Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn...

IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.10, 20:29
    Gratulacje!!
    Obserwuj wątek
      • epupecki Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... 28.07.10, 20:35
        Serdecznie gratuluję! Tym bardziej, że to Polkowice. W latach 70-
        tych pracowałem tam w kopalni.
      • Gość: Gefco To katastrofa IP: 77.104.252.* 28.07.10, 20:49
        Czym tu sie podniecac, Pani Wisniewska reprezentowala Polske przez ok. 20 lat
        i zdobyla pierwszy medal, to wstyd dla PZLA, przez 20 lat inwestowania w
        kariere czlowieka osiagamy brazowy medal na ME !? Gratuluje PZLA cierpliwosci
        i zycze udanego szukania kolejnych talentow, ale wsrod mlodych zawodnikow a
        nie sposrod ukladow.
      • Gość: smaug Gratulacje! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.10, 20:52
        Zwłaszcza, że to wielu latach wysiłków!
      • karumka Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... 28.07.10, 21:04
        Serdeczne gratulacje pani Joanno! Mamy nadzieję, że inni polscy sportowcy pójdą za pani przykładem :)
        • maz-47 Re: Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wi 29.07.10, 09:48
          Nie zgadzam się.
          Nie chcę, by inni polscy sportowcy szli za przykładem Joanny Wiśniewskiej. Nie
          chcę, by pierwsze medale zdobywali po 20 latach startów na międzynarodowych
          imprezach.
          Zdobywanie medali na ME to nie jest sprawa chciejstwa, czy brania z kogoś
          przykładu. Aby zdobyć medal trzeba być świetnie przygotowanym, być zdrowym,
          osiągać życiowe wyniki i mieć trochę szczęścia.
          Jak widzimy dotychczas z przygotowaniem naszych lekkoatletów do tych mistrzostw
          bywa różnie. Zdecydowana większość tej rekordowej ekipy pojechała w celach
          turystycznych, jak zwykle zresztą...
        • maz-47 Re: Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wi 29.07.10, 09:57
          Zapomniałem jeszcze dodać, że po 20 latach wyjazdów pani Wiśniewskiej na koszt
          PZLA w celach wybitnie turystycznych wreszcie zaczęła spłacać inwestowane bez
          umiaru w nią pieniądze. Brawo za ambicję i zreflektowanie się, że nie wypada tak
          bez ustanku jeździć na wczasy na koszt podatników.
          Mam nadzieję, że będą dalsze spłaty długów nie tylko przez panią Wiśniewską, ale
          przez innych lekkoatletów, którzy po latach wycieczek na koszt państwa żadnego
          medalu nie zdobyli...
      • Gość: bzykk Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 21:36
        Gratulacje!!!!

Walcz dalej!!!
        Świat przed TOBĄ!!!!!!!!!!!!!
      • marekdrag Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... 28.07.10, 22:18
        Gratulacje!! W tym wieku ten sukces to megasukces!! Trenujemy dalej
        do Londynu!!!!
        • Gość: gość Re: Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wi IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 22:23
          no tak, dwadzieścia lat zwiedzania świata za nasze podatki i w końcu medal!!!! no rozwala mnie po ścianach!!! ale dobre i to! gratulacje dla tej pani!!! i współczucie dla zwiąku za brak alternatywy!!!
          • Gość: gośc Re: Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wi IP: 89.228.112.* 28.07.10, 22:48
            chyba jakiś baran jesteś
            • Gość: Gefco Re: Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wi IP: 77.104.252.* 29.07.10, 09:28
              Sam jestes baran. Oczywiscie, ze gratulacje dla Pani za samozaparcie, ale dla
              PZLA tylko wspolczucie, wstyd.
      • Gość: warmiak Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... IP: 89.228.112.* 28.07.10, 22:52
        Aaaśśkaaa gratulacje w Londynie będzie złoto.
      • mefimef Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... 28.07.10, 22:55
        Cieszę się, że w niektórych dyscyplinach dostajemy medale. Nawet, że jest to brąz, bo chociaż jesteśmyw czołówce!:)
        --
        hel2010.blox.pl
      • Gość: joe Re: Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wi IP: *.clubnet.pl 29.07.10, 00:16
        Rzut Wiśniewskiej zobaczycie tu:
        euro2008.blox.pl/2010/07/Brazowy-rzut-Wisniewskiej-wideo.html
      • Gość: Jendrek Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 00:21
        Na Tej Buzi Widać Wiare w SUKCES : I jEST BRAWO.
      • Gość: no ciao Lekkoatletyczne ME. Sensacyjny brąz Joanny Wisn... IP: *.cust.imagine.ie 29.07.10, 00:50
        gratuluje z całych wszystkich i wszystkiego jak najmocniej i piękniej.
        Jestem niespełna 33 latkiem do dupy - ale kiedyś się wezmę - jeszcze
        pięć lat przede mną - o ile ... Fajnie - cierpliwość wygrała,
        samozaparcie. Ja rzucałem kiedyś piłeczką palantową - ale był lepszy
        kolega... grał w tenisa i prześcignął mnie na 1000m (chyba). Ale lata
        były ... hm.. rzut dyskiem powiadasz, hm... nie rzucałem - a ktoś z
        Was?
      • Gość: opty Brawo p. Joanno :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 09:28
        wiem,że to dlugo trwalo ale jednak sie udalo :)
        gratulacje :)
      • Gość: hr Uszaszowski Gratulacje dla p. Joanny ! IP: *.253-206-24.VIC.netspace.net.au 29.07.10, 09:48
        To bylo piekne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka