmiak Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... IP: 89.228.112.* 28.07.10, 22:52 Aaaśśkaaa gratulacje w Londynie będzie złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
mefimef Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... 28.07.10, 22:55 Cieszę się, że w niektórych dyscyplinach dostajemy medale. Nawet, że jest to brąz, bo chociaż jesteśmyw czołówce!:) -- hel2010.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wi IP: *.clubnet.pl 29.07.10, 00:16 Rzut Wiśniewskiej zobaczycie tu: euro2008.blox.pl/2010/07/Brazowy-rzut-Wisniewskiej-wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jendrek Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 00:21 Na Tej Buzi Widać Wiare w SUKCES : I jEST BRAWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no ciao Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... IP: *.cust.imagine.ie 29.07.10, 00:50 gratuluje z całych wszystkich i wszystkiego jak najmocniej i piękniej. Jestem niespełna 33 latkiem do dupy - ale kiedyś się wezmę - jeszcze pięć lat przede mną - o ile ... Fajnie - cierpliwość wygrała, samozaparcie. Ja rzucałem kiedyś piłeczką palantową - ale był lepszy kolega... grał w tenisa i prześcignął mnie na 1000m (chyba). Ale lata były ... hm.. rzut dyskiem powiadasz, hm... nie rzucałem - a ktoś z Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Brawo p. Joanno :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 09:28 wiem,że to dlugo trwalo ale jednak sie udalo :) gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Gratulacje dla p. Joanny ! IP: *.253-206-24.VIC.netspace.net.au 29.07.10, 09:48 To bylo piekne! Odpowiedz Link Zgłoś